Witam! poruszam temat dosyć nietypowy, jeśli Admin będzie uważał go za nieodpowiedni - proszę go usunąć...
Przejdźmy do rzeczy:
Chciałbym sprowadzić rodziców do Warszawy – całe moje rodzeństwo tu jest, łącznie ze mną, szukam dla nich pracy a więc:
Matka – nauczyciel nauczania zintegrowanego, wykształcenie wyższe (mgr) + studia podyplomowe + dokumenty do pracy z dziećmi niepełnosprawnymi, dobra obsługa komputera ( oto jej dzieło:
http://zintegrowane.cjb.net ), bardzo dobre podejście do dzieci (prowadzi jedyna klasę integracyjną w moim mieście), przedsiębiorcza, żywa, przebojowa, podejmie pracę w szkole publicznej, społecznej, lub jako profesjonalna opiekunka do dzieci
Na terenie Wa-wy i okolic
Ojciec – z wykształcenia technik elektryk, 30lat w zawodzie, kilkuletni staż w Zakładzie Energetycznym, Kopalni gliny (jako główny. Elektromonter?), pyzatym konserwator urządzeń elektrycznych w kilku placówkach państwowych, uprawnienia SEP, uprawnienia do pracy na wysokościach przy słupach wysokiego napiecia, obecnie główny konserwator urządzen elektrycznych na pływalni miejskiej (obsługa saun, filtrów, itp)
Oboje z rodziców są pracujący w rodzimej miejscowości. Proszę aby w tym temacie pisały osoby, które rzeczywiście mogą w tej materii mi pomóc, oczywiście cały czas przeglądam rynek pracy itp., proszę o nie zaśmiecanie tematu, a Admina, jeśli uzna ze jest on niestosowny o usuniecie…
Serdecznie pozdrawiam!
Jest to dział Dowolnych tematów - każdy więc moze byc poruszony. Ja ze swojej strony życze powodzenia. Dawid