Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 2:48 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt mar 24, 2009 10:34 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Jestem świeżo po kursie menedżera oraz menedzera sportu który ukończyłem za swoje pieniądze w Wyższej Szkole Edukacji w Sporcie i mam napewno nowe spojżenie na sport.
Z poważaniem Zigniew Ciećwierz

Kurs ortografii też by się przydał.

Pozdrawiam,
m.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 10:37 am 

[quote] Jestem świeżo po kursie menedżera oraz menedzera sportu który ukończyłem za swoje pieniądze w Wyższej Szkole Edukacji w Sporcie i mam napewno nowe spojżenie na sport.
Z poważaniem Zigniew Ciećwierz [quote][/

Można wiedziec , z jakim wynikiem ? :D

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 10:51 am 

Witam Panie Jacku Pietrzak jakie to wątpliwości Panem targają w czym występuje problem.Może wspólnie go przedyskutujemy na forum.
Co ma Pan na myśli pisząc o kiju i marchewce.
Jestem świeżo po kursie menedżera oraz menedzera sportu który ukończyłem za swoje pieniądze w Wyższej Szkole Edukacji w Sporcie i mam napewno nowe spojżenie na sport.
Z poważaniem Zigniew Ciećwierz

Panie Ciećwierz,

Jak Pan nie widzi problemu, to znaczy, że nie jest Panu potrzebne nowe cyt. "SPOJŻENIE" (czy matura była ?) ale po prostu niech Pan zdejmie tę opaskę z oczu. Działania Pańskiego stowarzyszenia nie tylko wywołują oburzenie ludzi, którzy płacą za swoje hobby ale szkodzą wizerunkowi modelarstwa, również w Ministerstwie Sportu. 60 lat tradycji Pańskiego stwoarzyszenia to pasmo ciągłej lawiracji w celu korzystania z publicznych środków, co za czasów komuny przychodziło Wam łatwo. Ten czas skończył sie 20 lat temu i w końcu przyszedł czas, że z pobranych pieniędzy należy sie wytłumaczyć. Może Pan sobie dyskwalifikować wszystkich, aż zostaniecie we własnym gronie pożal sie boże "działaczy". Postawa Pańska i Pana Pryncypałów to przykład arogancji w najgorszym wydaniu. Środowisko Modelarzy dawało Wam wielokrotnie szansę na zainicjowanie zmian w Waszej firmie, ale Wy woleliście wyciągniętą rękę włożyć sobie w d... Jeżeli liczy Pan, na jej ponowne podanie to najpierw musiałby Pan ją co najmniej pocałować :)

I proszę nie odpowiadać mi swoimi pouczeniami, niech Pan się zajmie ortografią i przygotuje do rozliczenia pobranej w ostatnich latach pieniędzy, tym razem nie tylko przed Pana opiekunem z MS, niejakim Wiśniewskim Tomaszem, ale również przed modelarzami.

c.d. nastąpi...

Jakby Pan w takim stylu i z takimi błędami, jak Pan pisze swoje konfabulacje napisał swoje CV, to najwyższym stanowskiem o jakie mógłby sie Pan ewentualnie ubiegać byłby konserwator

KYOSHOblog

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 10:52 am 

Witam Panie Leszku P.Kurs ukończyłem z wynikiem bardzo dobrym otrzymałem zaświadczenie nr 180/MS/2008 o ukończeniu kursu.Teraz oczekuję na dokument wydany prze Ministerstwo Sportu i Turystyki stwierdzający posiadanie kwalifikacji zawodowych w dziedzinie kultury fizycznej oraz nadania uprawnień międzynarodowych. Odbędzie się to na bankiecie kończącym edycje ósmego kursu odbywającego się teraz .Na kursie uczestniczylo 25 osób z całej Polski.Drogi Leszku życzę Tobie dużo zdrowia oraz sukcesów sportowych w kraju oraz zagranicą. Z poważaniem Zbigniew

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 11:10 am 
Administrator forum

Zbyszku,

Wszyscy już wiedzą że skończyłeś kurs.
Wszyscy już pogratulowali.

Mam pare pytań:

Czy na kursie mówiono kursantom że LOK to przestarzała organizacja która zamiast budować to niszczy?
Czy po kursie i chorobie wystarczy Ci sił aby raz na zawsze odciąć się od LOK-u czy będziesz siedział i topił się razem z nimi? A LOK na dno już idzie i to od dawna. Oczywiście topiąc się wszyscy będa mówić że to zaplanowane ćwiczenia z nurkowania (bez kombinezonu, maski i tlenu :) )

Zbyszek, popatrz na to co się dzieje w modelarstwie kołowym. Zobacz ile pomysłów które wyszły od modelarzy - wynikały z WIEDZY - zostało zastopowane i obśmiane przez twórców przepisów (np. silniki 17T w specu - wprowadzone wbrew wszelkiej logice)

I tak jest ze wszystkim. Niby słuchacie, kiwacie głowami i ..... no właśnie i co? I wielkie NIC.
Od x-czasu LOK kłapie że jest związkiem sportowym? Gdzie i kiedy nabył takie prawa? Jakiś statut, regulaminy, karty zawodników a wreszcie kluby które tworza ten NIBY ZWIĄZEK? Gdzie to jest?
Jak nie wiesz to ja Ci powiem. W wybujałej wyobraźni działaczy LOK która jeszcze chasa w czasach głębokiego PRL-u gdzie było się członkiem LOK-u nawet nie wiedząc o tym.

