olinpus napisał(a):
Cena przeniesienia napędu jest bardzo podobna. Zaczynasz mnie już wkur... pisaniem w każdym wątku jaki pojawi się na forum że hyper jest the best i musisz go mieć bo ogólnie wszystkie inne modele są do du... Istnieją też inne ciekawe modele, to że Tobie akurat przypadł do gusty nie znaczy że innym też.
Co do castera to kolega nim śmigał i z obserwacji mam mieszane uczucia. Z jednej strony dość wytrzymały i fajnie skonstruowany, ale po ok. sezonie użytkowania kolejno sypały się części. Inną sprawą jest że model nie miał lekko. Można się pokusić o wersję pro i jeśli ja miałbym brać coś ze stajni castera to sięgnął bym właśnie po tą wersje.
Co do HB D8T to jest to bardzo chwalona konstrukcja, zarówno w Polsce jak i zagranicą, zresztą tak jak napisał Ci Pan Marek najlepiej świadczą o tym miejsca na zawodach które zajmuje to podwozie.
Hyper wcale mi nie przypadł do gustu,a inne modele nie są do d***,nawet nie jeźdze hyperem tylko jamminem.
A co do modeli to moim zdaniem sprawić sobie sprawdzony model z pełną gamą części i taki,którym jeżdzą zawodnicy i zwykli użytkownicy i są o nim jakieś opinie.