Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt kwi 24, 2026 11:33 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 207 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 25, 2008 11:18 pm 

Dysleksja to jedna wielka bajka..... Jest tylko po to żeby mieć dodatkową godzinę na testach gimnazjalnych ... o to chodzi w tym cały interesie ... Przyznam się że sam mam stwierdzoną :) poszedłem "napisałem test" i mam godzinę na teście :) fajnie że wymyślili taki bonus :lol: :lol: :lol:

Mugen MBX7R & Alpha & Futaba- na sprzedaz
MBX7R ECO coming soon...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 12:35 am 

Po tym poście prosze juz nie pisac o tej calej dysleksji. Jest 11 stron przepelnionych gów***...

Teraz odpowiedz na pytanie Tadka na temat prowadzenia sava i lajta.

Sav jest mocniejszy ma 2 niegowa skrzynie wiec mozna z niego wydusic ta moc. Fakt jesli chodzi o jazde prosto nie ma problemow, gdy zaczyna sie mus skrecania zaczynaja sie tez schody. Wywraca sie jak głupi... Trzeba bardzo zwalniać przed zakretami co stanowi ciekawe wyzwanie i zwieksza frajde.

Lajt to modelik do szybkiej jazdy na zakretach. Nie ma takiej mocy co sav ale jest prawie nieprzewracalny w lekkim terenie przy niskim zawieszeniu. I tu tez sprawia frajde jazda p tych za kretach z łatwościa ale starajac sie jechac jeszcze szybciej.

Jesli chcialbys sie scigac na torze to sav nie ma wlasciwie zadnych szans, jesli na prostej czy w trudniejszym terenie to odwrotnie.

P.S. Zaraz pewnie odeswą sie ludzie ktorzy opanowali swietnie technike wchodzenia w zakrety Savami i innymi MT ale i tak przyznaja mi racje ze jest to bardzo trudne.

HB LIGHTING STADIUM SPORT
| Scanner SSV-9764MG |
| GRP Soft Tires |

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 12:13 pm 

optimus napisał(a):
Pytasz mnie o wiek??? hehe zapytaj lepiej o to siebie bo co można pomyśleć o kimś kto na wypowiedzi inny potrafi powiedziec tylko "jesteś głupi"

Dlatego właśnie pytam o wiek, bo czytając takie zdanie , jak to cytowane, które jest w ogóle bez sensu ( a może znaki interpunkcyjne też powinniśmy znieść ?? ), chciałbym wiedzieć czy rozmawiam z kimś, kto skończył już szkołę i warto jest podyskutować, bo może rzeczywiście jest w stanie powiedzieć coś mądrego, czy rozmawiam ze zwyczajnym kajtkiem bez szkoły, leniem co mu ciężko cokolwiek w główkę wpoić. Mój wiek nie jest tajemnicą , jak chwilę popatrzysz to na pewno zauważysz. Dlatego pochwal się ile masz lat, bo może faktycznie ta dyskusja jest bez sensu. Jeżeli okażesz się partnerem do dyskusji przeniesiemy się na gg i wtedy omówimy temat.
Po za tym teraz nie odwracaj kota ogonem, cały czas czekam jak napiszesz które to kraje wprowadziły rewolucję językową, podobną jaka ty chciałbyś wprowadzić. Jakie to niemcy wprowadzili zmiany.

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 12:38 pm 

Nosz ku*** zamknijcie sie w koncu!
Czy do was nie dociera ze czas skonczyc tego OT?
Gadajcie sobie w ten sposób przez PM!

Może admin wkoncu zajrzy tutaj i zrobi porządek bo takiego burdelu to ja od dawna nie widziałem.

Fajnie ze znaleziscie sobie temat do nabijania ilosci postów, ale wszystko ma swoje granice.

To jest naprawde zachowanie na poziomie dzieci neostrady...
Prosze was-k**** DOŚĆ!

HB LIGHTING STADIUM SPORT
| Scanner SSV-9764MG |
| GRP Soft Tires |

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 1:31 pm 

Temat dobry, ale kwalifikuje się do przeniesienia do osobnego tematu (w tym temacie to spam, może jakiś mod uporządkuje i podzieli na dwa tematy :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 1:44 pm 

Heheh :)
Wesoło. Czemu jak powstanie jakakolwiek dyskusja w jakimkolwiek temacie to zawsze znajdzie się ktoś, kto męczy o nabijaniu postów? Pisząc coś takiego to TY nabijasz. Inni zazwyczaj dyskutują. Doskonałym przykładem jest ten temat.

