Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 2:46 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor
PostNapisane: Cz mar 19, 2009 8:58 pm 

Ciekawe kto jeszcze dostał ?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz mar 19, 2009 10:39 pm 

Cytuj:
A może to chodzi o to linoleum...: http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... 9/1003/DOM

Jeżeli chodzi o skrót LOK - to w tym przypadku pochodzi on od nazwy Lubartowski Ośrodek Kultury.
A co do reszty tekstu - to wiadomo - lubelskie buraki.
Lata świetlne miną zanim dojda do poziomu dyskusji o pozycjonowaniu deski klozetowej.
Tadeusz Żelazo

PostNapisane: Pt mar 20, 2009 6:31 am 

Paweł Żelazo napisał(a):
Cytuj:
A może to chodzi o to linoleum...: http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... 9/1003/DOM

Jeżeli chodzi o skrót LOK - to w tym przypadku pochodzi on od nazwy Lubartowski Ośrodek Kultury.

Tadeusz,
Rozumiem, że po napisaniu listu do kolegi Meliona z LOK czujesz się w obowiązku obrony ich interesów ale proszę Cię - nie traktuj również i Ty czytelników forum jak ludzi nie rozumiejących tekstów. Artykuł zacytowany przez Leszka to żart, który pozostaje bez konsekwencji w odróżnieniu od działań funkcjonariuszy LOK. Można śmiać się z wypowiedzi funkcjonariusza Ciećwierza na forum ale cała działalność LOK już taka śmieszna nie jest - kasa, kasa i jeszcze raz kasa.

... a poza tym to kiedyś znalazłem taki temat - BILANS, nikt nie przeszkadzał Ci w spełnieniu Twojej deklaracji i nie komentował. Czy zatem zamierzasz powrócić, bo na emigracji nuda ? A jeżeli tak to czy zamierzasz powrócić jako obrońca LOK'owskiego biznesu, z którego korzystają wybrańcy ? (to pytanie stawiane jest przez wiele osób)

KYOSHOblog

Ostatnio edytowano Pt mar 20, 2009 8:04 am przez Adam Różycki, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Pt mar 20, 2009 7:47 am 

Paweł Żelazo napisał(a):
....
A co do reszty tekstu - to wiadomo - lubelskie buraki....
Tadeusz Żelazo

Post był swoistym testem czy posty są dogłębnie analizowane.....Okazało się ku mojej satysfakcji,że tylko Kolega Tadeusz czyta i analizuje.A więc Jego deklaracje były tylko fikcją na potrzeby medialne,dalej jest czujny.Skąd tylko ta depresyjna samoocena o burakach.To jakaś obsesja.
Tamten post został zmieniony.Tadeuszu poczytaj go,bo czekamy na Twój lotny komentarz,znawcy dyskusji...a co z listem...?Tak jak w wierszyku.
Tu podam przykład poziomu dyskusji...http://forum.rccars-poland.eu/viewtopic.php?t=277 .Z "działaczami" się nie zadziera...
Co do obrony LOK to czego się dziwić skoro kasa jest już podzielona...Na kadrę elektryków jadących na ME do Luksemburga przeznaczono 16 000 zł i na pozostałych też 16 000 zł (Ic-10,ic-8,ic-8 buggy).
Ps.Pewnie też ubodło Adam to,że masz już licencję... :D bo trener tłumaczy się na słusznej stronie...

PostNapisane: Pt mar 20, 2009 8:25 am 

Nie ma zdolności literackich, a tym bardziej poetyckich.
Wiem że na szacunek trzeba sobie zasłuzyć.
A licencje wykupić.
To Paweł uprawia sport, a ja tylko przyglądam się temu bagienku z boku.
To Paweł i jeszcze 4 innych zawodników zdefraudowało w 2008 roku ponad 14 000 zł na wyjazd na ME w Hiszpanii.
W relacji z zawodów opisywałem wyjazd na plażę przewidując Twoją reakcję.
Tak samo teraz 5 polskich zawodników zdefrauduje 16 000 zł na przygotowania i udział w ME w Luksemburgu. Wśród nich może będzie i Paweł.
Na pewno nie będę namawiał go do rezygnacji z reprezentowania Polski, bo uważam że na to zasługuje. A Tobie i tak nic nie musimy udowadniać.
Depresji nie mam jak również tak wysublimowanego smaku i taktu jak Ty.
I czekam spokojnie na Twoje działania w roli działacza sportowego.
Ja zaproponowałem działania według okreslonej i mocno ograniczonej formuły. Pomysł mój nie znalazł akceptacji. Dlatego czekam na realizację lepszych pomysłów. Czytając forum czekam z niecierpliwością na realizację hasła "czas na zmiany".
Ale nie tylko w ilości postów.
Tadeusz Żelazo

PostNapisane: Pt mar 20, 2009 12:53 pm 

Tadeusz Żelazo napisał(a):
Nie ma zdolności literackich, a tym bardziej poetyckich.
Wiem że na szacunek trzeba sobie zasłuzyć.

Potrafisz jedynie porównać kogoś do rynsztoka,a potem dokonać negatywnej samooceny.To fakt,że brak w tym jakiejkolwiek finezji.
To Paweł uprawia sport, a ja tylko przyglądam się temu bagienku z boku.
To Paweł i jeszcze 4 innych zawodników zdefraudowało w 2008 roku ponad 14 000 zł na wyjazd na ME w Hiszpanii.
W relacji z zawodów opisywałem wyjazd na plażę przewidując Twoją reakcję.
Tak samo teraz 5 polskich zawodników zdefrauduje 16 000 zł na przygotowania i udział w ME w Luksemburgu.

Kolejnu raz użalasz się nad Sobą.Nikt nie powiedział,że którykolwiek z zawodników zdefraudował pieniądze.Nie rób z siebie takim tekstem ****** i nie wkładaj w usta komuś takich bzdur.Właścicielem pieniędzy jest LOK i on nimi dysponuje.Jeśli ktokolwiek może zdefraudować to tylko LOK,nawet jeśli je wyda w sposób nieodpowiedni lub niesprawiedliwie podzieli.Tu jest mowa o sprawiedliwym i demokratycznym podziale społecznych środków przeznaczonych na szczytne cele.Tu właśnie chodzi o godność,czystość i jawność wokół kadrowiczów,a więc między innymi i o Twojego syna.Poziomu sportowego nie musisz udowadniać,ale intencji coniektórych działaczy ,przydało by się.
Co do pieniędzy na ten rok to otrzymałem informację od osoby ,która na dzień dzisiejszy nie wiem kim jest i gdzie.Jedno co mi utkwiło w pamięci ze skasowanego posta to to,że jest windykatorem.Dobrze,że nie fryzjerem.
Otóż ta osoba poinformowała,że dokonała podziału pieniędzy na połowę (być może jest to dzielenie skóry na niedżwiedziu).
Na pewno nie będę namawiał go do rezygnacji z reprezentowania Polski, bo uważam że na to zasługuje. A Tobie i tak nic nie musimy udowadniać.

Kolejne samookaleczenie.Nikt nie kwestionuje i nigdy nie kwestionował Pawła na pozycji reprezentanta.Żadnych dowodów nikt nie wymaga,no chyba ,że dowody na demokratyczne ,sprawiedliwe działanie wobec wszystkich.
Ja zaproponowałem działania według okreslonej i mocno ograniczonej formuły. Pomysł mój nie znalazł akceptacji....
Tadeusz Żelazo

Szkoda,że nie przeczytałeś dokładnie mojego wierszyka.Tam było napisane o Don Kichote i samotnej walce z wiatrakami.Efekt sam widzisz.
Może prześlę Ci jeszcze raz ten tekst,poczytasz wyciągniesz wnioski,wrócisz do Nas.I już jako osoba zaufana dowiesz się paru ciekawych rzeczy...i walka z LOK nie będzie Cię tak bardzo nastrajać minorowo.
ps.jeszcze jedna ciekawostka ,Polska to jedyny kraj w którym licencje będzie się kupować od konika na zawodach...http://forum.rccars-poland.eu/viewtopic.php?t=273

EDIT: Leszek, bez obraźliwych słów - słowo zagwiazdkowane.
Administrator

PostNapisane: Pt mar 20, 2009 2:08 pm 

Drogi Adminie teraz to dopiero będą snute domysły i wybujała wyobrażnia modelarzy będzie podpowiadać jakież to było słowo.
Spieszę donieść,że nie było to słowo powszechnie uznawane za obrażliwe,określające anatomiczną budowę mężczyzny,ani też amatorska próba postawienia diagnozy medycznej z zakresu medycyny zdrowia psychicznego.
To było zwykłe słowo....zachowujące ducha rywalizacji sportowej,bo określające zabawę z pogranicza sportu.

