Witam wszystkich!
Zatem jak już w tytule tematu zauważyć można, chciał bym się dowiedzieć co wybrać. Wiem powiecie mi że było już pełno tematow na ten temat, ale mi chodzi o kontkrety, nie pisze z pusta bo przejrzałem część forów aby nie być całkiem zielony.
I teraz pytanie... mianowicie.. część ludzi wypowiada sie dobrze o modelach Flying Fisha na początek, dużo częsci, optymalna cena i wogóle, są też tacy co piszą że ma duże luzy, i że to jest autko na krótki czas bo sie rozleci... za 450zł, generalnie mi się spodobało na początek ale po dluzszym czasie zacząłem się zastanawiać... Bo następni wypowiadają się żeby wziąć coś na TT-01... lecz tu jest problem bo chce wydać do 500zł.. a na allegro znajdując nówki to jest ladnie wszystko itp.. ALE nie ma ani radia w sesie pilota ani odbiornika ani pakietu ładowarki NIC golas totalny.. ale sprzet jest.. jest na czym "zaczynać" i teraz co mam wybrać? czy poprostu poczekać z pieniędzmi i kupić Tamyii Cos czy FF.... co polecacie... generalnie chciał bym żeby to pojezdziło dluższy czas... do modernizacji, zabawy i może nawet zawodów... Aha.. i autko ELEKTRYK ON-ROAD.. offroad mnie totalnie nie interesuje, co do ładowarki i tego typu rzeczy nie piszcie mi bo bawie sie elektronika i komputerami wiec z tym problemu nie będzie większego

więc sobie zrobie.
Ale sie rozpisałem.. mam nadzieje że dacie mi znać...