Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 4:27 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: N mar 18, 2007 10:52 am 

Zawody nieciekawe,bo nie ma co pisać :D Było po prostu w 100 % super

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N mar 18, 2007 12:10 pm 

SUPER konfiguracja toru, SUPER atmosfera !!! Gratulacje dla organizatorów - było bardzo miło !!!
Bardzo ciekawe i obiecujące pierwsze jazdy modi SCALPEL, może na następnych zawodach będzie ich więcej?

Tytuł:
PostNapisane: N mar 18, 2007 1:12 pm 

No zawody były spoko, nie było żadnych opóźnień, wykładzina równa, szkoda tylko że nie zdążyliśmy zrobić piątej eliminacji. Pomijając miejsca zajęte przez cały RC Team Katowice to wszystko było spoko :lol: .
A co do modeli Scalpel to faktycznie miały niezły start w Polsce, niecierpliwie czekamy na opinie doświadczonych zawodników i porównanie z możliwościami M18 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: N mar 18, 2007 1:13 pm 

Brak awantur, brak wyzwisk zawodników przez sędziów, brak opóźnień. 100% udanej zabawy. JACKU TAK DALEJ.

Tytuł:
PostNapisane: N mar 18, 2007 1:30 pm 

Ja moge również powiedziec ze zawody na bardzo wysokim poziomie :) nie było zadnych opóznien, nie trzeba było długo czekac na nastepny swój bieg więc sie nie nudziło, miła i pomocna atmosfera , Sedziowanie bardzo profesjonalne, co chwile były jakies ostrzezenia dla zawodników takze nie mozna zarzucic ze sędzia miał gdzies to co sie działo na torze i oby tak dalej :) Czekamy na nastepna micromanie :] pozdrawiam
Paweł

gawron89@o2.pl

Tytuł:
PostNapisane: N mar 18, 2007 6:45 pm 

Ze strony sedziego mooge napisac tylko tyle, ze zawodnicy byli zdyscyplinowani, dzieki czemu nie bylo opoznien, reagowali na kazde slowo wypowiedziane do nich, ogolnie bardzo fajnie i przyjemnie mi sie prowadzilo i sedziowalo te zawody.
Pomimo tego ze niektorzy zawodnicy nie byli gotowi na czas, ale dzieki wlasnej dyscyplinie zawodnikow, nie musialismy sie martwic ze bedziemy miec opoznienia.
oby takich wiecej zawodow i organizatorow
WIELKIE PODZIEKOWANIA dla JACKA 8)

Nowy Sącz

SKM Felga

PWR - Wrocław

Tytuł:
PostNapisane: N mar 18, 2007 8:42 pm 

To może ja dorzucę swoje trzy grosze. Dawno mnie nie było na zawodach i kiedy dotarłem (tym razem głównie z roli widza) na Mikromanię byłem bardzo miło zaskoczony. Żadnych krzyków z podestu, żadnych przekleństw, miałem wrażenie jakbym był na treningu a nie na zawodach. Wszyscy uśmiechnięci, rozluźnieni, po prostu fantastyczna atmosfera. Fatnastyczne zawody, serwis zawsze jakoś się zanazł, jeśli nie z tych co musieli to zawsze któs stanął przy torze żeby można było pomóc. Aż z miłą chęcią zacznę z powrotem jeździć w klasach mikro. Zupełnie inna atmosfera niż na zawodach gdzie jeżdżą dziesiątki. Brawa dla organizatorów i zawodnikó. Bardzo fajne zawody.

II Vice mistrz Polski 2005 na asfalcie w klasie Mikro Open
Sprint 2 plus Xray M18MT

Tytuł:
PostNapisane: N mar 18, 2007 9:21 pm 

Rewelacyjna impreza, ci co nie byli niech załują, jest czego. Ze swej strony chcę zwrócić uwagę na świetny pomysł z torem dla off-roadów, z wykładziny zjeżdżaliśmy na śliski parkiet, z niego na hopkę, lądowanie w sztucznej trawie, jazda po grzybkach, zjazd na parkiet i powrót na wykładzinę. Bardzo fajna kombinacja. Serce rośnie, widząc jak klasa mikro sie rozwija :)