PostNapisane: N kwi 05, 2009 1:06 pm 

Adam Różycki napisał(a):
W dniu dzisiejszym, drogą pocztową przyszła licencja EFRY (bynajmniej nie in blanco) i na tym kończy się temat związany z szacunkiem dla zawodników - można się spokojnie przygotowywać do ME B w Aigen. Do zobaczenia :)

... od tej informacji, którą umieściłem na forum 19.03.2009 minęło 2 tygodnie. Niektórym czytającym wydawać by się mogło, że czas ten został faktycznie wykorzystany na przygotowania do ME ale nic z tych rzeczy. Żyjemy przecież w Polsce, kraju, w którym grupa lokowskich funkcjonariuszy i kupionych przez nich "współpracowników" działa w przekonaniu posiadania władzy absolutnej, "rządu dusz" nad wszystkimi obywatelami, którzy ośmielili się uprawiać modelarstwo. Ludzie Ci uwierzyli w swoją potęgę do tego stopnia, że zdecydowali się użyć swoich sprawdzonych w Polsce metod, polegających na konfabulacji, insynuacji, przekazywaniu tylko wygodnych półprawd lub wprost kłamstw, aby uniemożliwić 12 letniemu chłopcu start w ME.

Kilka słów wyjasnienia:

1. Większości czytelników forum znany jest mój stosunek do organizacji LOK, części znane są również różnorodne działania jakie podejmowałem, podejmuję i podejmować będę w celu wykazania, że nie tylko monopolistyczna pozycja tego stowarzyszenia została uzyskana z pogwałceniem wszelkich praw obywatelskich, ale również jego działalnośc przynosi szkodę samej dyscyplinie sportu, a co w tym wypadku równie ważne - wizerunkowi Polski za granicą. Działając z wyższych pobudek, a nie z własnego partykularnego interesu, natomiast przeciwko interesom stowarzyszenia LOK oraz wszystkim biznesowo powiązanym z tym stowarzyszeniem osobom przyjmuję, nie bez osobistej dumy, rolę "wroga nr 1.".

2. Część osób wie, że mój 12 letni syn, Jakub w roku 2008 jeździł w Mistrzostwach Niemiec. Sezon zakończył na 2. miejscu wśród juniorów i otrzymał propozycję startu w ME B (3 pierwszych juniorów otrzymuje nominację automatycznie). Tu słowo wyjaśnienia - mój osobisty stosunek co do startu w imprezach tej rangi przez dzieci, był i jest sceptyczny. Ale ponieważ szanuję również zdanie mojego dziecka, pracę i poświęcenie jakie włożył w całoroczny cykl startów i jego pasje, zgodziłem się na propozycję DMC. Zakładając temat opisałem proces, jaki przechodzi zawodnik, którego deleguje "normalna" organizacja typu federacyjnego, szanująca ludzi, niezależnie od kraju ich pochodzenia.

W tym momencie możemy wrócić do wątku głównego, czyli działań LOK'owskich funcjonariuszy podjętych w myśl zasady dobrze znanej i stosowanej w kręgach komunistycznych służb bezpieczeństwa, czyli - "nie możemy nic zrobić bezpośredniemu przeciwnikowi, zaszkodzimy jego rodzinie".

Kilka suchych faktów:

1. Dn. 19.03.09, znany w środowisku handlarz i jednocześnie członek zarządu KMK, trener koordynator, team manager oraz reprezentant LOK'u ds. kontaktów z EFRA wysyła "przyjacielskie" zapytanie do EFRY, czy Polak może startować w ME jeżeli jest delegowany przez organizację z innego kraju. Po tym zapytaniu następuje cały szereg mail'i w obu kierunkach, w których przedstawiciele EFRY zadają konkretne pytania dot. sprawy. W odpowiedzi otrzymują informacje, które są zwykłymi kłamstwami (np. to że Jakub miał licencję LOK'u w 2008). Mało tego, okazuje się, że wielce zatroskany o los młodego polskiego zawodnika współpraciwnik LOK'u nawet nie zna jego wieku.

2. Niestety, przedstawiciele EFRY w swojej niewiedzy o sytuacji w Polsce (czyli funkcjonowaniu takiego tworu jak LOK) i w przekonaniu, że polski TEAM MENAGO nie mógłby kłamać i to na piśmie, uznają wstępnie jego rację. Jakub do czasu wyjaśnienia sprawy zostaje skreślony z listy zawodników na ME B.

3. Sprawa nabiera toku urzędowego, tj. wszystkie mail'e trafiają do przedstawicieli DMC (i do mnie, o czym TEAM MENAGO chyba nie pomyślał zaczynając całą sprawę). I tu staje się rzecz z jednej strony normalna, a z drugiej niebywała. Otóż sam problem wywołuje niejaką konsternację w DMC, nie rozumieją oni dlaczego Polacy w ogóle zgłaszają jakiś problem i chcą uniemożliwić start swojego rodaka, jeszcze dziecka, w zawodach, do których ten się regularnie zakwalifikował.

4. Żeby jednak być w porządku i działać zgodnie z przepisami EFRY, z których wprawdzie niejednoznacznie, ale wynika, że aby otrzymać licencję EFRY w kraju innym niż kraj pochodzenia należy uzyskać zgodę macierzystej organizacji, wysyłają do TEAM MENAGO grzeczną prośbę o zgodę i jednocześnie przeprosiny, że wcześniej nie zapytali. Nieścisłość przepisów EFRY polega na tym, że nie jest uwzględniona sytuacja, że dany zawodnik nie jest członkiem federacji w kraju ojczystym (a nie jest, bo takowej nie ma, jest LOK ale temu stowarzyszeniu tyle do federacji ile z ziemi do słońca - nawet nie ma sensu lecieć). MENAGO udziela równie grzecznej, co zbywającej odpowiedzi, że nie jest władny nic zadecydować, bo, jak pisze, to jest sprawa KOMANDORA.

5. DMC prosi następnego dnia ponownie o szybką odpowiedź zwracając uwagę, że do ME nie jest zbyt wiele czasu i sugerując, że sprawa jest chyba zbyt błaha, żeby robić tu jakikolwiek problem. Przedstawiciel DMC podkleśla przy tym fakt, że Jakub jest Polakiem, że jego ewentualny sukces to przecież również sukces kraju, z którego pochodzi.

6. Tym razem odpowiedź MENAGO nie jest już tak grzeczna ani specjalnie subtelna. Jej przekaz sprowadza się mniej więcej do takiej sentencji: "odczepcie się, to nie jest Wasza sprawa, nie wyrażamy zgody". Mail kończy się pytaniem - "Czy wyraziłem się wystarczająco jasno ?"

7. Przedstawiciele DMC są "lekko" zszokowani odpowiedzią ale przyjmują ją, czekając jednocześnie na oficjalne stanowsko EFRY, tj. Prezydenta organizacji. Widząc, że rozmowa z MENAGO nie przynesie pozytywnych rezultatów, nie podejmują już żadnych kroków w tym kierunku

8. I tu dzieje się cud, można by powiedzieć "Cud nad Wisłą". Następnego dnia MENAGO informuje, że Jakub nie ma polskiej licencji (czym przyznaje się do wcześniejszego kłamstwa) i może starować z ramienia dowolnej organizacji, z której ma ochotę. Jakie były powody takiej huśtawki nastrojów i co skłoniło MENAGO do zaniechania swoich działań i przyznania się do kłamstwa może wyjaśni on sam - może być również na dowolnej stronie (np. EFRA.PL). Rozumiem, że takie wyjaśnienie będzie trudne, ale wystarczy również słowo "PRZEPRASZAMY" - mojemu synowi to na tym etapie wystarczy, mi nie.

Każdy z czytających oceni opisaną powyżej sytuację sam, ja wiem jedno i wiem to na pewno: ludzie, którzy w celu eliminacji przeciwnika (w tym wypadku pokazania mi, dorosłej osobie wpływów LOK'u) zabierają się za niszczenie pasji dziecka to absolutne dno moralne, brak cienia honoru i zwykłe tchórzostwo. Wielokrotnie pokazaliście, że macie środowiska modelarzy w poważaniu - baaardzooo głębokim. Ale to do czego się posunęliście, to szczyt... i mogę mieć tylko nadzieję, że osoby czytające ten temat, a które nie do końca wiedzą z kim się zadają, w końcu będą musieli dostrzec fakt, że w obronie swoich małych interesików i małych interesików współpracujących z Wami osób jesteście w stanie sięgnąć po metody znane z czasów Waszej młodości.

ps.
1. Wszystkich zaangażowanych funkcjonariuszy LOK oraz osoby współpracujące (typu MENAGO, KOMANDOR), które chciałyby podjąć polemikę na ten temat informuję, że wszystko, o czym powyżej napisałem mam udokumentowane na piśmie. Gdyby ktoś z Was chciał czemukolwiek zaprzeczyć lub konfabulować nieprawdę osobom trzecim - dowody zostaną opublikowane

2. Kompletny raport o Waszych działaniach otrzymają przedstawiciele EFRY, a kopie trafią do Ministerstwa SPortu i Rzecznika Praw Obywatelskich oraz do Sejmowej Komisji ds. Sportu, aby Ci, którzy lobbowali za Waszą ustawowo usankcjonowaną pozycją monopolisty dowiedzieli się do jakich patologii to doprowadziło. Mam również nadzieję, że porozmawiacie sobie o tym we własnym gronie podczas Waszego spotkania kombatantów i "małego biznesu modelarskiego".

KYOSHOblog

PostNapisane: Pn kwi 06, 2009 1:16 pm 

Panie R.Dlaczego to Lok musiał zapłacić za opłate startową za 2008r w wysokości 105 E za Pańskiego syna.
Dlaczego nie wystartowaliście w ME zgłaszając się do trenera kadry narodowej .
Pojechaliście na zawody do Niemic samowolnie bez zgłaszania tego faktu do Zarządu Związku jest to samowolka.
To że syn wywalczył miejsce to jest wyłącznie Wasza sprawa.Jest Pan na najniższym poziomie i nagina Pan fakty pisząc nie prawdę.
Teraz Panu odpowiem bo LOK posiada status Polskiego Związku Sportowego i za to odpowiada przed Ministerstwem Sportu.Czy zgłosił się Pan na kurs menadzera sportowego.

PostNapisane: Pn kwi 06, 2009 1:49 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Panie R.Dlaczego to Lok musiał zapłacić za opłate startową za 2008r w wysokości 105 E za Pańskiego syna.

Dlatego Panie Ć., że LOK ma pracowników, którzy są kompletnie nieprzygotowani do tego za co się wzięli (i żaden kurs im w tym nie pomoże). Wielokrotnie już Panu pisałem ale jestem w stosunku do Pana nad wyraz cierpliwy więc napiszę to jescze raz:

NIGDY NIE ZGŁASZAŁEM CHĘCI UDZIAŁU MOJEGO SYNA W JAKIEJKOLWIEK IMPREZIE MIĘDZYNARODOWEJ Z RAMIENIA PAŃSKIEJ ORGANIZACJI, A Z TEKSTU POWYŻEJ MOŻNA WYWNIOSKOWAĆ TEŻ DLACZEGO !!!
ALBO PAN PRZEDSTAWI DOWODY NA PIŚMIE I JE PAN OPUBLIKUJE ALBO JEST PAN SKOŃCZONYM KŁAMCĄ !

Pojechaliście na zawody do Niemic samowolnie bez zgłaszania tego faktu do Zarządu Związku jest to samowolka.
To że syn wywalczył miejsce to jest wyłącznie Wasza sprawa..

Pojechaliśmy również na święto pomidora do Hiszpanii i też nikogo nie pytaliśmy o zdanie, ponieważ żyjemy w wolnym kraju. Pana stowarzyszenie to Pana problem, możecie okłamywać się nawzajem ile tylko dusza zapragnie ale ograniczcie to do swoich członków - KOMUNA SIĘ DAWNO SKOŃCZYŁA !!!

Jest Pan na najniższym poziomie i nagina Pan fakty pisząc nie prawdę

Jeżeli wyobraża Pan sobie, że Pańskie niewybredne wycieczki osobiste zrobią na kimkolwiek wrażenie to gratulacje. Pana poziom oceniło już wiele osób, które miały nieszczęście czytać te brednie, pod którymi sie Pan podpisuje.

Teraz Panu odpowiem bo LOK posiada status Polskiego Związku Sportowego i za to odpowiada przed Ministerstwem Sportu.Czy zgłosił się Pan na kurs menadzera sportowego.

Z tego co Pan wypisuje na forum wynika tylko, że kurs, który Pan wyraźnie przespał zdał się Panu na nic. Więcej - parafrazując jeden z polskich filmów - "naczytał się Pan jakichś bzdur o żabkach i próbuje Pan tym zainteresować innych". Informuję Pana, że Pańskie stowarzyszenie i jego status uzyskany w efekcie nieuprawnionych i antyobywatelskich działań lobbingowych kończy w tym roku swój marny żywot i przechodzi do lamusa jako ostatni podryg komuny w Europie.

