to też był moj pierwszy model, z tego co ludzie piszą gdy to autko sie przerobi odrobinę to może być nawet ok. Natomiast ja jako początkujący wówczas modealrz bałem się cokolwiek zmieniać, ruszać (oczko w głowie wiadomo - strach zeby nie popsuc). co do budy to zapomniałem kiedys zalozyc zawleczki od trzymania aku i ten wypadajac na zakręcie zrobił mi w boku wielka dziurę, potem jeszcze doprawiłem czołowym z krawężnikiem i miałem bude w 20 kawałkach. regiel wkurzał mnie bo sie zawieszał tzn. (nie chodzi tu o zasieg nadajnika, który był niewielki zresztą) jade i wozik jakby zpamietywał wciśniecei gazu i mimo REGLA ELEKTRONICZNEGO miał opóźnienie ok 1-2sek. - wkurzało mnie to neisamowicie - jak się poźniej dowiedziałem, była to wada regla. Auto jest nietrwałe, nie ma co sie oszukiwac. Naleze do modelarzy "delikatnych", którzy nie wystawiaja swoich modeli na maksymalne próby a mimo to wozik sie rozpadał w oczach (np: odkręcające się przednie koło, miało gwint suby i nakretke działajaca zgodnie z kierunkiem jazdy - efekt, po jakichs 15 minutach kółko opuszacza swoje miejsce i udaje sie z duza prędkościa w nieznane

)
FAKT! model doskonały do nauki jazdy. Jesli ktoś zaczyna zabawe, prosze bardzo, nie jest przesadnie szybki (tu chodzi mi o jazde po mieszkaniu - nie ma takich predkości i przysp. - ja sie uczyłem jazdy w domu, i nie bałem sie o umeblowanie, że zostanie uszkodzone, mogłem spokojnie wyczuć auto) - o to chodziło mi z predkością. Troche zle to napisałem.
Auto ok ale... jak na swoja cene. A wiadomo ze jesli ktoś zaczyna przygode z RC bedzie chciał z jak najmniej dostać jak najwiecej - to autko to właśnie złoty środek. Przecietna cena - przecietna jakość.
pozdrawiam