Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz maja 28, 2026 12:19 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 30, 2008 5:16 pm 

A z doświadczenia na HBX-owatych TL-kach wiemy co to za model ;)
Chociaż nikt go nie ma więc nie można tego stwierdzić na 100%.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 09, 2008 11:23 am 

Odswieze temat zeby cos pokazac...

http://img386.imageshack.us/my.php?imag ... 509se6.jpg

Zdjecie zrobione dzieki uprzejmosci znajomego po 3litrach jazdy modelem, satelity dyfrow zjechane prawie calkowicie, wypadajacy shaft amorka, podloga miekka cholernie - przy delikatnym dzwonie wypadaja oski napedowe...

Generalnie zlom! Wyrzucenie 1700pln (chyba) w BLOTO :d

Jakby ktos sie jeszcze zastanawial nad tym modelem to chyba ma odpowiedz...

Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 09, 2008 3:04 pm 

Witam...
Nie wiem czemu tak najeżdżacie na ten model, ja go mam od jakichś 2 tygodni i do tej pory jestem bardzo zadowolony, nie miałem z nim poważniejszych problemów, a w cale nie oszczędzałem go tak bardzo.
Nawet powiem, że model kupiłem w RcMonster :P Co prawda nie jest to HBX VRX-1b, którego oni "tuningowali", tylko standard za taką samą cenę co w Nitroteku + apka Agressor. Jeśli miałby służyć dla początkującego, jak mi, to polecam gorąco, do tej pory jeszcze nie zniszczyła mi się ANI JEDNA część! A jeździłem po nierównościach, ostro zarzucałem.. Jedyne co mi zawadza to problem z regulacją, ale dla bardziej wprawionych to jest pikuś podejrzewam.

fantomR napisał(a):

No nie do końca... Podejrzewam, że tym nie jeździłeś :P Jeśli chodzi o model z modyfikacjami za 1700 do w sumie też odradzam, bo można wziąć coś dużo lepszego, ale jeśli już brać ten za 1100 zł, wg. mnie model naprawdę GODZIEN POLECENIA.

A... No i były takie 2 na zawodach 26.04 w Piasecznie (wtedy kupiłem model). Jeden, "prywatnego" zawodnika, który śmigał między lepszymi sobie ze wspaniałym wynikiem i radził sobie znakomicie..
Natomiast drugi, p. Artura Książka z RcMonster.. Najprawdopodobniej źle wyregulowany, bo ledwo ujechał kawałeczek, to gasł :)

Myślę, że z odrobiną własnego tuningu, ma szansę w jakichś zawodach nawet ;)

Konsumowując ( :) ), model za 1100 jest naprawdę wspaniały i wg. mnie najlepszy za tą cenę (wiem, zwolennicy lajta mnie za to zbałamucą, ale wierzę, że ma szansę z nim wygrać :) ).
Peace.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 09, 2008 3:16 pm 

fantomR napisał(a):

Paweł Sarapata napisał(a):
No nie do końca... Podejrzewam, że tym nie jeździłeś :P Jeśli chodzi o model z modyfikacjami za 1700 do w sumie też odradzam, bo można wziąć coś dużo lepszego, ale jeśli już brać ten za 1100 zł, wg. mnie model naprawdę GODZIEN POLECENIA.

Konsumowując ( :) ), model za 1100 jest naprawdę wspaniały i wg. mnie najlepszy za tą cenę (wiem, zwolennicy lajta mnie za to zbałamucą, ale wierzę, że ma szansę z nim wygrać :) ).
Peace.

hej,

Nie do konca mnie zrozumiales :D Mi glownei chodzi o ten niby tunning i wrtosc 1700pln w rcmonsterze, gdzie za taka kase mozna miec markowy i wytrzymalszy sprzet :twisted:

Jezeli chodzi o te 1100pln to i tak jest duzo jak za taki model.. Dla poczatkujacego wystarczy - szybko sie nauczy budowy wszystkich elementow... :lol: :lol: :lol:

Pzdr!

P.S. To sa moje prywatne przemyslenia na podstawie tego co zobaczylem w kartonie :)

Pozdrawiam!
Tomek

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 09, 2008 4:04 pm 

Ja też dorzucę swoje 3 grosze.

Model fajny, nawet bardzo dla początkujących. Widziałem tylko 1 wygiętą podłoge, ale minimalnie mimo to że uciekł i na pełnym gazie w sklep walnął (już są 2 wgniecenia :D)
Jeżeli chodzi o ele to jak w każdym RTR'ze - do wymiany.
Jego wadą jest TYLNI dyfer, sypie się. Kolega wsadził satelity GS'owe i jak narazie trzyma się. Nic innego się nie stało a on bardzo dużo jeździ

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2