kamur napisał(a):
co prawda nie posiadam revo zbyt dlugo ale juz kilka rzeczy zauwazylem wiec kilka tez tobie przekaze, napewno bedziesz musial wymienic kola, te ktore sa w zestawie nie nadaja sie do jazdy po prawie zadnym podlozu, bedziesz tez musial wyciac troche pianki gdyz osly nakladli ja na celej szerokosci rownomiernie a to przeciez MT wiec takze ma podjezdzac pod rozne kamienie itd i brzegi opon sa bardzo wazne, co do silnika to jest bardzo dobry, jak go dobrze dotrzesz i wyregulujesz to bardzo dobrze sie wkreca, ma wysoka predkosc jesli takiej potrzebujesz i nie szaleje na obrotach jak np tamija czy carsson czytez traxxas lub inne lipnie dotarte
podstawa tez sa inne zderzaki, twardsze sprezyny i metalowe wachacze

) ogolnie mozna cala zawieche wymienic na metal ale wiadomo ze to kosztuje ale tez plastikowe dosc szybko moga ucierpiec

Ja przepraszam ale zdziwilo mnie twierdzenie ze opony revo nie nadaja sie do żadnego terenu????????? dlaczego tak twiedzisz??? po czym wnioskujesz?????? ja jezdzes woim i po trawie i po zwirze i po piasku i po ziemi wszedzie radza sobie w miare dobrze!!! nie sa moża najlepsze - ale znowu nie przesadzajmy ze sa badziewne.......... Co do dotarcia slilnika - kwestia dobrego dotarcia wystepuje we wssystkich markach modeli spalinowych a nie wtylko w REVO. Tuningowac mozna praktycznie kazda czesc - tylko po co ?? Revko jest dosyc wytrzymale nawet na platikach a czesci oryginalne sa wiele tansze od tuningowych.
Wracajac do tematu Revko to tyypowy Monster truck i nie ma zadnego porównania do MT2 czy Jato. Revo to nastepca T-maxxa i jest od niego wiekszy skalowo (tmax=1:10 revo =1:8 ). Inny układ zawieszenia w revo powoduje ze moze byc mylnie brany za "nie mt" ale to 100% Monster!!!