Więc tak: Modelem będę jeździł przeważnie w parku (bo mieszkam tu od niedawna i nie wiem gdzie by sie można wybrać

). A jak będę jeździł do polski to na pewno zabiorę model na piasek

Moim modelem niekoniecznie musi być baja (chociaż ma to coś - zwłaszcza w wersji T mi się podoba

)
Na model nie mam określonej sumy (ale im większa tym dłużej będę zbierał bo ze szkoły będę dostawał 30 funtów co tydzień... Chyba, że dostane spłatę za ten rok - około 900

).
To co pomiędzy Slayerem (czy w ogóle ktoś na tym forum nim jeździł?) a bają jest na koszt tej drugiej to: rozmiar, łatwość w dostępie do paliwa no i fajnie wygląda jak jedzie

Ale minus taki że jest dosyć droga :/
I teraz takie moje pytania: Czy baję 5B(którąkolwiek) - idzie przerobić ba baję T? I czy bają T nie można już brać udziału w zawodach (jeśli niemożna - to czy szłoby ja jakoś ,,zubożyć"? Bo jednak T mi się znacznie bardziej podoba).
Nie chciałbym kupić np baji T wiedząc, ze te ,,usprawnienia" nie są warte tej kasy którą mógłbym np. zaoszczędzić kupując BRTR v1 :/
Są może jeszcze jakiś inne modele które byście mi polecili - typu slayer / baja albo jakiś truggy (mam nadzieje ze nie napisałem żadnych bzdur).