Ryszard Pyrka napisał(a):
Panie i Panowie
Marku o tym też pisałem wcześniej że KRS od dłuższego czasu w trakcie zmian i ten co napisałeś mam nadzieję niedługo będzie zmieniony.
Jeśli chodzi o nazwę to istnieje od conajmniej dwóch lat i do tej pory nic mi nie wiadomo żeby ktoś protestował i robił z tego jaki kolwiek problem ale jeśli kto kolwiek ma kompleks z powodu naszej nazwy niech przedstawi racjonalne powody i porozmawiamy, wczorej uzyskałem pełną informacje na temat tego co się dzieje i jakie są plany i cele OSM na najbliższy i dalszy czas i zapewniam Ciebie i Innych że Tylko z innymi klubami i zawodnikami zamierzamy wprowadzać zmiany i nie uważamy że Tylko OSM ma monopol i wie co jest lub będzie najlepsze dla modelarzy kołowych. A Prezesa to przepraszam, pozwól że sami będziemy sobie wybierać jakiego będziemy chcieli.Myślę że za Jego dotychczasowe działania i zaangażowanie nie musimy się nigdzie wstydzić, wprost przeciwnie. Czego i wszystkim życzę.
Pozdrawiam
Rysiek
cyt. SEXMISJA "No tak! Nie odpowiadamy tylko za gradobicie, trzęsienie ziemi... i koklusz!"
czytając posty w tym wątku widać wyraźnie podział
kluby z Dolnego Śląska chcą stworzyć nowy niezależny Związek Sportowy
reszta klubów i środowisk się "ślizga"
mi osobiście się nie chce - zakładałem PKMS i nic z tego nie wyszło
za to przyjże się jak koledzy z południowego-zachodu Polski tworzą podwaliny i jednoczą środowisko
póki co niestety słabo to im wychodzi, zamiast pokoju jest ciągła wojna
pozdrawiam
Jacek
p.s.
jako członek OSM nie zajmuje się Regulaminem Środowiska Modelarzy
Samochodowychproszę nie mieszać całego OSM w prywatne wojenki
my z Ryśkiem nie zajmujemy się polityką