Osobiscie mam firka i mi naped 2wd nie przeszkadza, a wrecz sprawia ze jest wiecej zabawy. Jesli chodzi o wytrzymalosc czesci to musze przyznac ze jestem w szoku! Jak narazie nic sie nie polamalo, ( w baji przy takich jazdach mialbym juz polowe czesci do wymiany) tylko czasami odkrecaly sie te micro srubki przy tylnych hexach. Kolo od tego nie odpadnie, bo i tak nakretka trzyma wszystko razem. Ale od czasu jak stosuje jako klej do srub stary lakier do paznokci mojej zony to problem juz nie wystepuje

Jedyne co dostaje w dupe to karoseria i oslona silnika, ale to od wheelie i skokow. Oczywiscie czyszczenie, smarowanie, regulacje i dokrecanie wszystkich srub robie na biezaco.
Wiele osob uwaza ze 4x4 jest lepszy... hmmm - moze latwiej sie jezdzi, ale czy lepszy?
Jesli mialbym kupic cos 1:10 z napedem 4x4 w przystepnej cenie to bylby to bullet - ale jest to tylko moje zdanie i nikogo do niczego nie namawiam
Nie napisze ci - "bierz firka, bedziesz zadowolony" bo to tak nie dziala, ale ja mam i sobie chwale, a decyzja nalezy do ciebie.
Co bys nie kupil - zycze dobrej zabawy!!
Losi Micro SCT 1:24 BL
Sakura D3 BL
Vaterra Ascender - żółw błotny chcialem dobrze - wyszlo jak zawsze