A co do dysleksji. Część z was popełniła pewien błąd. Mówiliście o konkretnych osobach (w tym przypadku poszkodowanym jest Tadeusz), obrażaliście je i krytykowaliście jakby wam zrobili, co najmniej jakąś krzywdę... Myslałem, że poruszamy tutaj ogólny problem osób które podszywają się pod dyslektyków oraz społeczeństwa które nie potrafi się zabrać do nauki i starać się eliminować swoje braki.
Tymczasem część z was jechała po imionach: "Naócz się pisać, baranie!".
Co to za opinia? Co to za dyskusja? To nawet nabijanie postów nie jest! Czemu zawsze musi znaleźć się ktoś, kto obraża innych? Z tego robi się po prostu syf, a cała reszta dyskutujących i starających się pokazać jakiś poziom dyskusji, przedstawiająca w miarę rzeczowe argumenty jest wrzucana do worka z syfiarzami i spamerami. Następuje równanie poziomu w dół! I nikt nie wyciąga wniosków z dyskusji! Bo kilku syfiarzy się uweźmie i obraża kogo wlezie, byleby tylko zamęt powstał. Zwykłe zasraństwo.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 3:38 pm 

MT to nie dla mnie...Bo ja raczej nie lubie zwalniać przy starcie np.aby sie nie przewrucił...Ten najnowszy savage flux up (czy jakoś tam) z miejscą robi "backflipa" (nie wiem czy dobrze napisałem)...
Chyba lighting jest bardziej stabilny przez swoje zawieszenie i wyważenie...

Raczej kupie tracka bo TM to są straszne dzikusy :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 4:20 pm 

Weź Truggy, nie będziesz żałował ;)

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 4:34 pm 

Wiem...Strasznie mi sie podobają tracki (truggy) :D
Tylko jeszcze ci rodzice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 4:39 pm 

evog napisał(a):

Tymczasem część z was jechała po imionach: "Naócz się pisać, baranie!".
Co to za opinia? Co to za dyskusja? To nawet nabijanie postów nie jest! Czemu zawsze musi znaleźć się ktoś, kto obraża innych? Z tego robi się po prostu syf, a cała reszta dyskutujących i starających się pokazać jakiś poziom dyskusji, przedstawiająca w miarę rzeczowe argumenty jest wrzucana do worka z syfiarzami i spamerami. Następuje równanie poziomu w dół! I nikt nie wyciąga wniosków z dyskusji! Bo kilku syfiarzy się uweźmie i obraża kogo wlezie, byleby tylko zamęt powstał. Zwykłe zasraństwo.

Nareszcie ktoś o tym napisał po 11 stronach.Czego nikt nie tępi tych co sobie po prostu jadą po innych?Zwrócić uwagę rozumiem ale żeby odrazu wszyscy wrzut na kogoś.Przypomina mi to znęcanie się nad okularnikiem w klasie albo innym "dziwnym".

Tadek ściągnij sobie Mozille Firefox.Poprawia błędy bez zbytniego szukania w necie.Wygodne.

Pozdrawiam Wojtek

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 4:51 pm 

Masz świętą racje :D
Każdy robi jakieś błędy w piśmie na tym forum,no może niekturzy nie robią...A jakoś sie akurat do mnie przyczepili :?

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 4:56 pm 

Daje Ci dobrą radę.Ściągnij Firefoxa.Jest za darmo.Też nie lubię czytać tego gdzie są same błędy więc zrób to dla siebie i dla nas.To Ci pomoże w wyłapywaniu błędów.Nic nie robienie jest najgorsze.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 4:58 pm 

Dzięki za rade :D
Ściągne sobie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 4:59 pm 

Tadek napisał(a):
niekturzy

Nie przyczepili, tylko twoje błędy są strasznie rażące, więc lepiej zacznij nad tym pracować, zamiast się nad sobą użalać, specjalnie dla ciebie cytat z regulaminu :

"Przestrzegaj także ortografii i gramatyki - jeśli masz z tym problemy, to pisz ze słownikiem w ręku lub w podkreślającym błędy edytorze np. w Wordzie. "

Także łap za słownik, to za parę tygodni będziesz wyleczony z dysleksji. :wink:

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 26, 2008 5:37 pm 

Tadek napisał(a):
Masz świętą racje :D
Każdy robi jakieś błędy w piśmie na tym forum,no może niekturzy nie robią...A jakoś sie akurat do mnie przyczepili :?

Bo napisanie "samochud" jest lekką przesadą ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 207 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona