Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 25, 2026 8:50 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 12, 2006 10:17 am 

Toost napisał(a):
ten MTA to chińska podróba asso, taki "bonzer"

I tu wielka pomyłka i brak wiedzy! Firma Thunder Tiger produkuje dla Asso ten model i jest to dokłądnie to samo. Produkowany jest w Tajwanie tak jak każdy inny Monster Truck.

Maciej Pożycki napisał(a):
mgt odpada w rywalizacji z savem na zawodach

Ciekawe w jakim kraju zapewne naszym, gdzie jeździł jeden Asso w zawodach, w stanach zjednoczonych wygrywa w klasie Big Block głównie MGT lub LST, ale jak to już wiele razy na forum pisaliśmy w USA kompletnie nie potrafią jeździć i się na modelach nie znają.

Reasumując MGT i MTA 4 to ten sam model więc wybór jest jedynie kwestią ekonomiczną. W ofercie RCWORLD.pl znajdziecie pełen zasób części zamiennych. Jedynym minusem modelu są kółka, które raczej na zawody się nie nadają, jednak dzięki swym rozmiarom model jest szybszy. Jest wyposażony w dobrą elektronikę, ma serwo saver na serwie skrętu, dwa biegi oraz wsteczny. Potężna konstrukcja płytowo ramowa, głóny element pojazdu to płytorama (ciężko mi to inaczej nazwać) taki prostokąt, którego raczej zniszczyć się nie da. Silnik w modelu to produkt TT o pojemności 28 w zupełni wystarczający na zawody.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lis 12, 2006 11:12 am 

ROJNA napisał(a):
Toost napisał(a):
W MGT jak dla mnie wadą jest brak serwosaviera...

MGT ma seryjnie montowany serwo sawer na serwie ;)

ps bez serwo sawera, serwo by sie rozlecialo po kilku minutach.

a to przepraszam, wertowałem dokumentację rozpatrując zakup tego modelu i tam serwosavier był jako wyposazenie dodatkowe.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 12, 2006 11:23 am 

Chybaz ze macie jakies inne propozycje jednak zaznaczam ze model musi byc dostepny w sprzedazy na TH moze byc KIT badz RTR

Tytuł:
PostNapisane: N lis 12, 2006 1:06 pm 

Mgt u rojny kosztuje teraz 1599 zł. więc wyjdzie ci prawie to samo co kupowanie z TH, ja bym się nie zastanawiał na twoim miejscu :)

Tytuł:
PostNapisane: N lis 12, 2006 6:54 pm 

A ja jestem ciekaw Kassas, kiedy Ty kupisz to obiecane revo 3,3 które miało byc pierwsze w Sz-nie... Gdzie miałes zamiar kupic je grubo ponad kilka miechów temu i do dziś dnia go nie widac ... Ja wogóle bym sobie nie wyprówał zył tu na forum i pisał o tych modelach bo i tak ich pewnie nie kupisz jak poprzedniego... Pozdro

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2