Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 20, 2026 1:49 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 03, 2008 8:43 pm 

A jaką byś polecił?

Niby z Saturnem 20T powinno być OK, ale na własne ryzyko. Ale jeśli chcesz driftować, ja bym kupił coś, co ma więcej zwojów. Saturn OK, ale jak chcesz. Tu masz wykres. http://janomat.citymedia.pl/Motors/ce4_vs_saturn.jpg Na dole są dane.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 03, 2008 9:00 pm 

wyjasnię: piszemy cały czas o tej samej ładowarce, myślę o lipo w przyszłości więc b6 która je ładuje - cena 19e w opcji kup teraz! sam się zdziwiłem ale to była okazja, normalnie są za 30-35e tylko przesyłak do polski 44e... i to jest lekka przesada, lepiej założyć konto w niemczech i tam "przy okazji" odebrać lub dogadać się ze sprzedającym żeby wysłał zwykłą paczką :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 03, 2008 9:05 pm 

chyba Tomku zaczynam kumać o co chodzi... twój brilliant się sprawuje? może faktyczne to będzie na początek najlepszy zakup...

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 04, 2008 10:43 am 

Jeżeli chodzi o ładowarkę bierz Sharka cena/jakość super !

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 04, 2008 11:06 am 

Mój chodzi pięknie. Po przesiadce z Saturna 27T różnica jest bardzo duża, a jeździ również długo. Czuję, że mam zapas mocy. Przedtem często miałem wciśnięty spust gazy do końca, a teraz mogę spokojnie nim operować. Dzięki temu lepiej czuję model. Jak potrzebuję, zawsze mam zapas mocy.

Poszukaj Imaxa i będziesz zadowolony.

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 04, 2008 11:28 am 

dzięki za zainteresowanie tematem... ale proszę dajcie już spokój z sharkami - zdaję sobie sprawę ,że to bardzo dobry sprzęt ale bez dodatkowego balancera nie ma co podchodzić do LiPo... imaxb6 bezpiecznie naładuje ,a można go kupić nawet w polsce za 250pln(nowy) , za granicą z przesyłką bez kombinowania ucina się parę pln... zapewne 2 lata temu kupiłbym sharka bo aku polimerowe wchodziły na rynek z taaaakimi cenami i nikt jeszcze o nich nie myślał , teraz są niedużo droższe od wodorków więc balancer w ładowarce jest niezbędny, do sharka można go dokupić za jakieś 100pln ale czytałem ,że zdarzają się problemy z ich kompatybilnością więc po co ryzykować, ten kto ma ładowarkę niech będzie pozdrowiony , ja mam taką że można powiedzieć że jej nie mam więc muszę kupić dooobry sprzęt i skłaniam się do imaxa.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2