mietek300D napisał(a):
zapewne jestes jednym ztych co tatus kupil z wysokiej polki model i teraz zacieszasz sie i uwazasz ze masz super wypas model a ci co maja nie markowy bo tak porownujesz sa nikim. otóz sie mylisz......
Taa, widać kto tu czyta ze zrozumieniem...
Gensior napisał(a):
kupiłem E-Firestorma, który też idealny nie jest, dostrzegam jego wady, ale go można już nazwać modelem, mimo że jest z tej najniższej półki modeli, a nie "modeli"
Mam nadzieje, że rozróżniasz, czym różni się sprzęt z "dolnej półki", a czym z "wysokiej"
Ty oczywiście przekręcasz wszystko, ale trudno.
Dodam jeszcze, że 18 lat nie mam, ale na model kasę zbierałem sam. I nie "zacieszam" się, że mam super wypas auto, bo tak jak napisałem, E-firestorm jest raczej z tej niższej półki modeli, którym jednak da sie już przyzwoicie pośmigać.
Wyso52 napisał(a):
Poza tym Ty w końcu jeździsz w carwelu czy w czym ? bo e-firek do carwela to jak pudzian do skoków narciarskich.

no to akurat prawda:)
Na Crawlera nadaje się może bardziej jakiś Traxxas Stampede albo Wheely King? Chociaż ten drugi, to jakoś zabawkę mi przypomina:)
luke napisał(a):
mietek300D napisał(a):
Mysle ze po takim zabiegu model 450zł+300 czesci napewno nei jest duzo za emaxxa trzeba dac sporo wiecej, mowcie co chcecie ale jakies pojecie mam. I wiem ze zlikwidowac luzy ile si eda odpowiednie ustawienie zawieszenia i mozna sie scigac.
Kolejna raz udowadniasz ze pojecia niemasz. Za 750zl masz b44, xxx-4, xx-4 uzywke i zostanie na jakies naped do tego. Emaxx'a mozna dorwac w uzywce w granicach 600-800zl. Wolalbym uzywane b44 od aluminiowej chinki. Niemusisz odpowiadac bo daje glowe ze jak wkoncu bedziesz mial pozadny firmowy model i sobie nim pojezdzisz to przyznasz mi racje.
Na ja, mimo że na modelarstwie kompletnie się nie znałem, sam zauważyłem, że ile bym władował kasy w tego Bonzera, on i tak jeździć nie będzie.
luke napisał(a):
Narazie wywalasz kase w bloto ale twoj cyrk twoje malpy tylko niewmawiaj innym ze twoja "teoria" jest poprawna.
Miejmy nadzieję, żeby kolega zainteresowany kupnem podjął właściwą decyzję:)