Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 06, 2026 1:41 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 211 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 01, 2004 4:04 pm 

hej pośpiech jest tu nagorszym doradcą - było by najlepiej na spokojnie sprawe przemyśleć i zorganizować takie zawody w następnym sezonie, uzbierajmy najpierw tą kasę, zróbmy taką opłatę miesięczną po te 5 albo 10 zł i do końca roku jakiś grosz sie uzbiera. I zrobić puchar RC AUTO będący eliminacją do mistrzostw polski. Warto zeby to była impreza z prawdziwego zdarzenia o jakimś większym znaczeniu a nie tylko zabawa pod marketem, wtedy mam nadzieje zjechali by sie najlepsi zawodnicy z całego kraju - ja tak bym to widział NIEWIEM CO WY O TYM SĄDZICIE ??

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 01, 2004 4:20 pm 
Raflee

Enzo... pomysl jest dobry, ale gorzej bedzie z wykonaniem... Jak znam, zebcie, to tematu zrobi sie z 20 stron, pozniej umilknie i wszyscy o tym zapomna...

Zrobienie z tego eliminacji do MP jest swietnym pomyslem, ale wtedy przygotowanie musi juz byc lepsze...

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 01, 2004 4:27 pm 

jezeli była by kasa to i przygotowanie byędzie lepsze no tylko racja zeby ten zapał i entuzjazm nie sflaczał za tydzień i wszyscy zaponą o składkach i o zawodach eeeeee...

No a osoba do organizacji takich zawodów pewnie by sie znalazła - taka osoba któa ma o tym jakieś pojęcie - wszystko sie tylko rozbija o kase

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 01, 2004 5:30 pm 
Raflee

Marcus juz wie, jak robic zawody :D Juz robil sam 2 razy w Klodzku to chyba mobly sie jakos zajac tez tymi :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 01, 2004 5:56 pm 

jeszcze kasy nie macie a wy juz zawody robicie.... luzic ochłońcie :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 01, 2004 8:19 pm 

Zawody zawodami a ja i tak jak tor bedzie gotowy to organizuje czy sam czy z czyjas pomoca wlasnie taki OFF-road JAM jak juz to wczesniej pare postow opisywalem.I czy wyscigi na calym torze beda ze sprzetem liczcym okrazenia i cla ta otoczka sedzxiowie itd to nie wiem bo otwarcie toru bede traktowal jako zabawe i zlot wszystkich chetnych posiadajacych modele off-road . Czy to odrazu musi byc taka straszna feta z sedziami niewiadomo jakimi i sprzetem za spora kase.Mysle ze sami jestesmy w stanie zajac sie takimi roznymi akcjami a zabawa bedzie napewno dobra.Tak jak pisalem chce rozegrac tam rozne konkurencje i to mysle ze bedzie wlsnie fajne a nie standartowe wyscigi na torze.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 01, 2004 10:58 pm 
Administrator forum

Chłopaki,

Dzięki wszystkim za szczere chęci. Wszystko wygląda pieknie i ładnie dokąd Urząd Skarbowy się nie zacznie czepiać. Aby wszystko miało ręce i nogi trzeba to prawnie załatwić - mianowicie wszelkie datki będa mile widziane ale od wrzesnia jak będzie klub zarejestrowany i bedę mógł legalnie konto załozyć.

Teraz sprawa druga (jestem ciekaw co z tego będzie):

A mianowicie - pokażcie że chcecie się ścigać i zacznijcie na zawody jeździć. Z tego co widze i słyszę to wielu z Was ma modele idealne do klasy Top-Stock, ale mało z Was widziałem na zawodach.
Zgodzę się że większośc nie ma odwagi lub ochoty ściogać się na takich zawodach. W taki razie proponuję coś innego:

3.07.2004 w Toruniu organizowany jest zlot miłośników strony RC-AUTO oraz wyścigi - Rajd Modelmanii. Impreza luźna - idealna aby zacząć się przecierać w ściganiu. Pokażcie że nie tylko dużo mówicie ale jesteście skłonni zjawić się na takim zlocie. Prawdopodobnie dodatkowo odbędzie się tam również spotkanie forumowiczów RC-AUTO (oczywiście z modealmi :) )

Czekam na Was w Toruniu.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 01, 2004 11:41 pm 

hmmm no to sprawa chyba jasna, wyśle jedynie ze jak już zaczął sie temat składek to moazna by przedyskutowac jak miało by to wygladać. ??

Ogólnie takie składki to nie glupi pomysł bo kazdy zastrzyk gotówki sie przydał, jezeli mozan by tą kase wykorzystać przy organizacji zawodów i przy podnoszeniu ich rangi i zakupie nowych wykładzin urządzeń do pomiarów itp.

Czy pan panie Marku miał zamiar wprowadzać jakies skaładki ?? Jezeli tak to o jakiej kwocie pan myślał ??

Mysle ze warto było by zeby uczestnicy z forum wypowiedzieli jaka kwota była by dla nich realna.

ps. do torunia tez serdecznie zapraszam, poznałem ludzi którzy to organizują są bardzo wporzadku i ich imprezy mają dość lajtowy charakter nikt raczej na nikogo nie krzyczy ITP... i faktycznie dla osób ktore nie były nigdy na zawodach to dobry pierwszy krok

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 4:24 am 

eee... niewiem jak inni uważają ale na takie luźne imprezki troche żal wydawać kase !!! Lepiej pod szyldem klubu organizować wiecej imprez o randze mistrzostw, na takie imprezy zjedzie sie wiecej ludzi i moze to podnieść poziom zawodów w polsce !!!
Osobiście nie mam za duzo wolnego czasu na zabawe w modelarstwo wiec raczej nie bede go marnował na impreze (oddaloną odemnie pewnie o setki kilometrów) o charakterze zamknietego spotkania dla ludzi z forum i pomykania po np. parkingu przed M1 :evil:
wole ten czas wykorzystac na wyjazd na jakies zawody bo to dopiero jest ubaw :P

TO OCZYWIŚCIE MOJE ZDANIE

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 7:18 am 
Raflee

Zawody w toruniu sa super... ale niestety ostatnio na zlocie to bylo z 4-5 osob z forum...
Duzo osob ma modele spalinowe np. Buggy, albo MT i mobna by dla nich cos tam tez robic... Bo jak ktos ma daleko a ma spalinoiwego, to naprawde nie ma sensu, zeby jechal np. 400-500km w jedna strone, zeby zobaczyc kogos z forum... chyba, ze naprawde chce. :D
Wiem, ze tam jest asfalt, ale mozna zrobic dla spalinowych cos podobnego jak mialo byc w klodzku... - bicie predkosci. Z tego co pamietam to jest tam kawalek trawy i tak moznabyloby zrobic konkurd na najladniejszy skok :D Mozna wymyslac takie kategorie...
Jak juz straz pozarna przyjezdza, t dlaczego policja z radarem nie moze :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 1:41 pm 

ja proponuje abysmy sie spotkali gdzies i zrobili jakies luxne zawody, bo jesli ot mialo by byc odarzu jakas wielka impreza to ludzie ktorzy nie startowali na zadnych zaowdach byli by zestresowani najprawdopodobniej by nie przyjechali(np. ja) wlasnie dobrze by bylo zrobic zlot forumowiczów rcauto tak abysmy sie wszyscy poznali :D odrazu bysmy sobie poogladali modele kto jaki ma :D a co do powazniejszych zawodow to moze troche poxniej a nie na poczatku od razu jakies zawody o ktorych mowia w mediach.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 02, 2004 4:09 pm 

ja bym z checia pszyjechal do torunia ale lipiec spedzam w olsztynie na obozie(wlasciwie w okolicy olsztyna) dlatego bede musial poczekac do nastepnego roku

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 211 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Następna strona