Zbyszek, czasy sie zmieniły. Nie macie NIC a piejecie nad swoimi prawami do wyrażania zgody na GP czy inne zawody. W imię czego? Dlaczego Iksiński organizując super imprezę z zawodnikami z zagranicy ma patrzeć i uwzględniać kalendarz LOK-u? Kto tu się i czego boi?

I co to za odpowiedź "nie będzie HMP off-road bo zerwaliście współpracę"

To narazie tyle.
Poczekam aż żółć podejdzie mi z wątroby do gardła czytając to wszystko.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 11:25 am 

Witam.Panie Adamie celowo napisłem o moim (spojżeniu) na sport bo musi trochę czasu upłynąć żeby moje prawdziwe SPOJRZENIE zostało zrozumiane przez środowisko modelarzy kołowych.
Proszę sobie darować te ciągłe ataki na moją osobę oraz na LOK.
Z poważaniem Zbigniew

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 11:31 am 
Administrator forum

Zbyszku,

Ależ to nie sa ataki na LOK.
Toż to sama prawda.

I jeszcze jedno:

To nie My mamy zrozumieć Twoje spojrzenie na modelarstwo kołowe w Polsec ale całkowicie odwrotnie - to Ty masz zrozumieć nasze spojrzenie.
Zauważ że to nie Wy dla nas jesteście.

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 11:35 am 

Witam.Panie Adamie celowo napisłem o moim (spojżeniu) na sport bo musi trochę czasu upłynąć żeby moje prawdziwe SPOJRZENIE zostało zrozumiane przez środowisko modelarzy kołowych.
Proszę sobie darować te ciągłe ataki na moją osobę oraz na LOK.
Z poważaniem Zbigniew

Rozumiem, że pozostałe błędy ortograficzne w Pana innych wypowiedziach to też zamierzone działanie - Pańskie tłumaczenie jest żenujące :)

Ani ja, ani mam nadzieję pozostałe osoby zaangażowane w wyczyszczenie modelarstwa z lokowskiej patologii nie darujemy sobie tego. Chociażby dlatego, żeby zobaczyć Pana i innych funkcjonariuszy minę podczas tłumaczenia się przed tymi, którzy przyznali Pańskiemu skompromitowanemu stowarzyszeniu kilkaset tysięcy złotych na rozwój modelarstwa.
Oczywiście ja mogę przestać komentować Pańskie kompromitujące dyrdymały ale pod warunkiem, że Pan przestanie je pisać, czym zresztą sam Pan sobie szkodzi :)

c.d. nastąpi ...

KYOSHOblog

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 11:41 am 

...
Jestem świeżo po kursie menedżera oraz menedzera sportu który ukończyłem za swoje pieniądze w Wyższej Szkole Edukacji w Sporcie i mam napewno nowe spojżenie na sport.Z poważaniem Zigniew Ciećwierz

Czyli objawienie Zbyszku,a czy stygmaty też się pojawiły...?

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 11:45 am 

Witam Kolego Marku jeżeli czytałeś moje pierwsze wejście na Twoje Forum gdzie stwierdziłem że funkcjonariusz LOK odszedł do lamusa a` pojawił się nowy człowiek z nowym podejściem do sportu który posiada uprawnienia międzynarodowe a przed sobą ma możliwość życia.
To jest moje motto na dalsze życie.
Marek to nie jest wina LOK-u że tak wolno zachodzą zmiany to brak spójnego stanowiska modelarzy ,większość jest niezrzeszona. była decyzja Komisji Sejmowej o nadanie Praw Związku Lokowi na zasadzie statusu.Wyjaśniałem to we wczesniejszych postach.Z poważaniem Zbigniew

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 11:50 am 

...
Marek to nie jest wina LOK-u że tak wolno zachodzą zmiany to brak spójnego stanowiska modelarzy ,większość jest niezrzeszona. była decyzja Komisji Sejmowej o nadanie Praw Związku Lokowi na zasadzie statusu.Wyjaśniałem to we wczesniejszych postach.Z poważaniem Zbigniew

No to to są już przednie jaja.To wszystko wina modelarzy...
Zbyszek co Ci dają w tym szpitalu,żebyś się nie uzależnił...Te wizjonerskie objawienia mogą świadczyć o tym.

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 12:05 pm 
Administrator forum

Zbyszek, masz rację TO WSZYSTKO NASZA WINA.

