Adam Wardziński napisał(a):
Swoje asso kupiłeś używane, a po krótkim czasie postanowiłeś sprzedać. To chyba o czymś świadczy
tomasz_rd napisał(a):
za tylne zwrotnice dałem 13zł
Płacisz za jakość...
Constantin napisał(a):
Czy Kyosho Inferno MP9e TKI który wyjdzie pod koniec czerwca jest dużo cięższy od Losiego ? Na stronie pisze niby że 300g ... ;/
Mp9 od losiego nie różni się niczym, poza innym rodzajem śrub i jeszcze droższymi częściami. Konstrukcja jest ta sama, wyważenie również. Losi jest lżejszy nawet od mugena (sprawdzone osobiście na tym samym setupie). Nie wahaj się i bierz Łosia.
Model chciałem sprzedać z całkowicie innego powodu. Jak cie to ciekawi, to właśnie co kupiłem drugie nowe podwozie asso rc8.2. Jeśli chodzi o jakość, to kolega w rc8te przejechał cały sezon i nic nie połamał, a luzy miał bardzo niewielkie. Oczywiście kupił nowe podwozie. Jedynie co wymieniał to łożyska na dyfrach bo kupił jakies badziewie.
Adam Wardziński napisał(a):
Mp9 od losiego nie różni się niczym, poza innym rodzajem śrub i jeszcze droższymi częściami. Konstrukcja jest ta sama, wyważenie również. Losi jest lżejszy nawet od mugena (sprawdzone osobiście na tym samym setupie). Nie wahaj się i bierz Łosia.
Mp9 ma droższe części-płacisz za jakość

Ceny nie sa żadnym argumentem, płacisz więcej za markę a wszystkie zawodnicze podwozia tej klasy mają części wysokiej jakości.