Witam wszystkich forumowiczów.Na wstępie mam kilka pytań do posiadaczy i nie tylko,mile widziane wszystkie podpowiedzi jak i odp na temat tego modelu jakim jest Model Team Asso B4 Factory Team. Po kilku miesiącach poszukiwań stałem się posiadaczem o to własnie takiego modelu.Teraz moje pytania.Model uzbrojony jest:
- model posiada silnik Reedy Radon 17T
- regulator no-name
-serwo Graupner XR-3 Race
Teraz moje pytanie do was zamierzam zmienić combo na bezszczotkowe i posiadam o to taki silnik + regulator HK 100A
http://www.horizonhobby.com/products/1- ... OSB9430#t2czy ten silnik będzie dobry do tego typu modelu?Lub jaki byście polecali do tego modelu?Jak zębatka atak? Będę chciał jeździć na pakietach 2s -3s
Co byście zmienili po za kupie w tym modelu,na co zwracać uwagę podczas eksploatacji,i czy to jest dobry model do jazdy nie mówię że od razu na zawody ale na torze i przy domu. Mój model który kupiłem jest modelem używanym ale bardzo mało przejechał dosłownie ok 10 pakietów.Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi w związku z tym modelem.A i gdzie kupujecie części do tego modelu?