Jedyną nasza winą jest to że dajemy się MAMIĆ i wodzić za nos.
LOK jest cacy wogóle do rany przyłóż.

Ehhh...
Myślałem że takich bredni nie jesteś w stanie napisać.

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 12:32 pm 

Kol Ciećwierz : Teraz oczekuję na dokument wydany prze Ministerstwo Sportu i Turystyki stwierdzający posiadanie kwalifikacji zawodowych w dziedzinie kultury fizycznej oraz nadania uprawnień międzynarodowych

Egzamin z języka obcego był ? :D

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 12:51 pm 

Do Pana Jacka Zurka, proszę nie używać słowa tymczasowy Związek oraz proszę o wycofanie oszczerczych słów o wydzieraniu pieniędzy z Ministerstwa .W wypadku nie wycofania szkalującego pomówienia będe zmuszony do postawienia wniosku do Komisji Dyscyplinarnej Polskiego Związku Sportowego o zawieszenia Pana jako zawodnika na okres jednego roku za nie odpowiedzialne zachowanie nie godne zawodnika Polskiego Związku Sportowego.
Z poważaniem menedzer sportowy Zbigniew Ciećwierz

Mimo iż środowisko modelarskie uważa inaczej poprawiłem swoją "niefortunną" wypowiedź.
Prawdopodobnie się pomyliłem pisząc o pobieraniu pieniędzy z Ministerstwa.

Kilka faktów.
- W odpowiedzi na moje pytanie, sam Pan napisał, że LOK dla sportu powszechnego zorganizował pieniądze państwowe z ministerstwa
- Równocześnie przyznał Pan, że w chwili obecnej nie ma innych źródeł finansowania
- Przewodniczący komisji poinformował na forum KMK, że nie będzie w sezonie 2008/2009 imprez w randze HMP off-road w tym także imprez dla dzieci gdyż to właśnie ta grupa jest najliczniejszą grupą zawodników

Są to fakty które potwierdzają moją poprzednią tezę z której teraz się jednak wycofuję.

"Tymczasowy" ponieważ na stronie Ministerstwa nie ma Związku Sportowego LOK. http://msport.gov.pl/polskie-zwiazki-sportowe
LOK został sklasyfikowany jako "Inne organizacje sportowe".

Jeżeli można to odniosę się do Pańskiego szantażu.
- Jeżeli stawia się wniosek o karę to musi być także możliwość odwołania się od niego. Mam prawo do obrony. Polska nie jest krajem totalitarny. Zgodnie z Konstytucją RP wszyscy są równi i nie można nikogo dyskryminować za przekonania ...
- W ostatnim czasie nie startuje na zawodach LOK, ponieważ LOK nie organizuje zawodów dla modeli off-road na hali (ciężko by było mnie nie dopuścić do zawodów których nie ma)
- W sezonie letnim prawdopodobnie także nie będę startował ponieważ nie podoba mi się, że modele elektryczne i spalinowe off-road będą jeździły razem (Nowy Targ, Szczecin, Tarnów, Piaseczno). Wielokrotnie o tym mówiłem i pisałem. Niestety KMK cierpi na brak organizatorów i modele terenowe elektryczne są traktowane jako niechciane dziecko które trzeba gdzieś wcisnąć.
- nikt mi nie zabroni startować na zawodach niezależnych. mając na uwadze poziom organizacyjny innych imprez śmiem twierdzić, że jest dużo lepszy niż zawodów oficjalnych

PostNapisane: Wt mar 24, 2009 1:31 pm 

Panie i Panowie
i Ty Zbyszku
Piszesz o prawach LOKu , o komisjach dyscyplinarnych i karach.
Chciał bym poczytać o obowiązkach, do czego ten niby przyszły związek zobowiązuje się . Co chce dać w zamian modelarzom kołowym.
Nie przeczytałem też, jaka jest Twoja ocena zachowania p. dyrektora LOKu na finałach HMP w Tarnowie. Bo jeśli już młodych modelarzy ma gdzieś,
to choć by ludziom którzy zrobili te zawody ( które to LOK wykarze w swoich sprawozdaniach ) należą się publiczne słowa podziękowania i gratulacje.
Będę czekał na Twoje zdanie!
Jacek jeśli złamał prawo panujące w RP to pwinieneś zgłosić to odpowiednim organom żeby nie być posądzonym o zaniechanie.
A skoro piszesz o OSMe i wrzucasz wszystki do jednego wora, to mogę ci powiedzieć żeby zaoszczędzić czasu komisji regulaminowej, że (OSM to modelarze i rodzice modelarzy działający za darmo i z własnej nie przymuszonej chęci którzy jakoś nie chcieli wstąpić do LOKu.)
i ukaraj nas wszyskich jak naj surowiej żeby nam wybić jakieś głupie artykułowanie myśli publicznie . Myślę że wszyscy chętnie poddamy się karze.
Pozdrawiam
Rysiek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona