Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 02, 2026 9:46 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 4:29 am 

Witam serdecznie :twisted:
widze ze sie tu gorąco zrobiło, dożuce tu swoje 2 grosze ! :lol:
Na wstępie chciał bym zauważyć że Peugeot 406 to z francją ma mało wspulnego i może dla tego sie wam tak podoba bo został zaprojektowany we włoszech i tam jest produkowany z francuskiej marki został znaczek
Co do Cayena promiana hmm... nie wątpie ze twój ojciec sobie nabył takowego ale dziwne ze stać was na takie auto a nie masz sprawnego aparatu :wink: to nawet taki bidul jak ja posiada takowy w telefonie kupionym w promocji za 1.22 zł
Ja osobiście nie lubie samochodów klasy SUV bo to talkie niejakie, na torze np. poznań takiego Cayena porobić idzie jakims autkiem typowo szosowym o 2 krotnie mniejszej mocy, bo co z tego ze do setki ma 5,6 s a maxa 280 km/h ale w zakretach to zachowuje sie jak autobus (przesadziłem ale wysoko umieszczony srodek ciezkości utrudnia sprawne poruszanie sie w zakretach) a za to w terenie lepiej poradzi sobie ruski UAZ.
Cayen to auto dla szpanerów pozerów bez obrazy ale to własnie dla takich ludzi co kupuja taki samochód zeby sie w nim na mieście pokazać i przy byle okazji sie nim pochwalic !!!
Ale jak takim osobą sprawia to przyjemność to czemu nie, jezeli dzieki temu poczują sie lepiej - mnie to osobiście smieszy

pozdrawiam

dzisiaj mało sie produkuje ładnych samochodów, palstikowe wszystkie podobne do siebie LIPA (oczywiście takie fury jak Porshe 911 gt3 itp... to klasa sama dla siebie :twisted: )
ale mi sie podobają samochody starsze np. BMW 6 (stara wersja a nie ta ropucha którą teraz wypuścili) MUSTANG BOSS http://www.harrys-fordpage.com/mustang_1970boss302.jpg albo SHELBI gt 500 http://www.harrys-fordpage.com/1969_she ... _500-2.jpg (jednorożec z 60 sekund ELEONOR :D ) to są samochody mażeń i ten gang 8 cylindrów w układzie V albo chociaż rzędowa szustka BMW !!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 7:12 am 

I tu się mylisz Promian gdyż więcej odpowiedzi miał jeszcze temat "Nowy dział w gazecie" czy jakoś tak. Chyba miał 13 stron. Tak sobie pomyślałem że było by najlepiej gdyby niemcy zrobili samochód a bude zostawili jakiemuś francuskiemu czy włoskiemu projektantowi. Wtedy powstał by samochód dobry pod względem mechanicznym i z ciekawą budą :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 7:20 am 

Nie zamierzam sie tlumaczyc z uszkodzonej cyfrowki. Nie powiedzialem, ze nie mam a tylko, ze uszkodzilem a nie ide do sklepu kupowac drugiego skoro mam jeden w domu tylko lekko uszkodzony i wystarczy chwila by znow dzialal. Mylisz sie mowiac, ze Cayenne jest autkiem dla pozerow i szpanerow. Jesli ktos jest milosnikiem Porsche to takie auto kupuje i ja nie widze w tym problemu. Oczywiscie samochod tej klasy rzuca sie w oczy i na miescie go widac ale gdyby tak myslec to mozna by kupowac tylko polonezy i maluchy bo na nie sie uwagi nie zwraca. Wychodze z zalozenia, ze jesli sa pieniadze to sluza one do tego aby je wydawac na rzeczy, ktore sie lubi i nie zwracac uwagi na innych. Po prostu Cayenne wyjatkowo mi sie podoba i koniec.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 2:31 pm 

Heh czytać jeszcze potrafie (z pisaniem u mnie troche gorzej :twisted: ) no tak 2 porsche w rodzinie i jedna cyfrówka-no ale nie drążmy tematu aparatu.
Czy ja wiem czy sie myle co do szpanerskiego chrakteru Cayen, mysle ze dążenie do udowodnienia wszystkim że twoj stary ma Porsche mowi samo za siebie i wiecej nic nie musze dodawać !!! Jezeli posiadacie taki samochód to ciesz sie nim i mniej wszystkich niedowiarków w dupie (czyli mnie tez ha ha ha :wink: )
A moje zdanie na temat tego samochodu (i wszystkich jemu podobnych) pozostaje niezmienne, sama nazwa takich samochodów "UNIWERSALNY" daje do zrozumienia ze ani w terenie ani na szosie nie sparwuje sie najlepiej !!!
A co do pasjonatów Porsche to znam paru prawdziwych i żaden Cayena nie zamierza kupować - tu historia moze sie powtożyć-bogaci ludzie kochający tą markę mogą z duża rezerwą podchodzić do tego samochodu z uwagi na bliskie pokrewieństwo z volkswagenem - tak juz kiedyś było z 924 i 944

