Temat ten jest skierowany glownie do Administratora forum rcmania.pl, ale pozwolilem sobie go zamiescic na forum rcauto z dwoch powodow:: po pierwsze tresc emaila który zacytuje zostala wyslana do wszystkich uzytkownikow rcmania.pl (a bardzo wielu z nich korzysta również z forum rcauto.pl) a po drugie skoro publicznie się wysuwa jakies oskarzenia pod moim adresem to publicznie odpowiadam – a na rcmania chyba wstepu nie mam

Czesc z tego postu to cytaty z w/w maila
promian:
Witam,
chciałbym poinformować Drogich Forumowiczów iż w naszych szeregach jest kilka osób, które założyło sobie użytkownika tylko i wyłącznie aby szkodzić naszemu forum. Wszystkie tego typu zachowania są śledzone w panelu administracyjnym i wobec takich "forumowiczów" wyciągamy jeden słuszny wniosek "banicja".
Drogi Administratorze forum rcmania.pl...
Zalozylem sobie uzytkownika na Twoim forum tylko i wylacznie po to aby zarezerwowac sobie nicka (znajac Ciebie roznie może się dziac na Twoim forum i nie chciałbym żeby jakis tomalo z Twojego forum był kojarzony z moja osoba) i żeby jak mi się będzie bardzo nudzilo spojrzec na ewentualny rozwoj Twojego forum...
Piszesz o dzialaniu na szkode Twojego forum – jak już wielokrotnie udowodniles jestes nikim i po pierwsze szkoda byloby mojego czasu na szkodzenie Tobie (sam chyba sobie dostatecznie szkodzisz

) a po drugie na pewno nie znizalbym się do Twojego poziomu. Weź tylko pod uwage ze nie napisalem (i nie zamierzalem napisac) ani jednego posta na Twoim forum..Skad wiec wniosek o szkodzeniu? Chyba ze za szkodzenie uwazasz to ze nic nie napisalem i nie wchodzilem Ci w d... na tym Twoim forum... Ewentualne odpowiedzi w ankietach były zgodne z moim zdaniem, ale widze ze jeśli rozmija się ono z Twoim to jest to na Twoim forum niewybaczalny grzech... Piszesz cos o sledzeniu w panelu administracyjnym... Jako ze liczba moich postow to rowne 0 (zero) i nie bardzo było co sledzic zaczynam podejrzewac ze albo cos bierzesz albo masz cos z glowa...
promian:
Dziś do grona zbanowanych dołączył "tomalo", który nie potrafił z honorem przyjąć pewnych zmian w świecie RC i działał na szkodę naszej strony jak i forum.
Drogi Adminie Generale...
Po pierwsze jestes ostatnia osoba, która może cokolwiek powiedziec na temat honoru (przykladow moglbym podac mnostwo), a po drugie chyba sobie za bardzo pochlebiasz... Zakompleksiony g... eneral, który palajac zadza zemsty za swoja wlasna glupote i chamstwo (ban na rcauto nie był przeciez przypadkiem) zakladajacy swoje forum nie jest zmiana w swiecie RC... Wpadasz w nieuzasadnione samouwielbienie...
A skoro taki numer jak publiczne oskarzanie kogos o dzialanie na Twoja szkode i banowanie sprawia Ci satysfakcje i pomaga Ci leczyc kompleksy to ciesze się ze moglem wspomoc Twoja terapie moja skromna osoba...
nie pozdrawiam
tomalo