|
Specem nie jestem ale miesiac temu tez byłem w takiej sytuacji jak ty, pewnie czytałeś moj wątek na forum. Ja ci powiem że musisz sie najpierw zastanowić czy chcesz nowke czy uzywke, jak podejmiesz decyzje bedzie ci łatwiej. ten lighting z pozycji 6 stoi juz dawno na allegro, widziałem go i miesiac temu tam, nie bylo jakos na niego chetnych, fakt ma w zestawie sporo ***** ktore tez pieniądze warte i w razie awarii silnika naprzykład mozesz opchnac cos i sobie dołozyc na nowy silnik czy inna *****, koła sie zuzywaja dosc szybko jak sie jezdzi w terenie nie po torze, ja po 3 litrach mam juz pociete 3 koła z 4:) a model wyglada duzo gorzej niz ten na aukcji. Wiec tak naprawde mysle ze uzywke mozesz smiało brać, to zawodniczy model, moze byc troche ztyrany ale masz przynajmniej pewnosc ze prawidłowo dotarty był silnik, ze jezdzil na dobrym paliwie, a reszta tak naprawde sie nie liczy bo to wszytko drobne koszty. Ja bym sie jeszcze zastanowił na pozycja 5 bo w zestawie dostajesz tez koła i tp ale masz tez i rozne ***** ktore ci sie napewno przydadzą, nie ma startboxa ale bez niego tez nie jest zle, szarpanka też bez problemu se odpalisz model. Typ dodaje termometr do zestawu ktory umila zycie i jest w sumie na poczatek napewno niezbednym akcesuarem. Radze tez zapytac i pozycje 6 i pozycje 5 o ilosc przejechanego paliwa tym modelem bo widze ze nikt o tym nie napisal ani slowa a pozniej sie okaze ze bedziesz mial koła, starterboxa, bude i silnik bez kompresji po 2 litrach przejechanych.
Co do nowek, to tak jak mowie, kupujesz nowke, licz sie z tym ze dołozysz na termometr, butelke do tankowania, grzałka do swiec. Zaczniesz jezdzic, dotrzesz silnik, zaczniesz skakac zaczną sie schody bo zawsze cos odpadnie, cos zgubisz i za wszystko na poczatku trzeba płacic bo tego miał nie bedziesz. W moim przypadku juz poszło jakies 500zl dodatkowo na model. Wiec mysle ze jakby te modele "5,6" nie mają zajezdzonych silnikow (nie maja po 30l przejechane) to smiało bierz używke i nie żaluj. Mysle że ta pozycja "5" bedzie ci duzo mniej kosztować jak sie dogadasz kupisz do 1000zl
_________________ Jammin X2 CRT Brushless /Tekno RC V3/ Mamba monster 2650Kv/ TURNIGY NanoTech/ Hitec/ Spektrum DX3R - Wszystko na sprzedaż!!! http://tiny.pl/q56mm
|