Arturpr5 przeczytaj mój ostatni wpis w linku do tematu, który podał Luki35, może pomoże Ci wyciągnąć wnioski
Jesli chodzi o jazdę w terenie to próbowałem go w różnych terenach i tak jak napisałem radzi sobie dobrze, ale jeśli chodzi o zaorane pole do przejazdu to jeśli tylko nie wywinie kozła to łatwiej nim "przelecieć" przez to pole niż przejechać

Czasem potrafił zawiesić się na niewysokich trawach ;]
Różnica w radzeniu sobie w terenie miedzy Savkiem XS a Summitem może wynikać również ze skoku oraz miękkości zawieszenia. Zawieszenie Summita jednak inaczej pracuje i przede wszystkim ma dłuższe wahacze co znacznie poprawia jego własciwości w terenie, zresztą Summit z założenia jest bardziej terenowy. Jego natomiast nie brałem wcale pod uwagę bo za bardzo się buja

W kwestii Twojego zamówienia: po pierwsze pakiet Plazma który wybrałeś jest niedostępny pewnie dlatego,że nikt takiej drożyzny nie kupuje,po drugie: jeśli już u nich zamierzasz kupić całość to kup sobie pakiet Redox Racing 4000 50C, pozwoli Ci on wykorzystać możliwości modelu. Mam trzy pakiety Redoxa i z działania jestem zadowolony, natomiast jeśli teraz miałbym kupić to na pewno kupiłbym Zippy lub Turnigy w trochę niższej cenie niż Redox a pojemność porównywalna.