Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 05, 2026 5:37 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 07, 2006 3:24 pm 

hehe ja juz mam 17 lat :) wiec juz jestem prawie dorosły.. :P:P a wiec o której mam byc jutro w tym nowym centrum ?? :D:D:D Pozdrawiam Paweł

gawron89@o2.pl

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 07, 2006 3:51 pm 

Paweł Grześkowiak napisał(a):
hehe ja juz mam 17 lat :) wiec juz jestem prawie dorosły.. :P:P

prawie robi wielką różnice :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 5:33 am 

LOL
Jak wszedlem pierwszy raz to bylo: mozesz spak spokojnie
Dalem odswiez i jestem w sklepie.....
ide poogladac :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 7:53 am 

Nooo baaaaaardzo ładnie się rozwijacie nie do poznania, a do Katowic;) Naprawdę gratulacje. Jednak miałbym taką uwagę by części zamienne i tuningowe były podzielone przynajmniej na firmy a najlepiej na modele, wtedy sklep byłby bardzo przejżysty, bo teraz jest trochę zamieszania.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 8:09 am 

a ja mam uwage do webmastera... strona zamula sie na Operze i innych przegladarkach Mozillopodobnych... przypuszczam, ze przez te filmiki w naglowku strony... jesli ma byc to naprawde profesionalny site to radzil bym poprawic... ze stara strona ofna.pl nie bylo zadnych problemow...
pozatym nadmiar bajerow nie jest dobry... ma byc ladnie, czytelnie i wygodnie... zapowiada sie ciekawa rywalizacja cenowa... juz widze, ze bedzie okazja przetestowac... male zakupy sie szykuja :)

pozdrawiam

Savage 3.5 Custom - prawie nówka
Missiler 2WD - elektryk mojej córki
GG: 1664122

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 9:16 am 

Podobne uwagi mam do webmastera co mój poprzednik. Jest jeszcze jedno, w czasie ładowania strony przez jakiś czas tło pozostaje szare a na nim również szare ale nieco ciemniejsze napisy bo po chwili tło zrobiło sie białe, z tym że na to białe tło trzeba chwilkę poczekać co jest denerwujące. No i ten film z bagusem to bym sobie darował, nic ciekawego, typowo amatorski film jakich w sieci wiele, nic nowego nie wnosi a jedynie wydłuża ładowanie strony . Na koniec zwrócę uwagę na coś co w PROFESJONALNYM serwisie absolutnie nie może mieć miejsca. Mianowicie przeglądam kategorię Silniki spalinowe, wybieram pojemność 2,5ccm i widzę pustą stronę, żadnego komentarza typu "brak produktów" po prostu pusto. To samo w 3ccm, dalej nie sprawdzałem bo straciłem cierpliwość :-(

Ps. Ten filmik z bagusem po kilkukrotnym obejrzeniu jest wkurzający i bardzo natrętny, moim zdaniem oczywiście.

Ps2. WYŁĄCZCIE TEGO BAGUSA !!! po 10-ciu minutach oglądania strony mam go szczerze dość !!! To samo tyczy się reklamy obok, gdzie ktoś zastosował efekt włączanej świetlówki, miganie po oczach nie jest dobrym sposobem na zareklamowanie produktu, odnosi wręcz przeciwny skutek, odwraca się wzrok od tego "migacza".

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 11:13 am 

Piotr Michalski napisał(a):
Nooo baaaaaardzo ładnie się rozwijacie nie do poznania, a do Katowic;) Naprawdę gratulacje. Jednak miałbym taką uwagę by części zamienne i tuningowe były podzielone przynajmniej na firmy a najlepiej na modele, wtedy sklep byłby bardzo przejżysty, bo teraz jest trochę zamieszania.

Na dole jest taki guzik - na skróty -> modele, wybierając model z tej listy, wyświetla się lista części do danego modelu. Części są tak skatalogowane, że to tylko kwestia wyrzucenia tego odpowienio z bazy - popracujemy nad tym, dzięki za sugestię.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 11:15 am 

Gr4N4c1K napisał(a):
a ja mam uwage do webmastera... strona zamula sie na Operze i innych przegladarkach Mozillopodobnych... przypuszczam, ze przez te filmiki w naglowku strony... jesli ma byc to naprawde profesionalny site to radzil bym poprawic... ze stara strona ofna.pl nie bylo zadnych problemow...
pozatym nadmiar bajerow nie jest dobry... ma byc ladnie, czytelnie i wygodnie... zapowiada sie ciekawa rywalizacja cenowa... juz widze, ze bedzie okazja przetestowac... male zakupy sie szykuja :)

pozdrawiam

Filmik i banerki we flash'u będą tylko na pierwszej stronie :-) - na razie zbieramy uwagi i Wasze cenne sugestie - i szlifujemy, szlifujemy :-)

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 11:20 am 

Przemek Morawski napisał(a):
Ps2. WYŁĄCZCIE TEGO BAGUSA !!! po 10-ciu minutach oglądania strony mam go szczerze dość !!! To samo tyczy się reklamy obok, gdzie ktoś zastosował efekt włączanej świetlówki, miganie po oczach nie jest dobrym sposobem na zareklamowanie produktu, odnosi wręcz przeciwny skutek, odwraca się wzrok od tego "migacza".

Wyłączony :-) jest tylko na pierwszej stronie.

Czekamy na dalsze pomysly i sugestie.

Pozdr

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 11:49 am 

Strona mi się rozjeżdza przy rozdz. 800x600.

Pozatym baaaardzo duży wybór. Tylko przy niektórych pozycjach pisze już "brak towaru" :shock: . Czyżby poszło tyle zamówień w tak krótkim czasie ?.

Rewelacyjne ceny. Tylko czemu na ofna.pl Ultra LX kosztuje 1349 zł, a na rcworld.pl kosztuje 1279 zł ?

Następna poprawa w stosunku do starego sklepu. Skatalogowanie kół i opon na konkretne modele.

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 1:36 pm 

Przy Shumacher Rapotrze jest błąd. Jakoś nei weiże żeby silninik w nim miał aż 270cm sześciennych :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 2:18 pm 

byro napisał(a):
Strona mi się rozjeżdza przy rozdz. 800x600.

Pozatym baaaardzo duży wybór. Tylko przy niektórych pozycjach pisze już "brak towaru" :shock: . Czyżby poszło tyle zamówień w tak krótkim czasie ?.

Rewelacyjne ceny. Tylko czemu na ofna.pl Ultra LX kosztuje 1349 zł, a na rcworld.pl kosztuje 1279 zł ?

Następna poprawa w stosunku do starego sklepu. Skatalogowanie kół i opon na konkretne modele.

brak towaru - dlatego, że zamówienia są w drodze

różnica cen wynika z faktu, ze ogólnie zrobiliśmy lepsze ceny na wszystko, a sklep na www.ofna.pl zniknie tak szybko, jak tylko dopracujemy rcworld'a

kategorie, opisy, wymiary - to coś czego nie było w sklepie ofny :-)

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 2:19 pm 

nero93 napisał(a):
Przy Shumacher Rapotrze jest błąd. Jakoś nei weiże żeby silninik w nim miał aż 270cm sześciennych :D

ml - oczywiście, dzięki

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 2:28 pm 

Mirek Michalski napisał(a):

brak towaru - dlatego, że zamówienia są w drodze

różnica cen wynika z faktu, ze ogólnie zrobiliśmy lepsze ceny na wszystko, a sklep na www.ofna.pl zniknie tak szybko, jak tylko dopracujemy rcworld'a

kategorie, opisy, wymiary - to coś czego nie było w sklepie ofny :-)

a czy jezeli jestes zareiestrowany na www.ofna.pl to jak zniknie sklep to trzeba sie ponownie rejestrowac na www.rcworld.pl ??

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 08, 2006 3:23 pm 

A co z programem "Polecasz - zarabiasz" ? W nowym sklepie zapewne go nie będzie ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona