Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn lip 27, 2026 12:32 am

Autor
PostNapisane: N cze 06, 2010 8:19 pm 

Hej!
Zawody rozegrane na bardzo wysokim poziomie. Wszystkie biegi przebiegły bez opóźnień dzięki zasługom Pana Janka. Tor - jeden z najlepszych na jakich miałem przyjemność ścigania się. Równy, przyczepny. Hopki super skonstruowane, modele lądowały normalnie, tak jak to powinno być. Szykana była wymagająca, prosta troszkę krótka, ale wystarczająca. Mistrzowie prostej niestety nie mogliby nic zdziałać :P Chodź mój wynik nie był dla mnie zadowalający, jednak zawody uważam za udane. Super się bawiłem, atmosfera jak zawsze miła (zdarzały się napady szału :P ) i oby tak dalej.
Wielkie podziękowania kieruję do Wiktora i jego taty, za pomoc i błyskawiczny serwis :)
Czekam z zniecierpliwieniem na następne Muro-Buggy :D.

PS. Żeby nie było aż tak różowo :P strasznie denerwujące były komary i inne robactwo. Podczas wyścigu musiałem nie raz omieść się z krwiopijców :P Ale to nie od Was zależy.

Pozdrawiam i do zobaczenia na następnych imprezach :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N cze 06, 2010 9:32 pm 

Zawody super zorganizowane, na prawdę. W sobotę wszystko super sprawnie, wszystkie biegi skończyły się ok. 16:00, wjechaliśmy na hotel, był czas na spokojnie przejrzeć modele (na zewnątrz jasno więc na świeżym powietrzu), zjeść kolacyjkę, obejrzeć coś w TV i iść spać :) W niedzielę również, zawody skończyły się o godzinie 14. Fajnie by było, aby taki rozkład stał się standardem, bo jak widać, da się rozegrać 5 kolejek eliminacyjnych w 3 grupach bez zbędnych obsuw i opóźnień.

Tor EXTRA na prawdę elegancki, było gdzie polatać, było gdzie przycisnąć i przetestować kto jedzie ciaśniej :D Miejscami techniczny, miejscami szybki, ale ogólnie wg mnie raczej trudny. Nawierzchnia super, po 3 kolejkach zaczął robić się blue groove, więc można było założyć jakąś drobną oponę na finał :) Dziury nie było ani jednej, nie kurzyło się też jakoś zbytnio.

Sędziowanie ok, wyrywkowa kontrola techniczna modeli (nie, Maciuś? :D). Dzięki Tomkowi za pomoc w serwisie i gratulacje dla Brzozy bo dziś pokazał co potrafi :)

Do zobaczenia w Gdańsku.

PostNapisane: Pn cze 07, 2010 6:23 am 

impreza naprawde udana 5 kolejek tak jak powinno byc tor bardzo fajny szczególnie hopki atmosfera super poza małym incydentem z mojej strony w postaci rzutu xrayem ale juz go przeprosiłem :) czasy zarówno sobotnie zakonczenia jak i niedzielne naprawde super oby tak zawsze było mozna normalnie wrocic do domu. Podsumowując naprawdę bardzo udany weekend i tutaj sie należą podziękowania PIRATĄ za wkłada pracy jaki włozyli w tor bo to było widać. Do zobaczenia w Warszawie niestety do Gdańska raczej nie pojade.

JEST JUŻ RANKING

PostNapisane: Pn cze 07, 2010 9:22 am 

witam

oto ranking po muro-buggy: http://rccars-poland.eu/files/sekcja/ra ... _Buggy.pdf

pozdrawiam

krzysztof

PostNapisane: Pn cze 07, 2010 6:14 pm 

Zawody udane pod każdym względem. Bardzo fajna, miejscami wymagająca konfiguracja toru. Nawierzchnia gliniasta, bardzo dobrze ubita, dzięki czemu nawet w niedziele nie było dziur, tylko nierówności, które jazdy nie utrudniały. Pogoda również dopisała, była "żarówa", jakiej dawno nie widzieliśmy.

+ tor (zarówno konfiguracja jak i nawierzchnia)
+ pole serwisowe na czystej, asfaltowej nawierzchni
+ atmosfera jak zwykle super :wink:
+ 5 kolejek eliminacyjnych i bardzo korzystny czas zakończenia zawodów zarówno w sobotę jak i w niedzielę (oby powtórzyło się podczas kolejnych imprez)

- brak cateringu (jedyny mały minus)

Pozdrowienia dla wielkich pechowców Tomka Przybylskiego, Tomka Gadnickiego i Jodły oraz dla zwycięzców w buggy (Brzozy, Miętkiego i Trony).

Mam nadzieję, że Muro-Buggy powróci za rok.

Do zobaczenia w Gdańsku.

PS. http://picasaweb.google.pl/rc.matek/RC_ ... na_Goslina

ET-8 Buggy 2012
TLR 8ight 2.0 EU-E | Xcelorin 2100 kV Combo | Futaba 4PK | Hitec HS-7940TH | Turnigy battery | AKA tires