Donat Bula napisał(a):
Za Tekina zapłaciłem nieco ponad 900zł więc Xerun musiałby oferować na prawdę wiele za niewiele żebym się wypiął na Tekina...
niezawodność i jakość za mniejsze pieniądze, chyba to faktycznie mało, żeby rezygnować z Tekina.

Chyba faktycznie lepiej mieć droższego tekina w serwisie, niż tańszego Xerun'a na torze.
Donat, ile jeżdziłeś na swoim RX8?
Mariusz, po jakim czasie padło Ci Twoje combo?
Znajomemu ze śląska RX8 padł, przy chyba czwartym podłączeniu pakietu, wysyłke do serwisu miał dwukrotną, bo przysłali mu ponownie uszkodzony.
Paweł Kozioł na I MC miał problemy z BEC'iem, wczoraj mi napisał, że regiel padł kompletnie poniewaz poprzecierały się kable przez syf, który dostaję do wnetrza regulatora.
ESC xeruna mimo dużo słabszego "na papierze" BEC'a bez problemu chodzą z ciagnącymi podobno duzo prądu serwami Savoxa. W zeszłym sezonie jeden z zawodników w Łodzi miał podpiete nawet dwa serwa.
Wiadomo, kurs dolara jest aktalnie wysoki. Combo Xeruna masz w Chinach za 197$ z darmową przesyłką i zanizona wartością przesyłki.
Każdy kupuje co chce i na co go stać, ja nikogo na nic nie namawiam, bo to nie ma sensu. Wiem tylko tyle, że Xerun nie dał mi nawet najmnijeszego powodu do tego, żeby z niego rezygnować
Myśle, że nie ma też co dyskutować na temat jakości Tekina. Marka uznana na całym swiecie, ogromy wybór silników jesli chodzi o kv.
Tylko, że w obecnym czasie konkurencja w napędach porównywalnej jakości jest spora i na pewno nie możemy juz sobie pozwolić na podział Tekin/reszta świata.