Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 6:07 pm

Autor
PostNapisane: Pt lis 11, 2011 10:51 pm 

Witam,
jestem modelarzem rc juz okolo 8 lat ale fpv ( samolotowym oraz helikopterowym) wiec ostanowilem zakupic auto rc jakim jest e-revo ok 53 cm ( elektryk)
Mam pare pytan poniewaz jestem laikiem w tej dziedzinie, czy moze ktos mi doradzic czy sa jakies roznice przy zakupie standartowego revo , jak wyglada zakup samego modelu bez radia.
tu znwu jest dylemat posiadam radio futaba 9cp i chcialbym zastosowac system dalekiego zasiegu Dragon link na 435 Mhz. Czy lepiej kupic rtr i smigac na apce dodawanej do zestawu.
moze jakies linki aby poczytac troszke.
Pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: So lis 12, 2011 7:42 pm 

Niestety nowe Revo jest standardowo dostępne tylko w wersji RTR i to zarówno wersja szczotkowa jak i bezszczotkowa, więc zakup bez aparatury nowego modelu jest raczej mało prawdopodobny. Zresztą na dzień dzisiejszy wszystkie nowe wersje E-Revo są dostępne z aparaturą 2.4 GHz. Nie jest to może nic wypasionego, ale w większości przypadków spokojnie wystarcza, natomiast stosowanie systemu dalekiego zasięgu raczej na niewiele się przyda z racji niewielkich odległości na jakie oddala sie model podczas jazdy. Chyba ze planujesz instalacje kamery z przesylem wizji i sterowanie na odleglosc :D
Tu masz link do wersji szczotkowej http://traxxas.com/products/models/electric/5603erevo
i bezszczotkowej http://traxxas.com/products/models/elec ... obrushless

1/16 Slash/Revo

Jammin CRT.5 electric

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość