Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 03, 2026 11:58 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 3:46 pm 

Rafał Malczyński napisał(a):
Aureliusz... wlacz TV i posluchaj co sie dzieje w poslce jesli chodzi o wyjazd :) w tym samym dniu to chyba prywatnym samolotem chcesz wrocic ;)

Ludzie... przeciez tydzien od smierci Papieza mija na przelomie soboty i niedzili, a Wy chcecie na zawodach jezdzic? "Boze... widzisz i nie grzmisz"

Ja widze z tego rozwiazanie, jesli nikt ma na tym nie rezygnowac z duchowych potrzec lub z modelarstwa... - poprostu przesunac zaowdy na przyszly weekend - zapewniam, ze przyjedzie duzo wiecej osob niz jakby byly w ten weekend... Mi to obojetne gdzie one beda :)
To az glupio bedzie wygladalo, jak nawet nie minie tydzien od smierci a tu zjedzie sie z 80 osob na zaowdy... no ludzie :( Przyjedzie jakis TVN, czy cos innego i wstyd bedzie, ze nawet tygodnia nie moglismy wytrzymac w zalobie...

Jak ktos pojedzie na pogrzeb to np. o 10 sie zacznie ten pogrzeb... bedzie trwal pewnie z 3h, albo dluzej to jzu jest 13-14... pozniej na lotnisko (godzina 15-16) i zanim sie doleci to jzu bedzie kolo 18 pewnie - i np. ja z wawy do mielca - 350km 6h i na polnoc jestem w domu... i laduje sie w auto i pewnie jeszcze bede mial sile jechac spowrotem pod wawe :? chyba tylko po to zeby dojechac do hotelu i sie wyspac...

To jest wyjatkowa sytuacja i wydaje mi sie ze sa rzeczy wazniejsze od zawodow i nikomu sie nic nie stanie, jak poczeka te 7dni dluzej...

Pomyslcie troche o tym...

PS. Najlepiej byloby jakby decyzja organizatorow zostala tutaj przedstawiona jak najszybciej... bo wiekszosc wyjazdow do watykanu jest jutro... :)

Równiez Chce byc na tym pogrzebie :( i sadze ze przynajmniej z 25% ludzi ni ebedzie widziało sensu jechac na te zawody! lub nie bedzie im pozwalała na to moralnosc:(
Przełuzcie te zawody ....

Abit IC7-G
512 ddr
Grafa? zastepcza GF2:/
Obudowa? Brak :D

!! I N T e L R A C I N G T E A M !!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 3:49 pm 
Raflee

Paweł Żelazo napisał(a):
Ciekawy jestem kto z zawodników wybiera się do Rzymu na uroczystości pogrzebowe?

I jeżeli choć jeden zawodnik wybiera się
na nie i pojedzie, to warto nawet dla tej jednej osoby przenieść termin zawodow.

Jakby to napisal organizator...

Ja jade - wiem to juz prawie napewno

Pozdrawiam
Raflee

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 3:59 pm 

[quote="Zaremba Filip"].A tak wogóle to może Maciek w chwili refleksji zdąży na zawody na czas w stanie godnym i odpowiednio będzie się zachowywał na podeście.[/quote :D :D :D :D jestem za to jest takie przyslowie krowa ktora duzo muczy malo mleka daje :) przeslanie dla Macka .

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 4:18 pm 

Macieju Litwin , nie poruszaj kwestii typu ,,moralność,, bo to jest słowo nie na temat tego forum. Wyraziłeś swoją opinię i swoje zdanie w tym temacie i odwoływanie się do moralności może spowodować że pewne osoby poczują się urażone. Ja tak sie poczułem. A czy Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? Czy zawsze byłeś przykładem religijności? Chodzisz w niedzielę do kościoła? ( może dlatego spóżniłeś się na zawody)
Nie musisz odpowiadać mi ani nikomu na te pytania , zastanów się nad słowem moralność. Może jestem za stary żeby poznać inne znaczenie tego słowa.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 4:47 pm 

okoliczności są poważne, ale dorzucę jeszcze raz swoje trzy grosze, niech tam...

jest to charakterystyczna polska cecha - publiczne obnoszenie się na zewnątrz ze swoimi uczuciami - ja cierpię - niech więc wszyscy to widzą, a najlepjej niech muszą też cierpieć razem ze mną (podobnie: ja słucham zespołu X - niech więc przynajmniej moja klatka w bloku, mój blok, albo cała ulica słucha tego co ja i niech się edukuje muzycznie - dlatego mam rozwalone głośniki na pełny zyher).

z reguły ci, co najbardziej uzewnętrzniają swoje uczucia, ci najpłycej w rzeczywistości je przeżywają...

chcesz uczcić śmierć Ojca Świętego? proszę bardzo - nie pij alkoholu przez miesiąc, przeczytaj którąś z jego encyklik - sposobów na wyrażenie i przeżycie odejścia Papieża jest wiele, ale niekoniecznie twoje "przeżywanie" musi zmuszać innych do przeżywania tego w ten sam sposób co ty....

Na koniec informacja - na razie jeszcze nie w 100% potwierdzona: zawodów w Łomiankach w najbliższy weekend nie będzie - podobno to zarządzenie właściciela obiektu - być może za tydzień....
kiedy tylko będę wiedział więcej - napiszę o tym

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 5:34 pm 

Zaremba Filip napisał(a):
Myślę ,że należało by sieżapytać większości zawodników bo narazie dwóch chyba jest za .A tak wogóle to może Maciek w chwili refleksji zdąży na zawody na czas w stanie godnym i odpowiednio będzie się zachowywał na podeście.Myślę że w różny sposób można uszanować Ojca Świętego nie tylko w chwili kiedy stało się to co najgorsze.

he he he swietny dowcip :? :? :? :? :?

Abit IC7-G
512 ddr
Grafa? zastepcza GF2:/
Obudowa? Brak :D

!! I N T e L R A C I N G T E A M !!

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 6:46 pm 

Och Macieju... na Ciebie to już nie ma słów... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 6:48 pm 

Wydaje mi sie ze rozgrywanie zawodów dzien po pogrzebie Papieza jest nie moralne.... Cała polska jest w załobie a wy chcecie na zawodach jezdzic :? Mysle ze połaczenie Mistrzostw Polski z Halowym pucharem Polski w tarnowie było by dobre ja tam na wykładzine nie nazekam..

Tytuł: .
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 7:14 pm 

Mimo wszystko ja jestem za przesunięciem zawodów...

X-RAY T1 Facotry Kit 2005 :D
Sprzedam TL 01 z aparatura, akumulatorami, kołami i wieeeele innych

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 7:20 pm 

Jeżeli zawody mają zostać odwołane to proponuję co następuje:
albo wyznaczyć nowy termin rezegrania zawodów w Łomiankach w randze Mistrzostw Polski albo zrezygnować w tym roku z rozgrywania Halowych MP. Chciałbym wierzyć w czyste intencje "niektórych" ale coś mi podpowiada że nie są one aż tak czyste. Obym się mylił.
Ps. Sa to sprawy osobiste o których może nie powiniem pisać. Ale napiszę. Już dwa razy braliśmy udział w zawodach rozgrywanych w Kłodzku. Czas zakończenia oraz czas potrzebny na powrót do domu " niektórych" moim zdaniem uniemożliwiają udział w niedzielnej mszy świętej. Dlatego chodzimy z Pawłem na mszę w niedzielę na 7 rano. Jesteśmy jedynymi uczestnikami zawodów biorącymi udział w tej mszy. Może ktoś bierze udział we mszy robiąc przerwę w drodze powrotnej. Może. Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 7:52 pm 

