Przemek Morawski napisał(a):
Michał, jak uważasz, czy starczyło by jeszcze paliwa na te kilka okrążeń ? Wątpię. Jedyny błąd według mnie jaki popełniono to pozostawienie zaledwie jednego kompletu opon na deszcz (jak wiadomo są limity, tylko 4 komplety na cały weekend). Gdyby pozostał jeszcze jeden komplet opon to nie trzeba byłoby zakładać slicków, na to przyszłaby pora później. A tak nie było wyjścia, zresztą widzieliście w jakim stanie były opony deszczowe, które ponownie założono ?
Co by jednak nie mówić to w pierwszej części wyścigu Robert pokazał klasę, przebijając się do przodu z 17 pozycji.
uważam ze na kilka kółek (3-5) jeszcze by wystarczyło (osobiste zdanie), ale nie bede sie wdawal w polemike, wkoncu sie nie znam i od tego sa fachowcy BMW, ale jak widać musze jeszcze dograc sprawy servisu, po poprzednio tez servis zawalil (niedowaga Węgry i zbyt wolna zmiana we Włoszech), choc Robert tez musi jeszcze sie wiele wiele nauczyc. Ja sie ciesze ze on jezdzi w F-1 i idzie mu bardzo dobrze, kazdy wynik jest super, no i ciesze sie ze kiedys miałem okazje go poznac osobiscie w Kraku