Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 19, 2026 6:03 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 9:44 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Odpowiedż dla Pana Dzierżęckiego Ty człowieku tak możesz pisać do kumpli.Rozliczenie Waszego Wrocławia to Wasz probem , Ja pokazałem i osobiście rozmawiałem z Panem Marcinem Sroką i wszelkie niejasności zostały rozwiane podzczas mojego pobytu 9 05.2007r we Wrocławiu i część postów dotyczących zawodów we Wrocławiu została wycofana i nie ma nieporozumień.
Tak więc kolego Arturze nie pisz jak nie byłeś przy rozmowach bo plujesz we Własne gniazdo.
Ja pokaże dokument że zapłaciliśmy do Efry wszystkie zobowiązania jakie zaciągneli nasi przedstaweiciele ( Jacek Ochociński, Andrzej Trella ) na posiedzeniu w Efrze.
Ale pokaże też dokument zawieszający Trzech zawodników w udziale w Zawodach M.E.na okres jednego roku oraz wstrzymam wniosek do Ministerstwa Sportu nie umieszczając Was na liście Kadry Narodowej 2009r z jednoczesnym żądaniem wpłaty 105 euro do kasy ZG LOK pod rygorem nie dopuszczenia Was do Mistrzostw Polski. Z poważaniem Sekretarz Związku Zbigniew Ciećwierz

Większych bzdur dawno nie czytałem, dla przypomnienia chodziło o rozliczenie zawodów w Jelczu Laskowicach , nie Wrocławia i jeszcze dla przypomnienia , obietnica okazania rozliczenia Tych zawodów padła na spotkaniu w Kłodzku tego roku. Co reszty treści nie będę się wypowiadał bo jest to dla mnie stek gróżb i bzdur , ale skrzętnie zanotowanych.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 9:50 am 

O jej ...

A rzeczowo z OC jak się nawet Pan Z.Ć. nie umie rozprawić to o czym innym
mówić ?

Licencje nam zabiorą i powieszą na ścianie: "tych Panów nie obsługujemy"

;-)

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 10:27 am 

Młody Pan Ciećwierz napisał że licencjami zajmuję się skarbnik CKM LOK Pan Grzegorz Szparaga tak więc zejdż ze mnie.Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 10:31 am 

Młody Pan Ciećwierz napisał że licencjami zajmuję się skarbnik CKM LOK Pan Grzegorz Szparaga tak więc zejdż ze mnie.Pozdrawiam

Rzeczowo spychologia stosowana, ciągle pytam o OC nie licencję, zobowiązał
się Pan to ZAŁATWIĆ i UPUBLICZNIĆ.

Jest jak jest.

Już złażę, pozdrawiając serdecznie i życząc miłego dnia.
m.a.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 10:43 am 

Nie widzę rzeczowej dyskusji żarty się skończyły.

... aaaa, to znaczy, że do tej pory Pan po prostu żartował :) To chyba tak jak z tym związkiem, kadrą, licencją i.t.d.

Ciekawe, jak osoby, które pojechały do Hiszpanii przyjmą Pana wypowiedź na ich temat, pewnie uśmieją się do łez :)

KYOSHOblog

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 11:01 am 

Rozliczenie Waszego Wrocławia to Wasz probem , Ja pokazałem i osobiście rozmawiałem z Panem Marcinem Sroką i wszelkie niejasności zostały rozwiane podzczas mojego pobytu 9 05.2007r we Wrocławiu i część postów dotyczących zawodów we Wrocławiu została wycofana i nie ma nieporozumień.......................
Sekretarz Związku Zbigniew Ciećwierz

Panie Zbigniewie oczywiście że przedstawił mi Pan rozliczenie z zawodów w Jelczu ale powinien Pan też pamiętać że je zakwestionowałem ponieważ ilość zebranych środków nijak sie miała do ilości startujących zawodników

Ja juz nie chcę wracać do tego tematu bo uważam że jest żałosny i że stać mnie na to żeby dofinansowywac z własnej kieszeni tego typu imprezy tylko po takim czymś co sie wydażyło w Jelczu pozostaje niestrawność która mnie trzyma do dzisiaj.

tel 791 339 669

Ostatnio edytowano Śr lip 30, 2008 11:53 am przez Marcin Sroka, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 11:52 am 

Ja pokaże dokument że zapłaciliśmy do Efry wszystkie zobowiązania jakie zaciągneli nasi przedstaweiciele ( Jacek Ochociński, Andrzej Trella ) na posiedzeniu w Efrze.
Ale pokaże też dokument zawieszający Trzech zawodników w udziale w Zawodach M.E.na okres jednego roku oraz wstrzymam wniosek do Ministerstwa Sportu nie umieszczając Was na liście Kadry Narodowej 2009r z jednoczesnym żądaniem wpłaty 105 euro do kasy ZG LOK pod rygorem nie dopuszczenia Was do Mistrzostw Polski. Z poważaniem Sekretarz Związku Zbigniew Ciećwierz

To co Pan napisał jest nielogoczne, nienormale, głupie, i podważające naszą inteligencje.
Po pierwsze prosze nam pokazać jakikolwiek podpisany przez nas dokument w którym zobowiązaliśmy sie lub którykolwiek znas został powołany do kadry na M.E.

Po drugie jeśłi z naszych ust padają słowa NIE Dziekujemy to prosze to rozumieć jako NIE Dziękujemy a nie przetwarzać to przez translator bo zawsze wyjdzie to samo w każdym innym jezyku tego świata słowo NIE oznacza NIE

Po trzecie 105 Euro od zawodnika o które Pan sie tu tak usilnie upomina jest kwotą która nie powinna być wpłacona jeśli dostaliście od naj bardzo jasny przekaz w który użyliśmy słowa NIE.

No i po czwarte Po co zawieszać tylko tych trzech zawodników ja proponuje zawiesić wszystkich bo wtedy bedzie mniej problemów ( czytaj żadnych problemów ) zostawcie dwóch najbardziej zasłużonych reszte proponuje zawiesić, zdyskwalifikować ( z naciskiem na tych najlepszych )a zresztą nie bede podpowiadał wasza agencja coś juz tam wymyśli żeby to uczynić i bedzie tak jak powiedział jeden niedoszły polityk.
NIE BEDZIE NICZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale sie uniosłem :)

Pozdrawiam wszystkich opróczt tych których NIE pozdrawiam

tel 791 339 669

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 2:07 pm 

Młody Pan Ciećwierz napisał że licencjami ZAJMUJĘ się skarbnik CKM LOK Pan Grzegorz Szparaga tak więc zejdż ze mnie.Pozdrawiam

Zająć to można wartę honorową na pogrzebie Bieruta*. Chętnie napisałbym i ja co sądzę o działalności i osobie pana Zbigniewa ( co pokrywa sie notabede z opiniami kolegów modelarzy) ale przegrałbym sprawę o zniesławienie. Powiedzialbym to panu Zbigniewowi w oczy, ale ... ilekroć widzę pana Zbyszka ( a dzieje sie to rzadko) to ten zawsze trzyma fason kontrolując czubki moich wypastowanych butów. Pozostaje pisać pisma i mieć nadzieję ze w najbliższym czasie poczta nie zastrajkuje :shock:

P.S. W kabarecie był użyty inny wyraz, ale ten też pasuje.

Ostatnio edytowano Śr lip 30, 2008 3:30 pm przez Dawid Głowacki, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 3:17 pm 

No to panie Zbyszku, tym, co pan tu pisze raczej zniechęca mnie pan do walki w MP.
Widzę ze zdobycie czołowych lokat jest nakazem startów na ME i nie ma znaczenia czy mnie na to stać czy nie. Na ta chwile jestem drugi w ogólnej klasyfikacji w klasie IC-10 i zastanawiam się czy pojadę na finały. Bo jeśli wystartuje i zdobędę jeden z tytułów to zapewni mi pan zawieszenie w następnym sezonie, a tak to przynajmniej dacie pojeździć. Istnieje tez możliwość ze powalczę w finale zdobędę jakiś tytuł i przy odbiorze tego pucharu zapłacę 105 euro „kary” i będę mógł jeździć dalej. Koszta wyjazdy dla mnie zawodnika bez sponsora jest nie wyobrażalny, będę musiał wybierać czy ME czy może zapełnienie brzucha, niech pan zgadnie, co wybiorę. Zamiast zawieszać zawodników proponuje zamianę, koledzy popracują za pana, a pan pościga się modelami oraz popracuje przez cały sezon i zobaczymy, co na koniec pan wybierze. Bo widzę ze realia modelarskie nie są panu znane.
Pozdrawiam
Grzegorz Barankiewicz

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 3:28 pm 

barankiewicz grzegorz napisał(a):
...Istnieje tez możliwość ze powalczę w finale zdobędę jakiś tytuł i przy odbiorze tego pucharu zapłacę 105 euro „kary” i będę mógł jeździć dalej. Koszta wyjazdy dla mnie zawodnika bez sponsora jest nie wyobrażalny, będę musiał wybierać czy ME czy może zapełnienie brzucha, niech pan zgadnie, co wybiorę....

Grzesiu, nie bądź człowiekiem małej wiary - Pan Zbyszek Ci kaskę w Ministerstwie załatwi..., ale wazelinę to radzę zakupić z własnych funduszy :))), na pewno się przyda !

KYOSHOblog

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 3:30 pm 

Pan Zbigniew juz raz napisał ze za dobre miejsce na mistrzostwach świata mozna otrzymac niebagatelną cyfrę ala 4000zł (było podane wiecej). Nie wypada sie smiac na tym pogrzebie. Brakuje tylko stwierdzenia, ze na tym forum jestem "in blanco".

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 3:32 pm 

Święte słowa Grzegorz !!!

Też bym coś napisał ale po prostu słów mi brak......

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 3:50 pm 

Nie podoba się Wam prawda że za darmo Ministerstwo nie chcę organizować wycieczek zagranicznych będziecie to mogli usłyszeć na spotkaniu w Warszawie w grudniu .Ja mam taki notes i w nim zapisuje osoby które przekraczają zasady dobrego zachowania tak więc informuję że nie jesteście na księzycu tylko w Polsce i czasami ktoś z władnych tego świata może zadać pytanie czy Ci ludzie naprawdę nie mają nic lepszego do roboty w sporcie tylko pyskują.Ja nie muszę pisać na tym Forum więc jak już jestem to szanujmy się nawzajem bo ludzie patrza.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 3:59 pm 

Nie podoba się Wam prawda że za darmo Ministerstwo nie chcę organizować wycieczek zagranicznych będziecie to mogli usłyszeć na spotkaniu w Warszawie w grudniu .Ja mam taki notes i w nim zapisuje osoby które przekraczają zasady dobrego zachowania tak więc informuję że nie jesteście na księzycu tylko w Polsce i czasami ktoś z władnych tego świata może zadać pytanie czy Ci ludzie naprawdę nie mają nic lepszego do roboty w sporcie tylko pyskują.Ja nie muszę pisać na tym Forum więc jak już jestem to szanujmy się nawzajem bo ludzie patrza.

M.E. = darmowa wycieczka ?????

O co tu chodzi do cholery bo ja już nic nie rozumiem

A tak odnośnie notesiku to już jest niemodne Panie Zbigniewie wyszło z obiegu w 89 roku

tel 791 339 669

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 30, 2008 4:16 pm 

Panie Zbigniewie podziwiam Pana wytrzymałośc moja juz by sie wyczerpała.
Użerac się w pracy i po pracy i w weekend z bandą chamów i prostaków.
Jak Pan to wytrzymuje ja już dawno na Pana miejscu bym to rzucił.
Na prawdę podziwiam....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona