Artur Dzierzęcki napisał(a):
Sądząc po godzinie posta.....hmm, pewnie winko było na stole
Michale, od 20 lat nikt przed ,,panującym,, Mistrzem Polski nie rozkładał czerwonego dywanu , stąd moje wielkie zdziwienie Twojego oburzenia. Od ,,wieków,, na imprezy zagraniczne jeżdzili ci którzy chcieli, mieli kasę i drogę do takiego wyjazdu znali, zresztą znasz procedurę bo sam organizowałeś wyjazd do Aigen i rozliczenia z LOK-iem. Wytrzymaj jeszcze trochę , do jesieni przyszłego roku, pewnie mistrzowie będą dostawali powołania na oryginalnym papirusie przy muzyce i oczywiście na czerwonych poduchach.
Ty się nie wyprzedawaj, skoro ja łysy i niedowidzący się zbroję to i Ciebie zabraknąć nie może.
Od końca- nie wyprzedaję się, może zbroję, może nie

, zobaczymy, póki co nie mam czasu porządnie się wy...ć, może mi przejdzie jak wydrukuję sobie i zaniosę do kibla niedawne posty niektórych, które staram sie czytać w miarę możliwości, bo uzbierało się tego mnóstwo.
Nie chodzi o papirus czy muzykę, ale skoro Andrzej "the wall" Trella dostał stanowisko, to może pomyślałem sobie, że coś się zmieniło przez te kilkanaście miesięcy. Ale, że nadzieja matką głupich... Jeden telefon, mail- Grzegorzu, jako MP- masz miejsce w kadrze, zawody tu i tu w takim terminie, co ty na to?. Nic więcej. Ale cóż. Bzdetne podejście do ludzi jak było tak jest... A raczej dalej sa bzdetni ludzie z bzdetnym podejściem
I masz rację, było winko

he he- tylko wtedy umysł mi się rozjaśnia