Dołączył(a): So sie 16, 2008 11:40 am Posty: 879 Lokalizacja: Olsztyn
|
|
nie wazny jest model a to jak sie updatuje firmware poniewaz mam problem.Robie wszystko zgodnie z instrukcja,ale gdy mam czekac na "Waiting for hardware reset" ktore powinno pojawic sie w programie po wybraniu pliku formware to ten komunikat sie nie pojawia.Nie wiem czy kiedykolweik updateowales swoja ladoware ale jesli moglbys pomoc bylbym wdzieczny......
Najpierw zainstalowalem: -CP210x_VCP_Win2K_XP_S2K3 -EOSInsight14041
Oraz sciagnalem: -0720iNET3-32firmware
Wiec idac instrukcja w pierwszym linku powienienem zrobic tak: 1.Przygotowanie zasilacza i zlacz ladowarki do zasilacza ale nie podlaczenie ladowarki do niego 2.rozpakowanie firmware i programu do wgrywania firmwaru z "ZIP" 3.upewnienie sie czy ladowarka jest podlaczona do kompa usb i czy mamy wgrane sterowniki usb 4.otworzenie programu do wgrywania firmware "eos-up.exe" 5.klikam w programie search i zaznaczam "Silicon Labs CP210x…”,potem klikam ok 6.zostawiam "interface type" i "baud rate" tak jak jest 7.klikam browse i wybieram firmware do wgrania i klikam ok 8. po jakims czasie powinno mi sie pokazac "“Waiting for hardware reset”" (tak jak tutaj jest napsiane-"You should soon see the “Waiting for hardware reset”… message as shown left")
Wiesz o co kaman?
_________________ Taxxas E-maxx 3905 Mamba Monster Max 2200kv 6s2p a123 Spektrum dx3s Hitec hrs-5995tg Robitronic Mntis wlasna konwersja na brushless foty==>http://picasaweb.google.com/dubik.dubik/KonwersjaRobitronicMantis#
|
|