Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 04, 2026 12:41 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: Pn kwi 21, 2008 10:25 pm 

DarkB napisał(a):
Witam, mam takie pytanie czy włókno węglowe może robić zakłócenia?.

Borykalem sie rowniez z tym problem. O dziwo pojawil sie po jakims czasie uzywania aparaty TeamLosi synteza 27mhz. Zestaw Mambax max 7700. Zaklocenia spowodowaly ogromne zniszczenia modelu. Testy i rozne patenty nie pomagaly. Objawy nie wystepowaly przy uzywaniu aparatury OFNA 27mhz AM (najbardziej podstawowa z aparatur). Kupilem uzywana aparature JR xs3 75MHZ. Od tamtej pory PRO4 caly na weglu predzej zniknie mi z oczu (albo przynajmniej nie bede znal jego pozycji wzgledem mnie) niz strace zasieg.
W moim miejsce mam zbyt maly krag modelarzy i ciezko mi przetestowac inne aparatury. Dodam tylko ze aparatura TL, z ktora mialem problem jak byla w elektryku, zamontowana w spalince dziala bez problemowo i zasieg jest taki jak powinien byc - okolo 120 metrow i wiecej w zaleznosi od terenu.

E Maxx BL
galeria modeli, modów i czesci

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 21, 2008 11:38 pm 

U mnie na podstawowej AM też było OK. Synteza czy nie, myślałem, że częstotliwości 75MHz nie będą chciały funkcjonować ale skoro mówisz, że na JR było wszystko dobrze to już nie wiem :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2