|
Witam kolegów, mam do was prośbę a dokładnie do tych co posiadają aparaturki HPI TF-4 lub TF-10 Chodzi mi o to ze dziś czyściłem swoją aparaturę TF-3 z piasku i kurzu rozebrałem ją i przyjrzałem się płytce, jest tam miejsce na przełącznik 3 kanału i też przełącznika przy rączce nad przepustnicą gazu a także sama płytka drukowana ma miejsce i nawiercone otwory do zamontowania gniazda ładowania baterii z tyłu obudowy. I teraz moja prośba, chciałem poprosić tych którzy mają właśnie nowsze modele( tf-4 i tf-10) o zrobienie zdjęć płytki z przodu i tyłu a także o podanie nazwy procesora jaki tam jest, bo jest wielka nadzieja na to że posiadacze aparatury tf-3 mogą ją rozbudować o 3 kanał. Jak dostane zdjęcia to pobawię się w przerobienie mojej aparaturki i jeśli to wypali podzielę się informacjami jak to zrobić. Z góry dzięki i czekam na wasze fotki i pomoc. Pozdrawiam Adrian.
_________________ http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.ph ... 54#p352454Pozdrawiam Adrian PiwowarczykHot Bodies Cyclone D4kontakt: gg 3195114
|