Tytuł:
PostNapisane: N mar 18, 2007 9:24 pm 

Bardzo się cieszę, że drugie zawody w ocenie startujących nie odbiegały atmosferą od pierwszych, gdzie Koledzy z Katowic zawiesili poprzeczkę bardzo wysoko.
Jako zawodnik i kibic chciałbym powiedzieć, że poziom zawodów mikro jest dzięki startującym w nich zawodnikom naprawdę wysoki, emocje - jak zacięty finał opena niczym nie różniły się od najbardziej emocjonujących, oglądanych przeze mnie finałów w openie 1:10, a jednocześnie jest w nich jednynie pozytywna adrenalina i za to bardzo zawodnikom dziękuję.
Przede wszystkim jednak dziękuję Robertowi Gosiowi za pomoc nie tylko w udostępnieniu sali, ale również za sprawowanie pieczy nad całością.
Dziękuję również Erkiowi i jego rodzicom za zorganizowanie nagłośnienia i świetnego obiadu da startujących.
Moje największe podziękowania kieruję w stronę Rafała Piesio, którego udział w organizacji całości był największy a tor ułożony przez Rafała (samodzielnie) stawiał przed startującymi spore wyzwanie. Widziałem, jak Rafał tor układał - artysta przy pracy nad dziełem sztuki - udanym dziełem.
Ze swojej strony muszę powiedzieć, że w bardzo interesujący sposób udało się nam połączyć tor onroad i offroad - równoległa prosta z hopką dla trucków z wjazdem na parkiecie, lądowaniem na sztucznej trawie z pewnością urozmaciła zawody w tej klasie.

Mam nadzieję, że organizując kolejną Mikromanię postaramy się utrzymać ten poziom organizacyjny.

Tytuł:
PostNapisane: N mar 18, 2007 9:32 pm 

Czekamy na zdjęcia. Szkoda ze nie pojechałem. Nawet jako widz :(
Działo sie. Działo

HB Ve8 + Xerun 150A !!!
Xray XII Link
Xray M18Pro
LRP Shrak

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 19, 2007 10:08 am 

Bardzo fajne i udane zawody, sympatyczna atmosfera, pełen profesjonalizm ze strony Organizatorów i Sędziów (wielkie uznanie i szacunek dla Waszej Panowie zaangażowanej pracy i czasu). Tak powinny wyglądać zawody, i nie piszcie Panowie Zawodnicy, że fajne bo nie było przekleństw na podeście czy konfliktów z sędziami, i że serwis był zawsze na stanowiskach (czasem było serwisantów więcej niż powinno) - zapominacie chyba, że to klasa mikro (dla tych którzy są od niedawna przypomnę, że zawsze byliśmy najbardziej zdyscyplinowaną klasą, a co do zachowania na podeście czy zawodach to już kwestia kultury osobistej, to zostawiam bez komentarza)
Cieszy również bardzo duża (w porównaniu z poprzednim sezonem) frekwencja oraz poziom umiejętności Zawodników (open!) - oby tak dalej.

Pozdrawiam wszytkich "Mikromaniaków".

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 19, 2007 10:51 am 
Administrator forum

Ze swojej strony moge tylko stwierdzić że klasa micro rozwinęła sie bardzo mocno. Wzrosła równiez kultura jazdy jak i zdyscyplinowanie zawodnikó na i poza torem. Mysle że na nastepnych zawodach możemy spokojnie zrobic eksperyment polegający na .... zniknięciu sędziego i pozwoleniu aby program sam prowadził zawody :) oczywiście w języku polskim. Sędzia będzie tylko od pilnowania czy jest serwis na stanowiskach (tego program nie robi) i od obserwowania wyścigu oraz wywieszenia wyników. Resztą zajmuje sie komputer.

Podziekowania dla wszystkich za zorganizowanie zawodów, zaangażowanie i za przybycie na zawody.

Zawody bardzo udane.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 19, 2007 1:32 pm 

jako osoba pomagająca przy organizacji tych zawodów dostrzegłem pewne elementy, które można było zrobić lepiej, ale cieszy mnie to, że sami uczestnicy ich albo nie dostrzegli, albo uznali za na tyle mało ważne, że nie było warto o nich pisać... :wink:

fajnie też było spotkać - na razie w charakterze gości (kto wie co będzie później?) zawodników z innych klas z W-wy i okolic, którzy przyszli popatrzeć.

z niecierpliwością czekam na kolejne zawody i oby było nas coraz więcej!

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 19, 2007 6:21 pm 

Rafał Piesio @ work napisał(a):

z niecierpliwością czekam na kolejne zawody i oby było nas coraz więcej!

I będzie Nas więcej, Szczecin powoli szykuje swoje micrusy na zawody zarówno open'y jak i truck. Bedzie ich najmniej 5 szt :P

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 19, 2007 6:23 pm 

Witam Wszystkich.

Zawody bardzo udane, integracja - też :lol: . Cieszy fakt, iż Jacek zdecydował się na cykl zawodów pod nazwą Mikromania. Oby więcej importerów decydowało się na organizację podobnych zawodów dla dobra ogółu modelarzy.

Hala w Łomiankach czeka na kolejne zawody z tego cyklu :D .

pozdrawiam

Robert Goś

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona