Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt kwi 21, 2026 6:45 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
PostNapisane: Pt maja 02, 2014 3:20 pm 

Zajkos napisał(a):
Doceniam to że się wypowiadacie o różnych modelach, jakie one są. Krysztal666 - fotki fajne, ale ja nie miałbym zamiaru aż tak "latać'. Przynajmniej narazie. Ale jak tak czytam te wypowiedzi to dochodzę do wniosku że chyba będzie lepiej tą kase zainwestować w prawdziwy samochód i raz na jakiś czas nim pojeździć...
Piszecie że ta firma to gówno, tamta to szmelc itd.
Fakt, nie znam się na firmach, modelach, częściach... Może ktoś na mnie na to naskoczy z krzykiem, ale dochodzę do wniosku ze każdy z tych którzy się wypowiadali jeżdżą gównianymi modelami. Jak macie odmienne zdanie to przeanalizujcie sobie wszystkie wypowiedzi!! Jeden mówi że HPI to dobra firma a drugi ze to ścierwo etc.

I takim właśnie sposobem dochodzę do tego że skoro każda firma jest zła lub gówniana to dam sobie spokój z kupnem RC-ka bo i tak pewnie kupie jakieś gówno. Możecie teraz osądzać jak sobie chcecie ale swój rozum ma i to wszystko widać w postach.
Więc doszedłem do wniosku że raczej nie będe kupował niczego, skoro wszystko jest i tak złe...
Ale mimo to dzięki za fatygę przy pisaniu swoich wypowiedzi.

az tak latac ?:D on sie ledwo od ziemi odrywa - zaraz uload zrobie to wam pokaze jak sie lata :) ostatnio na 6s na maks speedzie skakalem i flipy robilem hyperem

kazdy z tych co sie wypowiadali jezdzi gownianymi modelami ?:) no teraz to walnales jak łysy czołem o kant kuli .....

ja jezdze mugenem mbx6eco + hyper st pro + team assomonster gt jezeli uwazasz ze mugen mbx 6eco i hyper st pro to gowniane modele to daj sobie spokoj z modelarstwem bo nie masz pojecia o tym co piszesz.....

trarxxas to plastiki i zeby nimi jezdzic trzeba ciagle cos wymieniac .
hpi sa okej ale po 20 pakietach nabieraja takich luzow ze szok wyrabiaja sie kubi etc a i ich pancerne dyfry potrawia pasc mialem juz 12 modeli wiec jakies minimalne pojecie mam o tym co mowie

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3