Piotr Fortuna napisał(a):
Jacej żurek napisał:
Cytuj:
Wydaje mi się, że bez względu na to co się robi dobrze czy źle to pewne osoby zawsze będą niezadowolone.
Z takimi osobami z natury rzeczy nie powinno się współpracować.
proszę przejść na merytoryczny poziom. Nikt tu nie sieje paniki ale tez każdy ma otwarte oczy i widzi co się dzieje. Proszę nie zamazywać problemu klas producenckich dla najmłodszych przepisami do Formuły sprzed kilku lat. bo w całej tej sprawie chodzi o suwerenność wyboru sprzętu przez zawodnika i w tym aspekcie nieograniczonego dostępu do MP.
Jeśli chwali sie pan że rozmawiał pan z panem Niko to ja również się pochwalę taką rozmową i wychodzi z tego że nasza wiedza po tych rozmowach jest zgoła odmienna.
Jeśli ma pan zamiar pisac posty w stylu kilku swoich ostatnich to lepiej proszę wyłączyć komputer bo nie wniosą one nic dobrego poza kolejnymi niesnaskami.
Życzę sporo zastanowienia

Komunikatcytat
Klasa Formuła w Tarnowe
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Modelarzy podjęło decyzje w sprawie dopuszczenia do startów klasy Formuła w czasie III Eliminacji Halowych Mistrzostw Polski OnRoad, która odbędzie się w Tarnowie w dniach 23-24.01.2010 r.
Po konsultacjach z zawodnikami uznano, że na zawody w Tarnowie dopuszczone będą wszystkie modele w skali 1:10, napędzane silnikiem elektrycznym typu 540, które posiadają karoserię typu Formuła. Zawodnicy będą mieli mierzony czas oraz będą podlegali wszystkim obowiązującym przepisom sportowym jednakże nie będą klasyfikowani w rankingu. Start tej klasy powinien doprowadzić do rzetelnej dyskusji nad celami wprowadzenia tej klasy oraz szczegółowymi przepisami technicznymi. Możliwość sprawdzenia różnych rozwiązań bezpośrednio na torze, włączenie z pomiarem czasu, będzie rzetelnym materiałem w dyskusji.Planujemy także start tej klasy na podobnych zasadach podczas kolejnej eliminacji HMP w Krakowie. Jeżeli uda się z odpowiednim wyprzedzeniem zakończyć prace nad przepisami technicznymi dla tej klasy, proponujemy również rozegranie w czasie Finału Halowych Mistrzostw Polski, w oparciu o przygotowane przepisy, zawodów pucharowych.Liczymy na duże zaangażowanie wszystkich, którzy biorą pod uwagę starty w nowej klasie
Tak więc zapraszamy wszystkich ze swoimi "Formułkami" do Tarnowa. Mamy nadzieję, że zarówno zawodnicy jak również publiczność będą miali okazję nacieszyć się widokiem startu nowej klasy.
Ogólnopolskie Stowarzyszenie ModelarzyHistoria pokazała, że to jednak ja miałem racje pisząc o dopuszczeniu modeli różnych producentów do klasy formuła.
Wprowadza Pan ludzi w błąd pisząc na forum niepotwierdzone informacje.
Piotr Fortuna napisał(a):
Widżę że PAN jest lepiej zorientowany kto z kim i o czym rozmawiał w Nowym Sączu...... czyżby znowu podsłuchy?
Zapewniam PANA że bedzie miał "nieprzyjemność" poznania mnie i to w niedługim czasie.
Jak widzę zaczynasz zachowywać sie człowieku po chamsku /patrz m.in.avatar/. Jak sam napisałes z takimi ludźmi
się nie współpracuje, więc dla mnie nie istniejesz w przyszłości modelarstwa ani na tym forum.
Mam nadzieje, że się niedługo gdzieś spotkamy i to Pan będzie miał nieprzyjemność.
Na pewno będę na zawodach ETS w Warszawie.
Proponuje spotkanie na torze w piątek wieczorem przed zawodami.