Lucky Loser napisał(a):
Z tego co piszesz to masz model bullet flux. Mam więc jedno pytanie co Ci się znudziło w tym zestawie bezszczotkowym, który jest sprzedawany z modelem? I dlaczego chcesz go wymienić na mambę? Orginalnie masz tam regiel Flux Reloade V2, który parametrami nie odbiega od mamby, do tego masz silnik 4300kv więc różnica miedzy silnikiem mamby 4600kv też niewielka. Regiel obsługuje 2s-3s (więcej s i tak Ci nie wejdzie do modelu) Jeśli założysz 5700kv bedzie zapewne zbytni się grzał (taki silnik stosuje sie do lekkich off-road z napędę na jedna oś) i trzeba będzie zmienić zębatki.
Mam starszą wersje, wiec tylko 2s, na mmp powinno pojsc wheelie, na 4s moze backflip. Silniczek 380 na 2s (wiecej nie pocisnie) nie dorwna mambie 540 na 4s, w ogóle nie ma tutaj o tym gadania, ze mamba ma podobne parametry do zestawu mojego bulleciaka. Pisalem wyzej, ze wiekszosc czesci jest wymieniona, a niedlugo dojda aluminiowe huby, pozniej amorki i na swieta powinna byc mamba, tylko teraz wybór: mamba max pro, czy mamba monster? Ogolnie bede jezdzil na 2s, i licze na wheelie. Lub jakis inny zestaw do 800zl