|
Witam,
Mam możliwość kupić autko firmy Cross Tiger. Jako, że nie jestem znawcą autek RC prosiłbym o ocenę tego modelu. Interesuję mnie czy do takiego autka są dostępne części typu zębatki, wahacze, amortyzatory itp. Pytam dlatego iż posiadamy z 4 - letnim synkiem kilka marketowych autek firmy New Bright, które po uszkodzeniu nie dają się z reguły naprawić i chcemy kupić coś co daje się naprawić-tuningować po " spotkaniu " z np krawężnikiem Smile
Autko które mogę kupić : - nie posiada regulatora - brakuje w nim klapki zakrywającej w nadajniku akumulatorów. - jest 4WD - pracuje w stand. 27MHz ( brakuje w nadajniku kwarca ) - brakuje dwóch zaczepów do karoserii - posiada 1 pakiet zasialający - nie wiem w jakim stanie gdyż nie można go uruchomić z powodu braku regulatora - ogólnie wydaje się mało zniszczone - antenka w nadajniku jest złamana
Moje dodatkowe dylematy co do tego modelu to ............
Jak to autko sprawuje się np na plaży gdzie jest sam piach, jaki radzi sobie z kałużami na asfalcie. Chodzi mi o możliwość typowych uszkodzeń aby ocenić czy warto dla początkującego dziecka je uruchomić ( może za rok lub dwa ) aby sobie trochę pojeździło.
z góry dziękuję za pomoc. pzdr Remi
|