Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 08, 2026 8:44 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: Pn lip 20, 2009 1:59 pm 

Czemu Desert Gator to taki zły wybór? Czemu modele Tamiy'y są tak nisko oceniane? Czy Gravel Hound będzie lepszy (chyba tak, skoro jest droższy)? Myślę jeszcze o Team Associated RC10 B4 RS, myślę, że powiecie, że z tych modeli, które tu podałem, będzie to najlepszy wybór, jeśli tak, to dlaczego. Czemu Team Associated jest uważana za lepszą od Tamiy'y, czemu RC10 B4 RS byłby lepszy od Desert Gatora i Grevel Hounda? RC10 B4 RS to szczyt moich możliwości finansowych, więc proszę nie proponować mi droższych modeli (ponad 1000zł). Czy RC10 B4 RS ma silnik typu 540 i czy można nim startować w zawodach? Dodam, że nie zależy mi na bardzo dobrym mmodelu, chcę by dało się nim fajnie pojeździć, tunningować i żeby był wytrzymały. Widziałem Desert Gatora i Gravel Hounda i dawały rade całkiem nieźle, co prawda trochę wolne były, ale jak na tą cenę, to mogę zrozumień. Można do nich nawet wsadzić silnik bezszczotkowy. Czekam na Wasze opinie.

Pozdrawiam.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2