Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt cze 09, 2026 1:29 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 10:56 am 

Paweł Pakulski napisał(a):
Do podwórkowej jazdy taki worek z servami ma jakiś sens, jednak jak jedziesz na zawody przez pół kraju żeby pojeździć sobie te ~30min modelem, to trochę szkoda nawet tego jednego biegu na wymianę, o ile w ogóle jeszcze masz zapas :) Tym bardziej że często koszty wyjazdu są sporo wyższe, niż dobrego serva.

I w tej wypowiedzi zostalo podsumowane wszystko. Teraz zainteresowani tematem niech odpowiedza sobie na to i potem kupia serwo/a ktore najbardziej beda im potrzebne :) . Ja jadac kiedys moze na jakies zawody, pewnie tez zaloze sobie ACE DS1015 (uwazam je za jedno z najlepszych serw), ale wczesniej uwazam ze nie ma sensu, szkoda serwa (zwlaszcza ze latwego zycia ze mna nie maja). Jesli chodzi o te TP995 , jak narazie mam je 2tyg na skrecie i gazie/hamulcu , ostro daje im popalic (az wyrwalo mi alu orczyk z jednego) i nic im sie nie dzieje specjalnego. Mocne sa i to nawet bardzo, reakcja tez naprawde dobra, wiec jak za serwo za 50 centow australijskich to jestem zadowolony ;) :).

GG:2247936

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 10:56 am 

Widze ze konkretna dyskusja sie zrobila :) To ktory lepiej brac? MGT jest ciezki wiec chyba 645 by byl lepszy? dobrze mysle?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2