Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt kwi 21, 2026 11:54 am

Autor
 Tytuł: Modele KIT
PostNapisane: Śr lut 29, 2012 7:38 pm 

Witam!
Przekonałem się, że mój TL-01b nie jest najlepszym modelem do bicia rekordów prędkości. Być może zmodyfikuje go tak, że będzie jeździł szybko nie rozpadając się. Istnieje też opcja, że mój spalinowy MTA4 zamieni się w bezszczotkowego MTA4. Jednak najbardziej prawdopodobne jest to, że sprzedam TL-01b, sprzedam MTA4 i kilka innych rzeczy które mam do sprzedania (patrz link w podpisie pod moim postem) i kupię coś w miarę porządnego. Mam już regiel pod bezszczote, niedługo będe miał silnik sensorowy 9,5t lub 10,5t, apke już mam 2.4ghz, będę też miał jakieś LiPole. I teraz zastanawiam się, gdybym się zdecydował coś kupić (KIT) to co byście mi doradzili? Autko powinno osiągać jakieś 60-80km/h i powinno to wytrzymać :D Najlepiej truggy, ew buggy lub coś w tym sylu(nie pamiętam jak się takie modele zwą)http://www.modelmotor.pl/strada-sc-evo-s-brushless-2-4-ghz-1-10-4wd-rtr-electric-short-course-maverick.html, będę jeździł raczej na przemian w lekkim terenie i po asfalcie. Tyle wydałem i wydam jeszcze na sprzęt, że podwozie powinno być w miarę tanie i z dostępnymi częściami do niego :) Dużo znalazłem modeli RTR ale ja potrzebuję KIT bo mam praktycznie cały osprzęt. Temat możecie potraktować luźno bo i tak na razie nie jestem zdecydowany (wolałbym przerobić MTA4 na elektryka, choć pewnie mi się nie uda :P ). Sam znalazłem coś takiego http://www.modelmotor.pl/xt-pro-truggy-off-road-kit-1-10-ansmann-racing.html, ale wg mnie w tej cenie powinno być mniej plastku. Wolałbym też coś 4x4.
Czekam na wasze propozycje/ doświadczenia z waszymi modelami :)

PS szukałem w szukajce i nie było o tym tematu

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł: Re: Modele KIT
PostNapisane: So mar 17, 2012 6:22 pm 

a i przedewszystkim konwersja sie oplaca jak masz juz wszystko nawet jak kupisz podwozie spaliniaka samo powiedzmy max 400 zł dostaniesz juz wysokiej klasy bagusa mocowanie - max 100 zl no i silnik i masz gotowy model :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość