Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn lip 27, 2026 2:02 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 12:09 am 

Chłopaki nie stresujcie Grzesia bo sie chlopak kompleksow nabawi i zamknie sklep, i co wtedy...... po nas, az nie chce myslec!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 12:13 am 

ROJNA napisał(a):
OK, skoro i tak zeszliście z tematu, zamiast bezpodstawne zarzuty prośże o przedstawienie listy sklepów w Polsce które oferują lepsza usługę i posiadają większy asortyment od sklepu www.rojna.pl

jak coś to ja chciałem zaprzeczyć koledze ktory napisal posta wyzej ;)

aa sklep Rojna jest dla mnie jednym z lepszych.. ja jeszcze robiłem zamówienie z USA na mambe cvzekalem ok 16 dni !

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 9:59 am 

ROJNA napisał(a):
większy asortyment od sklepu www.rojna.pl

Jaki asortyment? Ma Pan na sklepie wszystko i nic! Sprzedaje Pan produkty dziesiątek firm, ale z każdej oferuje Pan kilka-kilkadziesiąt produktów. Gdyby Pan miał przynajmniej jedną firmę, której posiadałby Pan większość produktów w Swojej ofercie, wtedy mógłby Pan mówić o prawdziwym asortymencie.
ROJNA napisał(a):
prośże o przedstawienie listy sklepów w Polsce które oferują lepsza usługę i posiadają większy asortyment od sklepu www.rojna.pl

A co to za problem wystawić masę produktów na sklep i nie posiadać ich na magazynie?
Zapewne powie Pan, że można u Pana zamawiać wszystkie rzeczy z firm, których śladowe ilości produktów posiada Pan na sklepie. Dobrze, ale wtedy trzeba na to czekać, a nie każdemu się to uśmiecha.
Są sklepy w Polsce, które nie "łapią wszystkich srok za ogon". Trzymają się niewielkiej ilości producentów, ale za to ich ASORTYMENT jest pokaźny i coś można zamówić.
Chce Pan konkretów? Proszę bardzo:
Na Pańskim sklepie jest 1046 produktów, a brakuje 394. To daje 38% produktów w Pańskim sklepie, których "chwilowo brakuje" i wcale nie jest to powód do dumy. Jest to dla mnie żenujące, że nazywa Pan Swój sklep "Centrum modelarstwa samochodowego" i ma takie wyniki.
Prowadzenie przez Pana tranzakcji też ma wiele do życzenia. Na moje pytanie kiedy będą części dostępne w sklepie, odpowiedział Pan, że w drugiej połowie miesiąca. Po zapytaniu co Pan przez to rozumie, odpowiedział Pan tylko, że, tu cytat "druga polowa sierpnia trwa od 15 do 31 lub 30 :) ". Taka odpowiedź nie użądza, zwłaszcza gdy Mistrzostwa Polski miały rozegrać się na początku września. A doliczając Pana "szybką" wysyłkę, która trwa średnio od tygodnia do dwóch, gdzie u Pańskiej konkurencji towar ma się w domu już po 2 dniach, ma Pan odpowiedz dlaczego sklep rojna.pl nie cieszy wśród wszystkich dobrą opinią.

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 10:31 am 

Powiem tak na rojnie kupiłem swój pierwszy model i parę części tunningowych do niego, na które trzeba było czekac aż będą dostępne, ale trwało to może miesiąc, da sie wytrzymać, ale musicie rozwiązac problem z wysyłką. RcBziom bije was na łeb, nie wiem czy mają większy asortyment czy nie, ale jak nie ma czegoś na stanie to poprostu nie maja tego w ofercie.A wracając do wysyłki, zamówiłem w jednym dniu (prawie równocześnie) parę żeczy na rojnie i poarę w rcbziom - pieniądze przelałem online pare minut po złożeniu zamówienia - a treraz najwązniejsze wy ( czyli rojna) po 48 godzinach napisaliście do mnie maila że kasa wpłynaęła a oni ( rcbziom) zrobili to po 2 godzinach, a po 48 paczkę miałem na stole.

Jeżeli mi lub komuś z tego forum spieprzy się coś w modelu, to zalezy nam na szybkiej dostawie by móc znów poszaleć lub wogóle wystartoewać w zawodach, więc jeżeli i na rojnie i na rcbziom jest ten towar dostępny każdy kupi na rcbziom bo ma to po dwóch dniach w domu.

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 11:17 am 

No czekanie nie każdemu sę uśmiecha.
No ale cóż, jak u pana rojny nie ma to w innym sklepie kupić, bo co łaske ktoś tutaj robi? ktoś każe u rojny kupować? ;) a jak niema nigdzie indziej to czekać trzeba albo th :]

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 11:55 am 

z kazdym moim zamowieniem u pana Rojny nie bylo zadnego problemu , wtorek zamawiam , wtorek robier przelew online , tegoz samego dnia dostaje meila ze pieniazki wplynely i produkty sa pakowane , nastepny dzien meil ze paczka zostala wyslana , nastepny dzien paczka w domu , zamowilem w zeszlym tygodniu we wtorek ladowarke i pakiet 5celli i w piatek bylo wszystko u mnie , ja jestem zadowolony z zakupow na rojna.pl

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 2:05 pm 

a wiec panie Rojna spytam wprost i proszę o szczera odpowiedz czy w miesiącu Lipiec roku 2005 mial Pan model Traxxas Revo w magazynie ??

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 2:06 pm 

dlaczego link do tego sklepu http://www.model-fan.com.pl/ nie działa? coś sie stało z tym sklepem zlikwidowano, czy jak

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 2:17 pm 

Michał Karpiński napisał(a):
dlaczego link do tego sklepu http://www.model-fan.com.pl/ nie działa? coś sie stało z tym sklepem zlikwidowano, czy jak

Jak to nie dziala? Pzeciesz strona normalnie dziala :)

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 2:17 pm 

VerB to masz cufala , mi się nigdy nie zdażyło u rojny dostać potwierdzenia w ten sam dzień, a teraz przykład który mi się trafił: zamówienie na rojna i rc bziom dnia 15 grudzień 2005 r. wpłata 10 minut po zamówieniach, paczkę z rcbziom odebrałem 19 grudnia bo był weekend, natomiast paczkę z rojny odebrałem 31 grudnia 2005. Ważne że doszła.

Nie chodzi tu że zamówienia są nie tak, na jednym i drugim sklepie wszystkie paczki są w jak najlepszym pożądku, dochodzi wszystko tak jak zamawiam, ale ludzie czasmi naprawdę zalezy nam na czasie.

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 2:32 pm 

jesli masz takie samo konto jak jedno z kont p. Rojny to kasa jest prawie ze natychmiastowo , ja mam konto w Inteligo i zawsze wplacam naleznosc za paczke na konto Inteligo p. Rojny przez Quick Money , pieniazki dochodza w 1sec do odbiorcy , wazne zeby robic zamowienie z rana to bedzie szybko , nie wszystkie sklepy sprawdzaja na biezaca wplywy przelewow i realizuja je natychmiastowo , inni np czekaja do godziny 17 lub 18 z zamowieniami na dzisiejszy dzien , sprawdzaja kogo pieniazki sa juz na koncie i do tych wlasnie osob za jednym razem na poczcie wysyla sie paczki

Tytuł:
PostNapisane: N sty 08, 2006 2:55 pm 

To też prawda. Przekaz pieniężny zależy tylko od banków. Co do sklepu rojny, jest ciężko z tym towarem. Kiedyś chciałem kupić akumulator Epic 3000mAh, którego już nie było. Wysłałem do P.Rojny wiadomość z zapytaniem, kiedy będzie ten akumulator. Odpowiedź była tego SAMEGO dnia, że w tym i w tym dniu. I faktycznie, było. Pytałem się też o ładowarkę sieciową. Odpowiedź była tego samego dnia, że też w tym i w tym dniu, ale o tą ładowarkę pytałem się Ok: Października i tej ładowarki do tej pory nie ma :( Naprawdę nie wiem, od czego to zależy, że nie raz towar jest, potem go nie ma, ale Np: za 2 tygodnie z powrotem jest. No sam nie wiem... Co mam myśleć. Sa plusy - ceny, a są też minusy - częsty brak towarów. Ja mam tylko prośbę do P.Rojny, aby poprawił tą istniejącą sytuację ;) Poczekajmy może coś się zmieni ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3