Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 6:26 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 10, 2005 6:42 pm 

Normalnie pociagnie max, na dlugiej prostej 40 km/h ale ostrzegam na poczatku (dla ciebie) to bedzie b.szybko i bedziesz sie modelem rozbijac ;)
Z czasem auto opanujesz, zaczniesz tuningowac i autko poleci z 50, 55
Tuning: silnik, lozyska, zebatka, regulator.....

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 10, 2005 10:01 pm 

ooo to lubie jak mowicie ze b.szybki to spoko a powiedzie mi bo slychalem ze modele przy takiej predkosci jak sie skreca to sie wywalaja czy po prawda ??

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 10, 2005 10:05 pm 

A mam jeszcze taka prosbke bo wy w tym siedzicie i macie stronki macie moze jakas stronke z sklepem interentowym gdzie mozna wlasnie nabyc ten model po takiej cenie 450zl smartech kopia TL-01 bo nie wiem czy jak juz bede mial tyle kasy to dalej moze byc ten model dostapny na mikrozabawki.pl bylby wdzieczny za jakie kolwiek linki ze sklepami z nabyciem tego modelu w pelnym zestawie i najlepiej po cenie 450 lub taniej :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 10, 2005 10:35 pm 

A jesli macie jakis maly filmik temat tego autka to prosilbym o udostepnienie bede wdzieczny

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 10, 2005 11:15 pm 

Korzystaj z funkcji edit!
Gdy lecisz te 55 km/h elektrykiem to wszystko zalezy od modelu, ust spoilera itp.
Sam to testowalem i sie sprawdza :) Lecz jesli masz w takim smartechu źle ust. środek ciezkosci, to auto moze byc wywrotne. Ale pamietaj ze gdy jedziesz na max predkosci i wjedziesz na "wybrzuszenie" (progi zwalniajace itp.) to autko wylatuje jak z procy........
Ostrzegam ze tuning jest dosc kosztowny, bo czasem wynosi tyle co 3/4 modelu!!!

Filmikow jest sporo troche sie tego naogladalem. Poszukaj na forum bo jest tego naprawde sporo (Jak tl'ka pokonuje spaliniaka :D)

U pana Rojny Byl smartech, a takto jest na allegro

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 11, 2005 9:24 am 

ja też szukam teraz modelu odpowiedniego dla siebie.Dopiero zaczynam przygodę z RC,ale trochę się już naczytałem o tym(wciąga jak cholera).Ja zdecydowałem się na TT01(Subaru Impreza WRC'03.Wydaje mi się że na www.rojna.pl są najniższe ceny.
Pozdrawiam

AUTO: SUBARU IMPREZA WRC'04 - TT-01

GG:1255062

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 11, 2005 2:46 pm 

Jesli mozecie to dajcie mi gotowe linki do sciagniecia z tym modelem smartech TL-01 no juz szukam drugi wieczor w internecie i nie da rady. Jeden z was wsponial ze widzial jaksmartech TL-01 pokonuje spalinowy model. Prosilbym o link z tym filmiek i jakie kolwiek z tym modelem. Bylbym wdzieczny.

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 11, 2005 5:03 pm 

tu masz dwa ale z orginałem ale powino śmigać tak samo http://www.tamiya.com/english/products/ ... 2/opel.avi http://www.tarmacraceway.com/movies/tlo1spec.AVI
przepraszam za jakość

Hpi Micro Rs 4 (Sprzedam)
"Asso RC18T" (Sprzedam)
Heli:
Trex 500 ESP
Trex 450 SE v2
Samoloty:
Rwd 5 by skazoo

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 11, 2005 10:32 pm 

Dziekuje bardzo za te linki i prosilbym o wiecej :wink: bo im wiecej czym bardziej mnie to wciaga. Prosilbym o wiecej linkow jak ktos zna. Bede wdzieczny

Tytuł:
PostNapisane: So mar 12, 2005 10:47 am 

A powiedzcie mi co siadzicie o tym modelu i ile kosztuje 2L paliwo do niego i ile starcza te 2L na ile czasu.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44889541

Po pierwsze jest zasada, ze na forum nie piszesz dwoch postow pod rzad. Jesli czegos zapomniales dopisac jest opcjia "EDIT", ktora umowzliwa zmiane posta.
Po drugie nie zalatwia sie swoich spraw nie dotyczacych danego tematu. Jesli masz pytanie niezwiazane z tematem zakladasz nowy, jesli oczywiscie nie znalazles uprzednio informacji na forum. m-peter

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 14, 2005 9:35 am 

Chciałbym kupić swój pierwszy model RC i myślę nad tym smartechem z http://www.mikrozabawki.pl/4x4car.html ale niewiem czy warto. Mam raczej nie za duże zaplecze finansowe. Chciałbym kupić samochód którym możnaby "poszaleć" po podwórku (nie myślę o zawodach) i który ma możliwość zmiany części (najlepiej wszystkich). Więc powiedzcie mi ludzie czy warto go kupić? A może proponujecie jakiś inny model w tych samych granicach cenowych co ten? I czy w tym Smartechu jest wszystko co potrzebne jest do jazdy, czy trzeba coś dokupić? Z góry dziękuje za odpowiedzi i porady :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 14, 2005 9:50 am 

O SMARTECH'u na forum było już wiele napisane, jest to kopia Tamiy TL-01, ogólnie jeżeli ma to być autko do jazdy koło domu a zasoby finansowe nie pozwalają na nic więcej to go bierz. Z częściami nie powinno być żadnego problemu bo pasują do niego części z Tamiy a do modelu TL-01 jast bardzo dużo części. W modelu jest wszystko co potrzebujesz do jazdy, nawet baterie do nadajnika. Jednak musisz wziąść pod uwagę fakt że na załączonym pakiecie pojeździsz kilka - kilkanaście minut a później czeka cię kilka - kilkanaście godzin ładowania. No i tą prędkość max. możesz podzielić przez 2 bo po wyciągnięciu autka z pudełka nie pójdzie więcej niż 30 km/h.
Jeżeli nie masz kasy to go bierz a jeżeli możesz troszkę poczekać i dozbierać gotówki to wybierz jakiś model z troszkę wyższej półki ewentualnie coś używanego (przeglądnij oferty w dziale "sprzedam" )

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2