Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 7:09 pm

Autor
PostNapisane: Pt gru 23, 2011 4:48 pm 

Ten temat już jest na ogólnym ale stwierdziłem że skoro dotyczy on petrola to napisze też tutaj, na ogólnym nie ma zainteresowania. Szukam jakiegoś modelarza lub servisu jestem nowym posiadaczem modelu Petrol Carson Attack, kupiłem sprzęt w opłakanym stanie :( po ogromnych trudach doprowadziłem go w końcu do stanu używalności a nawet przeprowadziłem lekki tuning 8) miedzy innymi wydech i filtr stożkowy. Po założeniu serva okazuje się że linka od gazy jest rozregulowana po odpaleniu silnika ma wysokie obroty koła się kręcą, po poluzowaniu sprężynki odpala normalnie lecz gaz nie idzie do końca nie wiem jak to ustawić żeby było jak fabryczniec .
Pozatym nie wiem jak ustawić dobre obroty iglicami żeby nie gasł i dobrze się wkręcał nie jestem doświadczony w modelarstwie więc potrzebuje do tego pomocy co umiałem to zrobiłem sprzęt złożony lecz teraz szukam kogoś żeby mi wyregulował wszystko prosze o pomoc pozdrawiam i czekam na propozycję .. Oczywiście za poświecenie czasu wsparcie finansowe. I wiem że były już tamaty ustawień ale szukam kogoś kto może mi wszystko poregulować i pokazać w realu jak powinien być ustawiony żeby działał na najlepszych ustawieniach . :mrgreen: Szukam kogoś okolice krakowa lub kielc zależy mi na czasie ponieważ po nowym roku wyjazd do Niemiec a chciałbym przetestować maszynę pierwszy raz :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość