Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 7:42 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 24, 2007 6:22 pm 

wolf-nh napisał(a):
Dlatego też napisałem to na forum bo samodzielnie nie da się nic zdziałać, trzeba wziąć się w garść i (jak to napisał Pan Adam R.) "stworzyć organizacji reprezentującą tę właśnie grupę". Co stoi na przeszkodzie ażeby stworzyć taką organizacje i walczyć o swoje. Coś mi się wydaje że LOK najwięcej zarabia na właśnie organizacji takich mało znanych dyscyplin, biorą kasę i nic nie robią. Ja co narazię nie startuje w zawodach więc mam małe szanse ale mogę pomóc.

Witam,

Otóż na przeszkodzie stoi np. to, że piszesz na forum jako "wolf-nh" i obawiam się, że z tego tytułu nikt poważny nie będzie z Toba rozmawiał. Moja pisanina też nie ma służyć jakiemukolwiek zaangażowaniu, a jedynie przybliżeniu Tobie i osobom, które tej wiedzy nie posiadają jakie są uwarunkowania prawne działalności stow. LOK i ogólnie obraz modelarstwa kołowego w Polsce (choć akurat tę kwestię też pozostawiam właściwie nietkniętą).

Pozdrawiam
Adam Rózycki

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 24, 2007 7:34 pm 

wolf-nh napisał(a):
Dlatego też napisałem to na forum bo samodzielnie nie da się nic zdziałać, trzeba wziąć się w garść i (jak to napisał Pan Adam R.) "stworzyć organizacji reprezentującą tę właśnie grupę". Co stoi na przeszkodzie ażeby stworzyć taką organizacje i walczyć o swoje. Coś mi się wydaje że LOK najwięcej zarabia na właśnie organizacji takich mało znanych dyscyplin, biorą kasę i nic nie robią. Ja co narazię nie startuje w zawodach więc mam małe szanse ale mogę pomóc.

no mamy jeszcze jedna instytucje... PKMS... wlasnie rzekomo powolana przez modelarzy dla modelarzy... i co?? i nic...

pozdrawiam

Savage 3.5 Custom - prawie nówka
Missiler 2WD - elektryk mojej córki
GG: 1664122

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 24, 2007 7:54 pm 

Błażej Zagozda napisał(a):
no mamy jeszcze jedna instytucje... PKMS... wlasnie rzekomo powolana przez modelarzy dla modelarzy... i co?? i nic...

pozdrawiam

Proszę przyjrzeć się osobom wymienionym we władzach PKMS i zestawić tę wiedzę z osobami wymienionymi na stronie KMK - wyjdzie jakieś "deja vu" :)

Pozdrawiam
Adam Różycki

Tytuł: :)
PostNapisane: Śr paź 24, 2007 10:54 pm 

ahh........

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 24, 2007 11:44 pm 

...

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 24, 2007 11:44 pm 

...

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 25, 2007 1:58 pm 

Pewnie i tak się nic nie zmieni :cry:

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 25, 2007 7:09 pm 

Ludzie to co wy piszecie to aż czytać się mnie da. Polacy to mają taką mentalność, narzekają na wszystko ale żeby coś poprawić to nie bo trudne bo nie wiem bo tego się nie da itd itd itd. Będziecie tak tylko narzekać gadać ciągle o tym Loku że trzeba to zlikwidować że trzeba to poprawić ale żeby to zrobić to już nikt nie chce a jeszcze żeby zachęcać to zniechęcają. Jestem ciekaw czy ktoś zgłosił skargę do Lok-u na np. źle zorganizowane zawody albo na zła nawierzchnie na torach albo coś w tym stylu. Nie trzeba robić żadnego stowarzyszeni czy jakiś innych *****, wybierzcie dwóch przedstawicieli, pozbierajcie podpisy od jak największej grupy modelarzy startujących w zawodach pójdźcie do LOK-u a najlepiej do oddziału który jest odpowiedzialny za organizowanie zawodów i podajcie swoje postulaty. Kur.... ludzie jest demokracja a nie komunizm, trzeba walczyć o swoje. Czy to jest takie trudne, może wy porostu chcecie żeby was tak okradali

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 25, 2007 8:20 pm 

Pojeździj na zawody, poznaj środowisko i wtedy zacznij działać. Bo narazie, się nie obraź, masz g***ne pojęcie o całej sytuacji :P

PS. Nie miałem zamiaru Ciebie obrazić, czy coś takiego.

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 25, 2007 8:26 pm 

wolf-nh napisał(a):
Ludzie to co wy piszecie to aż czytać się mnie da. Polacy to mają taką mentalność, narzekają na wszystko ale żeby coś poprawić to nie bo trudne bo nie wiem bo tego się nie da itd itd itd. Będziecie tak tylko narzekać gadać ciągle o tym Loku że trzeba to zlikwidować że trzeba to poprawić ale żeby to zrobić to już nikt nie chce a jeszcze żeby zachęcać to zniechęcają. Jestem ciekaw czy ktoś zgłosił skargę do Lok-u na np. źle zorganizowane zawody albo na zła nawierzchnie na torach albo coś w tym stylu. Nie trzeba robić żadnego stowarzyszeni czy jakiś innych *****ół, wybierzcie dwóch przedstawicieli, pozbierajcie podpisy od jak największej grupy modelarzy startujących w zawodach pójdźcie do LOK-u a najlepiej do oddziału który jest odpowiedzialny za organizowanie zawodów i podajcie swoje postulaty. Kur.... ludzie jest demokracja a nie komunizm, trzeba walczyć o swoje. Czy to jest takie trudne, może wy porostu chcecie żeby was tak okradali

Zacząłeś temat, otrzymałeś kilka odpowiedzi i zaczynasz już dawać rady. To Ty zadałeś pytanie, a nikt w tym temacie nie prosił Cię o pomoc... i powtórzę to co już raz napisałem ale chyba nie wziąłeś sobie tego najwyraźniej do serca - jesteś na forum tzw. "no name'em" - nikt nie będzie z Tobą polemizował.

Bez odzewu
Adam Rózycki

ps. Prośba do administratora o zamknięcie tematu - zaczyna być bez sensu.

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 25, 2007 8:31 pm 

No dobra macie racje trochę przesadziłem sorki :(

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 26, 2007 2:27 am 

Poza tym, tak jak napisał kolega Adam R.- TO NIE JEST TAKIE PROSTE, aczkolwiek nikt nie mówił, że nie wykonalne.

Abstrahując trochę od jałowej dyskusji, która się rozwinęła, chciałbym zauważyć, że nikt z LOKu się na postawione na forum pytanie się nie wypowiedział, a podobno ma być tak, że to Oni dla Modelarzy.
Może o odpowiedź na postawione pytania poprosimy kogoś kompetentnego z Loku? Zapewne tego nie zrobią, ale to moim zdaniem jest najlepsza odpowiedzią- świadczy tylko o stosunku do Modelarzy.

PS. Pewnie na Vipowskim forum Loku, dostępnych tylko dla wybranych, wskazanych personalnie, subiektywnie, dyskusja wrze...

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 26, 2007 4:55 am 

Witam Wszystkich.

Dyskusja na podobne tematy , tym razem wywołana przez ( jak podejrzewam jakiegoś 15-16 latka, chowającego się pod jakimś dziwnym nickiem i niewiadomego pochodzenia , który pomimo kilku próśb w tym temacie, jakoś nie chce sie ujawnić ) jest przynajmniej raz do roku.
Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wypowiadający się w niej Panowie wzieli sprawy w swoje ręce i stworzyli alternatywną do LOK-u organizację.
Kiedy zaczynacie jej tworzenie ??? Mam nadzieję, iż do przyszłego sezonu już ONA powstanie i wszystko już będzie sielankowo . :lol:

Do Michała Woszczka - dobrze wiesz, że działacze z Lok od pewnego czasu nie wypowiadają się na tym forum. Powód - ( jak również dobrze wiesz ) Administrator tego forum pokasował im konta w zeszłym roku. Podejżewam, że nawet tu nie zaglądają.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 26, 2007 6:43 am 

Michał Woszczek napisał(a):
Poza tym, tak jak napisał kolega Adam R.- TO NIE JEST TAKIE PROSTE,...

Michał,

nigdzie tak nie napisałem, wręcz odwrotnie, uważam, że jest to BARDZO PROSTE. Potrzebne jest do tego zaangażowanie grupy zainteresowanych ludzi. A wszelkie wypowiedzi odnoszące się do LOK'u uważam za legitymizację ich działalności.

Pozdrawiam
Adam Rózycki

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 26, 2007 11:51 am 

Robert Goś napisał(a):
Witam Wszystkich.

Do Michała Woszczka - dobrze wiesz, że działacze z Lok od pewnego czasu nie wypowiadają się na tym forum. Powód - ( jak również dobrze wiesz ) Administrator tego forum pokasował im konta w zeszłym roku. Podejżewam, że nawet tu nie zaglądają.

pozdrawiam

Robert Goś

Do Roberta Gosia: To że działacze Lok(aty) nie wypowiadają się na tym forum to ich problem- niestety w naszej sprawie. Przykre jest, że młodzi modelarze zadają pytanie a oni nawet nie raczą napisać posta z linkiem, czyli po prostu "wyjść do ludzi". Nie znam innego forum, na którym można by tą kwestię rozstrzygnąć. Tylko proszę mi nie pisać, że pytanie można zadać na "jedynym słusznym".
Co do wiesz-czy-nie-wiesz, to niby skąd mam wiedzieć, ale o ile dobrze sobie przypominam to działacze loku POPROSILI administratora forum o zawieszenie kont, (część jest z powrotem aktywna) więc nikt nikomu nic nie pokasował (przynajmniej na tym forum)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona