Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt kwi 03, 2026 12:49 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 02, 2004 5:51 pm 

Bym sie zapomnial. TL 01 czy TT 01. CO jest lepsze i co do czego. Co jest lepsze do rally

Jest ktos z Legncy i okolice

carforum.prv.pl --->>> mega forum o tuningu modli (nie RC)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 03, 2004 8:02 pm 

Mam pytanie jak sie jezdzi monster truckiem dyzo slyszalem ze savage 25 bez problemu mozna postawic na dwa kola i jak go kupie nie chcial bym odwalic takiego numery przy pierwszej jezdzie i jak jezdzic np. wjezdzac pod górke i jak jezdzic na plaskim terenie i slyszlem tez ze nie mozna jezdzic na 1/4 gazy bo sprzeglo gdzies sie tam przykleji i ostatnie pytanie jaki ma zasieg aparatura która jest pzy tym modelu http://www.rojna.pl/?d=produkt&id=221 i co sie stanie po przekroczeniu tego zasiegu za odpowiedz z gory dziekuje

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 03, 2004 11:47 pm 

marcin_wgd napisał(a):
Mam pytanie jak sie jezdzi monster truckiem dyzo slyszalem ze savage 25 bez problemu mozna postawic na dwa kola i jak go kupie nie chcial bym odwalic takiego numery przy pierwszej jezdzie i jak jezdzic np. wjezdzac pod górke i jak jezdzic na plaskim terenie i slyszlem tez ze nie mozna jezdzic na 1/4 gazy bo sprzeglo gdzies sie tam przykleji i ostatnie pytanie jaki ma zasieg aparatura która jest pzy tym modelu http://www.rojna.pl/?d=produkt&id=221 i co sie stanie po przekroczeniu tego zasiegu za odpowiedz z gory dziekuje

zasieg aparatury to minimum 500metrow w normalnych warunkach (gdy nie ma zaklocen oraz znieksztalcen terenu). W praktyce i tak nie jezdzisz dalej niz 100m od siebie bo pozniej nie widac modelu tak wiec zasieg jaki ma aparaturka musi wystarczyc.

Bez problemu na kolach??? Nie wiem kto Ci tak powiedzial... Savage z seryjnym silnikiem S25 musi byc idealnie dotarty oraz wyregulowany i jesli staje na tylnych kolach to nie czesto i nie idzie mu to zbyt latwo! Raz w zyciu widzialem seryjnego Savage co robil wheelie ale tak jak mowilem nie zawsze i nie od reki.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 04, 2004 12:57 am 
-=ADA$=-

ja pare razy juz widzialem jak niezle ustawiony S25 jedzie wheelie ale pozniej Tomalo przestal zeby dyfra znow nie posadzic!!

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 04, 2004 3:07 pm 

-=ADA$=- napisał(a):
ja pare razy juz widzialem jak niezle ustawiony S25 jedzie wheelie ale pozniej Tomalo przestal zeby dyfra znow nie posadzic!!

no wlasnie tak jak mowilem. jak jest dobrze ustawiony to wstanie ale nie robi tego od reki. na dodatek szkoda dyferkow.

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 05, 2004 2:11 pm 

Dzieki za odp ale wciaz nie wiem jak wjezdzac pod gyrke i co z tym sprzeglem wiec czekam na dalsza odpowiedz

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 05, 2004 10:02 pm 

pod gorke? jak wjechac? w jakim sensie? po prostu pod samym szczytem jesli nie cchesz aby stawal na kolach to puszczasz delikatnie gaz.

Tytuł:
PostNapisane: So lis 06, 2004 2:28 pm 

Dobra dzieki za odp. ale wciaz nie wiem co z tym sprzeglem i czekam az ktos mi to wyjasni

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 08, 2004 4:15 pm 

Kto mi opisze krok jak dotrzec silnik savage 25 bo mam instrukcje i nic z niej nie jaze i jeszcze kto mi wytlumaczy o co chodzi z ta bogata mieszanka i mniej bogata o co w tym wogule chodzi prosze o pomoc[/code]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2