A tak na marginesie, jakby Pan chciał zaistnieć medialnie to proszę o zgodę na przekazanie Pana numeru komórkowego do redaktora jednej ze stacji TV realizującej program pt. "Jak działania stowarzyszenia LOK zabijają pasje dzieci". Będie Pan miał niebywałą okazję zaprezentować swoją elokwencję, takt, noo.... i przede wszystkim Pana profesjonalizm jako działacza sportowego. (tu czekam na odpowiedź, którą proszę zamieścić na forum. Pana milczenie uznam za wyraz "cichej aprobaty" :).... i jak to się mówi - do usłyszenia :) )

Niech Pan przyjmie w końcu do wiadomości - Pańskie wypowiedzi to żenujący dla czytelników spektakl obłudy !!!

KYOSHOblog

PostNapisane: Pn kwi 06, 2009 3:08 pm 

Panie i Panowie
Przedstawiona przez Adama sprawa potwierdza i umacnia mnie w przekonaniu że władze LOKu młodych zawodników traktują jak wroga.
Teraz widzę że pozyskaliście Nowego zawodnika w osobie trenera który starał się zdewaluować występ i możliwość startu najmłodszych
zawodników z najlepszymi na ETSe. Trener - koordynator powinien przede wszystkim pomagać, albo przynajmiej nie przeszkadzać. Kubica też tak zaczynał. Jedynym na co stać LOK to dopuszczenie młodych do zawodów, płacenie wpisowego i składki bo z pucharami to już różnie bywa.
DZIECI i MŁODZIEŻ to PRZYSZŁOŚĆ Modelarstwa. Działania jakie podejmuje narzucony nam trener, koordynator mają na celu zabijanie modelarstwa. Być może jest dobrym księgowym, przedstawicielem, doradcą ale napewno nie TRENEREM i osobą decyzyjną. Mimo że mam wykupione licencje ( 3szt. ) przy jakich kolwiek startach moich synów za granicą RP ,NIE zamierzam konsultować tego z Takim Trenerem.
A gdyby to było nie zgodne z regulaminem LOKu, proszę o informaje to odeśle licencje na Chocimską.
Pozdrawiam
Rysiek

PostNapisane: Pn kwi 06, 2009 4:54 pm 

Trener okazał się biegłym szpiclem,ale i santażystą czego dowodem jest fakt braku Naszych wcześniejszych postów.

Teraz nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć zdrowia temu dwulicowemu człowiekowi,bo podobno rozchorował się i nie jedzie do Aigen jako Team Menager.Czy ta choroba nie nazywa się czasem strach lub wstyd.Zrobić z siebie błazna na arenie międzynarodowej może człowieka doprowadzić do gorączki.No chyba,że to kara Boska za chęć skrzywdzenia dziecka...
Co by nie było to osoba ta w "chorobie" będzie mogła przemyśleć Swoje postępowanie ,no i pomyśleć o Swoich dzieciach co by było jak by trafiły na takiego .... :twisted:

PostNapisane: Wt kwi 07, 2009 10:16 am 

Sprawa okazała się rozwojowa...

Zapraszam wszystkich dzisiaj 07.04.2009 do programu TVN24 na godzinę 17,10.

PostNapisane: Wt kwi 07, 2009 3:33 pm 

Dzisaj 2 min. zajawka i termin emisji całościowego materiału.

KYOSHOblog

PostNapisane: Śr kwi 08, 2009 7:01 am 

Witam wszystkich zawiedzionych brakiem materiału w dzisiejszym programie "Prosto z Polski", generalnie jako inicjator czuję się zawiedziony najbardziej ,

Niestety ze względów czasowych, materiał nie zmieścił się w ramówce programu ale jakby ktoś chciał w tym szukać tzw. "niewidzialnej ręki LOK'u" to jest w błędzie.

Materiał ukaże się jutro (zajawka) i pojutrze (całościowy materiał) w tym samym programie, tj. o 17.10. Później materiał będzie dostępny na stornach internetowych tvn24 i obiecuję podac linka na rcauto.

Panowie, walka dopiero się zaczęła, trudne początki zwiastują pomyślny koniec - przynajmniej ja jestem o tym przekonany.

KYOSHOblog

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona