kwasio5 napisał(a):
cichyp - zawsze w drift można się pobawić ale off-road to za bardzo się nie nadaje do driftingu. Ale jak bardzo chcesz spróbować to ja bym zrobił na twoim miejscu tak. Kupił normalne koła (do normalniej jazdy) A ze starych kół ściągną opony i poszedł do jakiegoś hydraulicznego i kupił rure PCV ( zabierz ze sobą felgę i ci dobiorą) rura PCV ma wchodzić z oporem potem w domu sobie wszystko dotniesz/wyszlifujesz, skleisz kropelką i koła gotowe koszt 10zł lub jak nie chce ci się tak motać a wogóle chcesz spróbować no to koła obklejasz taśmą izolacyjną kilkanaście razy.
ale ta metoda z taśmą wytrzyma 10-15min jazdy. (polecam jednak PCVke jak dobrze zrobisz to będziesz normalnie tak samo śmigał jak na kupionych kołach do driftu (Nawet do off-road to nawet ciężko chyba dostać koła do driftu )
pozdrawiam
kwasio5 napisał(a):
O Sorki pomotałem się myślałem że to cichyp to założyciel tematu i myślałem ze cichyp ma już zużyte zwykłe koła.
Ale tak jak mówię możesz zrobić jak napisałem wyżej tylko że z małą różnicą Bo jeśli masz dobre koła normalnie to szkoda ich marnować lepiej znaleźć jakieś stare felgi lub kupić same felgi i je przerobić jak opisałem wyżej
napisałem te posty z myślą o użytkowniku cichyp zadał pytanie cichyp napisał(a):
a są jakieś komplety (felga i opona) do monstertrucka z przeznaczeniem do driftu? chciałbym sobie podriftowac Revo, czy to nietrafiony pomysł?