Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lip 26, 2026 8:27 am

Autor
PostNapisane: Śr sty 18, 2006 7:47 pm 

Witam

Po dość długiej przerwie z modelami RC :)
ostatnie było REVO jakiś rok temu :)

Ale znowu naszła mnie ochota ma modele, znaczy tak naprawdę to nigdy nie przeszło tylko brak czasu, pieniędzy hehe :) itp.
W każdym bądź razie zamierzam kupić sobie model FG od kąd w Polsce mamy sklep http://www.fg-polska.pl/ (dostęp do części) i chciałem się zorientować ile osób posiada coś takiego?
hmmm zastanawiam się też czy kupić ON_ROAD; OFF_ROAD, czy buugy :)
Tak sobie pomyślałem, że najbardziej chciałbym on road,a ale potrzebny jest gładki asfalt, odpowiednio duża przestrzeń itp.
off też ma swoje wady i zalety, a chyba buugi łączy obydwie dziedziny.
Jest jeszcze PAJERO hmmmmm sam nie wiem co wybrać?

Jak patrzę na Czechów to z chęcią po ścigał bym się torówką, ale znając życie to u nas w Polsce jakiś tor , może za trzy lata powstanie a może wcale!!

Ps. no nic jestem ciekawy ile osób z okolic Wa-wy ma takie modele, żeby można było się spotkać i pojeździć, ewentualnie, może ktoś również planuje zakup.

POZDRO

GG: 3839307

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 18, 2006 9:24 pm 

ten sklep jest w moim miescie i widuje te modele ale nie polecam buggy one wyglądają jakos pokracznie lepiej kupic stadiuma masz tu linka http://allegro.pl/show_item.php?item=81547432 ten juz wygląda na solidniejszego i ma tą metalową rame a jak chcesz bagusa to msz tutaj http://allegro.pl/show_item.php?item=82203997

Tytuł:
PostNapisane: N mar 12, 2006 4:29 am 

Polecam w "szukaj" wpisac "benzyniaki" znajdziesz dosc dlugi temacik do czytania o tych modelach. Ja mam dwa benzyniaki carsony attack, jesli masz jakies problemy postaram sie pomoc ale zadaj konkretne pytania. Moje modele to buggy ale mam do nich kola slicki na asfalt i dosc dobrze sobie tam radza. Moze troche brakuje na asfalt stabilizatora ale mozna go latwo dorobic. Nadaja sie dobrze na asfalt tez dlatego ze w prostej lini ich zawieszenie pochodzi od modeli torowych a roznica jest tylko zastosowanie wiekszych kol z bieznikiem off-road. Mysle, ze bagus po zakupie kol na asfalt moze spelnic twoje oczekiwania co do jazdy czasem off a czasem on - road. Jak masz pytania odpowiem tez chetnie na GG 5217021. Zanim nie dodam cie do listy bede zawsze niewidoczny ale pisz smialo, czesto mozna na mnie trafic.
papa