Witam, jeżeli chodzi o MP myśle że powinny sie odbyć w wyznaczonym terminie można równie dobrze przełożyć w drodze wyjątku , jeżeli rozegrają sie w Tarnowie to niestety nie jade chyba ze bedzie inna wykładzina(nerwy mi siadły) pozdro dla wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 8:11 pm 

Maciej Barabasz napisał(a):
Wydaje mi sie ze rozgrywanie zawodów dzien po pogrzebie Papieza jest nie moralne....
Wiesz co Maciek niemormalne to chyba jest ta rozmowa tak mi sie chyba wydaje .Co jest zlego w rozegraniu dzien po pogrzebie zawodow .Czy jest to jakis grzech , juz w sobote niema zaloby czy wy tego nierozumiesz Co z tego powodu mam sie isc powiesic ???Ze to jest niemoralne ??Wyjasni mi co ??Piszesz ze cala polska jest w zalobie?? w sobote kiedy jest juz dawno poniej ??

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 8:53 pm 
Raflee

Jacek Starostecki napisał(a):
Witam, jeżeli chodzi o MP myśle że powinny sie odbyć w wyznaczonym terminie można równie dobrze przełożyć w drodze wyjątku , jeżeli rozegrają sie w Tarnowie to niestety nie jade chyba ze bedzie inna wykładzina(nerwy mi siadły) pozdro dla wszystkich.

Ja sobie zamowie 8 lozysk zeby miec juz na sacz i pojade ;) Wykladzina robi sie coraz lepsza - porownujac ja do pierwszych zaowdow rozgreanych na niej... :)

Tytuł: .
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 9:15 pm 

Kwestia żałoby jest chyba mniej ważna niż to ile zawodników wybiera się na pogrzeb... W sobote już po żałobie ale jeśli duża liczba zawodników będzie w Rzymie (niewydaje mi się żeby ktokolwiek zdążył z nich zwłaszcza, że prognozy mówią o 5 mln turystów) więc lepiej rozważyć sprawę pod ich kątem. Czy mamy powiedzieć: macie pecha?

X-RAY T1 Facotry Kit 2005 :D
Sprzedam TL 01 z aparatura, akumulatorami, kołami i wieeeele innych

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 04, 2005 9:45 pm 

A kto z zawodników (oczywiście realnie, mając zarezerwowany lub zorganizowany transport, ewentualne noclegi i biorący pod uwagę wszelkie realia takiego wyjazdu!!!) tak naprawdę wybiera się na ten pogrzeb do Rzymu, bo odnoszę wrażenie, że dwóch to by chciało pojechać, ale pewnie skończy sie na telewizyjnej transmisji.
Skończcie już to moralizowanie o tym, że MP są dzień po pogrzebie, bo i tu też zaczynam się zastanawiać, że gdyby były tydzień po, to też byście narzekali (och jakież to typowe polskie podejście - "chciałabym, ale się boję" czyli "jestem za, a nawet przeciw")
I tak zapewne jak napisał Rafał MP w tę sobotę nie będzie w Łomiankach, ale myślę, że powinny się odbyć za tydzień i to zdecydowanie nie w Tarnowie, no chyba że kupią nową wykładzinę (tutaj słowo do "zachwalaczy" tej nawierzchni - Panowie, może ona jest i lepsza niż była na początku, nie wiem, bo nie widziałem, wiem tylko że po ostatnich zawodach musiałem kupić nowy komplet łożysk do samochodu i jak tak dalej będzie to niedługo nasze łożyska będą więcej kosztowały niz ta wykładzina - nowa!!! zobaczcie ilu zawodników już rezygunje z przyjazdu do Tarnowa na zawody, a jeśli tak zostanie to będziecie mieć "lokalne" zawody. I z całym szacunkiem dla Was i waszego miasta, lubimy się ścigać z Wami, ale pomyślcie jak ten problem rozwiązać (może poprostu zwiększcie wpisowe o np. 5 czy 10 zł i kupcie tę wykładzinę)
...no ale to nie jest oczywiście temat tego postu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona