Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 12:59 am

Autor
PostNapisane: So gru 01, 2007 6:21 pm 

Lokalizacja: Katowice/Giszowiec Modele: Cyclone Moore Speed DRIFT
A więc na śląsku jak wiadomo istnieje modelarstwo w pełnym tego słowa znaczeniu... główną stroną do spotkań i dyskusji było forum rcteamkatowice ale ludzie nim zarządzający żyją w "państwie" totalitarnym i mając inne zdanie niż oni zasługujemy jedynie tylko na BANA. Ja z kilkoma osobami na tym forum dostaliśmy takie nagrody za to że mamy odmienne zdanie na różne tematy... no cóż!! No comment

Przy okazji moderator tamtego forum oznajmił mi na gg że bardzo dobrze zna administratora forum RC-AUTO i mój ban również na tym forum to kwestia czasu, gdyż on się już z nim odpowiednio dogada;] Mam nadzieję że admin rc-auto mimo wszystko jednak nie da się zmanipulować...

Z racji że rcteamkatowice upada w moim przekonaniu... założyłem FORUM ŚLĄSKICH MODELARZY RC Ten post jest krótko mówiąc premierą tego portalu, gdzie będą informacje o spotkaniach na Śląsku, wyjazdach na zawody itd... Wiem że zima to swego rodzaju martwy sezon dla RC.. ale wszystkie osoby zainteresowane zapraszam do rejestracji!!

Jak widać portal jest praktycznie skończony, jeśli macie jakieś pomysły proszę pisać... Banner jest na razie chwilowy, ale jak będę miał dłuższą chwilę czasu to postaram się wykonać coś co będzie można nazwać sztuką;]

Pozdrawiam serdecznie wszystkich... mam nadzieję że nikt nie został urażony moją pierwszą częścią postu, ale opisuję tylko szarą rzeczywistość...

P.S. Temat dałem do jak zacząć gdyż wielu modelarzy nie ma dostępu do innych działów!!

EDIT: Proszę o wyrozumiałość jeśli strona się natychmiast nie włącza.. wynika to z serwera strony... jak widać yoyo.pl nie daje rady, ale damy sobie i z tym rade;]

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość