Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 8:50 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 26, 2007 3:14 pm 

Robert Goś napisał(a):
Witam Wszystkich.

Dyskusja na podobne tematy , tym razem wywołana przez ( jak podejrzewam jakiegoś 15-16 latka, chowającego się pod jakimś dziwnym nickiem i niewiadomego pochodzenia , który pomimo kilku próśb w tym temacie, jakoś nie chce sie ujawnić ) jest przynajmniej raz do roku.
Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wypowiadający się w niej Panowie wzieli sprawy w swoje ręce i stworzyli alternatywną do LOK-u organizację.
Kiedy zaczynacie jej tworzenie ??? Mam nadzieję, iż do przyszłego sezonu już ONA powstanie i wszystko już będzie sielankowo . :lol:

Do Michała Woszczka - dobrze wiesz, że działacze z Lok od pewnego czasu nie wypowiadają się na tym forum. Powód - ( jak również dobrze wiesz ) Administrator tego forum pokasował im konta w zeszłym roku. Podejżewam, że nawet tu nie zaglądają.

pozdrawiam

Robert Goś

Niestety muszę Pana rozczarować mam 20 lat, pracuje i uczę się zaocznie. To że Pan Wojciech T. próbował mnie porównać do przedstawiciela jakiejś tam firmy uznałem za śmieszne i to olałem. Jestem pod nickiem bo tak mi się podoba:) co w tym złego, mam na imię Radek, miło mi:)

P.S. Wolf - wilk nh - Nowa Huta, dzielnica Krakowa

Dziękuje bardzo i pozdrawiam buziaczki :*

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 26, 2007 4:28 pm 

wolf-nh napisał(a):
Robert Goś napisał(a):
Witam Wszystkich.

Dyskusja na podobne tematy , tym razem wywołana przez ( jak podejrzewam jakiegoś 15-16 latka, chowającego się pod jakimś dziwnym nickiem i niewiadomego pochodzenia , który pomimo kilku próśb w tym temacie, jakoś nie chce sie ujawnić ) jest przynajmniej raz do roku.
Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wypowiadający się w niej Panowie wzieli sprawy w swoje ręce i stworzyli alternatywną do LOK-u organizację.
Kiedy zaczynacie jej tworzenie ??? Mam nadzieję, iż do przyszłego sezonu już ONA powstanie i wszystko już będzie sielankowo . :lol:

Do Michała Woszczka - dobrze wiesz, że działacze z Lok od pewnego czasu nie wypowiadają się na tym forum. Powód - ( jak również dobrze wiesz ) Administrator tego forum pokasował im konta w zeszłym roku. Podejżewam, że nawet tu nie zaglądają.

pozdrawiam

Robert Goś

Niestety muszę Pana rozczarować mam 20 lat, pracuje i uczę się zaocznie. To że Pan Wojciech T. próbował mnie porównać do przedstawiciela jakiejś tam firmy uznałem za śmieszne i to olałem. Jestem pod nickiem bo tak mi się podoba:) co w tym złego, mam na imię Radek, miło mi:)

P.S. Wolf - wilk nh - Nowa Huta, dzielnica Krakowa

Dziękuje bardzo i pozdrawiam buziaczki :*

Drogi kolego Radku z NOwej Huty podaj mi gdzie Cie porownywalem do kogo kolwiek lub tez kogokolwiek w tym temacie do czego kolwiek??
nielubie nieslusznych zarzutow pod moim adresem 8)

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 26, 2007 6:30 pm 

Chodzi mi o cytat z ewangelji Wojciech T. rozdział 3 werset 14 "uwazam iz taka organizacja powinna istniec i owszem ale skladac sie tylko z MODELARZY czynnie dzialajacych a nie ludzi powiazanych z firmami modelarskimi" zinterpretowałem to jako skojarzenie do mojej osoby, najwyraźniej źle to zinterpretowałem. Ja się poddaje (nie wiem przed czym) i konicze ten temat bo już zaczynamy o jakiś bzdurach pisać

P.S. Jestem praktykującym katolikiem i mam nadzieje że nikt nie zacznie pisać postów w stylu "robie sobie jaja z pisma św."

Pozdro, buzika, KOFFFAM WAS :P:*:*:*:*

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 26, 2007 7:32 pm 

wolf-nh napisał(a):
...

kolega jest Tinky Winky?? :wink: :D

pozdraiwam

Savage 3.5 Custom - prawie nówka
Missiler 2WD - elektryk mojej córki
GG: 1664122

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 26, 2007 9:16 pm 

wolf-nh napisał(a):
Chodzi mi o cytat z ewangelji Wojciech T. rozdział 3 werset 14 "uwazam iz taka organizacja powinna istniec i owszem ale skladac sie tylko z MODELARZY czynnie dzialajacych a nie ludzi powiazanych z firmami modelarskimi" zinterpretowałem to jako skojarzenie do mojej osoby, najwyraźniej źle to zinterpretowałem. Ja się poddaje (nie wiem przed czym) i konicze ten temat bo już zaczynamy o jakiś bzdurach pisać

P.S. Jestem praktykującym katolikiem i mam nadzieje że nikt nie zacznie pisać postów w stylu "robie sobie jaja z pisma św."

kolego czy ty nie jestes przypadkiem wyznawca PISu albo radio maRYJA??
bo wykazujesz rowna nadpobudliwosc i drazliwosc wzgledem swojej osoby.
absolutnie nie tyczylo sie to Ciebie tylko LOKU. nie czytaj wersow tylko posty cale.
pozdro
sory za ot

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

Tytuł:
PostNapisane: So paź 27, 2007 12:17 pm 

Robert Goś napisał(a):
Witam Wszystkich.

pozdrawiam

Robert Goś

Robercie, dzialacze LOK-u i co niektórzy Komisji sami ,,wypisali,, się na wlasne życzenie z tego forum , jeżeli mówią coś innego to wprowadzają Cięw bląd.Co do tworzenia organizacji to nie tędy droga. Trzeba zakladać kluby regionalne ze swoim statutem a dopiero wtedy można stworzyć organizację nadrzędną która będzie reprezentowala interesy WSZYSTKICH modelarzy samochodowych w kraju. Moim zdaniem podstawy buduje się od dolu, nie od góry. Kolejna sprawa- licencję. Temat walkowany , maglowany i sam nie wiem co jeszcze. Nikt nie rozliczy LOK-u z tych pieniędzy, oficjalne informacje że jest to ubezpieczenie zawodnika jest bzdurą, jest to ubezpieczenie LOK-u od odpowiedzialności cywilnej na imprezach modelarskich. Przeczytajcie polisę i w sprawie niejasności poproście jakiegokolwiek agenta ubezpieczeniowego o wyjaśnienie. Dodatkowo ta sama instytucja uzurpuje sobie prawo do organizacji Mistrzostw Polski i tym samym mydli nam oczy o konieczności oplacania licencji. Licencja TAK , bo to ona rozgranicza zabawę od sportu, ale na zasadach sportowych i z szczególnym uwzględnieniem rozwoju.Zacznijcie od rządania pokwitowania za startowe i w osobnej rubryce za użytkowanie prchelki AMB. Zobaczycie jaki powstanie problem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: So paź 27, 2007 1:33 pm 

Artur,

Tylko czekałem jak wybuchniesz;)

Tytuł:
PostNapisane: So paź 27, 2007 2:04 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):

Co do tworzenia organizacji to nie tędy droga. Trzeba zakladać kluby regionalne ze swoim statutem a dopiero wtedy można stworzyć organizację nadrzędną która będzie reprezentowala interesy WSZYSTKICH modelarzy samochodowych w kraju. Moim zdaniem podstawy buduje się od dolu, nie od góry.

Witam!
Czy jestem w błędzie myśląc, że regionalnymi klubami (tworzeniem ich, "opieką") mogłyby zając się modelarnie?

Tytuł:
PostNapisane: So paź 27, 2007 2:54 pm 

Michał Sękal napisał(a):
Artur Dzierzęcki napisał(a):

Co do tworzenia organizacji to nie tędy droga. Trzeba zakladać kluby regionalne ze swoim statutem a dopiero wtedy można stworzyć organizację nadrzędną która będzie reprezentowala interesy WSZYSTKICH modelarzy samochodowych w kraju. Moim zdaniem podstawy buduje się od dolu, nie od góry.

Witam!
Czy jestem w błędzie myśląc, że regionalnymi klubami (tworzeniem ich, "opieką") mogłyby zając się modelarnie?

Mogą to być modelarnie, ale muszą mieć osobowość prawną, czyli muszą być zgloszone do Starostwa ( UKS - Uczniowski Klub Sportowy), lub być pod opieką gminnych lub miejskich domów kultury ale szczeg. nie znam.

Michale, nie wybuchlem, jestem totalnie spokojny. Uważam że żeby ta instytucja dobrze funkcjonowala to potrzebny jest dobry manager, trzeba to prowadzić jak przedsiębiorstwo bo realia dnia dzisiejszego są takie a nie inne.Nikt nikomu za darmo nic nie da.
Pamiętajcie że LOK tworzą ludzie i to oni odpowiadają za zaistnialą sytuację. Zresztą, szkoda gadac.

Tytuł:
PostNapisane: So paź 27, 2007 3:07 pm 

Robert Goś napisał(a):

Panie Goś,
co jednego można się chyba umówić, niezależnie od wieku piszacych w tym temacie i również niezależnie od tematyki konkretnej wypowiedzi, dobrym zwyczajem jest wzajemny szacunek. Pana sarkastyczny ton bynajmniej o tym nie świadczy. Jeżeli ma Pan ochotę cokolwiek tworzyć to proszę to zrobić, a nie zajmować się zachęcaniem innych osób do czegoś co nie jest tematem dyskusji. Jeżeli dodatkowo jest to dla Pana powód do żartów to widziałem, że się Pan świetnie realizuje na forum strony KMK.

Robert Goś napisał(a):

Działacze LOK ani KMK nie wypowiadają się ani na tym forum, ani na żadnym innym w sprawach istotnych lub np. problematycznych (dla nich samych). Powiem więcej, nie wypowiadają się lub ściślej nie udzielają konkretnej odpowiedzi w żadnej innej znanej mi formie komunikacji międzyludzkiej. Jakie są tego powody? - to naprawdę nieistotne i mało interesujące.

To co w tym wszystkim jest najważniejsze to możliwość pościgania się na torze z innymi miłośnikami tego hobby na zdrowych zasadach sportowych, a nie czy jest pod egidą tej czy innej organizacji.

Pozdrawiam
Adam Rózycki

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3