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 3:59 pm 

Peugot 406 to jest jednak francuskie auto;) na podlodze zwyklej 406 z poprawionym zawieszeniem, i wlosi miali wglad tylko w projekt nadwozia a doklandiej jeden wloch;P I jego firma o znanym nazwisku Pininfarina zrobil takie auta jak lamborghini murcielago i ferrari modena ale tez dal wyglad Skodzie Fabii:) Promian nie pamietam aby pol hali wyszlo w jakimkolwiek momencie nie bylo zbyt luzno poza tym mozesz juz sie nie tlumaczyc z twoich kajenow i innych 911 dla mnie tematu koniec ja Ci nie wierze i to juz twoja sprawa jezeli masz 2 porsze to sie ciesz, a jak nie to se kup:P

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 4:10 pm 
!!-kYOsho puRe teN-!!

ja wiem ze Bubell ma 406 :lol: jak mu nie wiezycie, to ja moge potwierdzic...

ale zeby np. nie przyjechac akims czyms na spotkani modelarskie w warszawie...cyna bajera 8) heheheh

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 4:52 pm 

No tak jak najbardzie 406 coupe jest na bazie zwykłej 406 no ale włosi nie tylko zaprojektowali sam wygląd ale chyba całą konstrukcje 406 coupe oczywiście wykorzystują elementy zwyklej 406

Tak czy owak sie tylko draznie z wami hi hi - 406 coupe jest rzeczywiście ładnym samochodem które bardzo powoli sie starzeje, pewnie zasługa w tym spokojnej lini tego auta bez zadnych fajerwerkow i bez uganianiem sie za modą która szybko mija !!!

pozdrawiam

ELEONOR = klasa sama dla siebie

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 5:52 pm 

ENZO napisał(a):
Witam serdecznie :twisted:
widze ze sie tu gorąco zrobiło, dożuce tu swoje 2 grosze ! :lol:
Na wstępie chciał bym zauważyć że Peugeot 406 to z francją ma mało wspulnego i może dla tego sie wam tak podoba bo został zaprojektowany we włoszech i tam jest produkowany z francuskiej marki został znaczek
Co do Cayena promiana hmm... nie wątpie ze twój ojciec sobie nabył takowego ale dziwne ze stać was na takie auto a nie masz sprawnego aparatu :wink: to nawet taki bidul jak ja posiada takowy w telefonie kupionym w promocji za 1.22 zł
Ja osobiście nie lubie samochodów klasy SUV bo to talkie niejakie, na torze np. poznań takiego Cayena porobić idzie jakims autkiem typowo szosowym o 2 krotnie mniejszej mocy, bo co z tego ze do setki ma 5,6 s a maxa 280 km/h ale w zakretach to zachowuje sie jak autobus (przesadziłem ale wysoko umieszczony srodek ciezkości utrudnia sprawne poruszanie sie w zakretach) a za to w terenie lepiej poradzi sobie ruski UAZ.
Cayen to auto dla szpanerów pozerów bez obrazy ale to własnie dla takich ludzi co kupuja taki samochód zeby sie w nim na mieście pokazać i przy byle okazji sie nim pochwalic !!!
Ale jak takim osobą sprawia to przyjemność to czemu nie, jezeli dzieki temu poczują sie lepiej - mnie to osobiście smieszy

pozdrawiam

dzisiaj mało sie produkuje ładnych samochodów, palstikowe wszystkie podobne do siebie LIPA (oczywiście takie fury jak Porshe 911 gt3 itp... to klasa sama dla siebie :twisted: )
ale mi sie podobają samochody starsze np. BMW 6 (stara wersja a nie ta ropucha którą teraz wypuścili) MUSTANG BOSS http://www.harrys-fordpage.com/mustang_1970boss302.jpg albo SHELBI gt 500 http://www.harrys-fordpage.com/1969_she ... _500-2.jpg (jednorożec z 60 sekund ELEONOR :D ) to są samochody mażeń i ten gang 8 cylindrów w układzie V albo chociaż rzędowa szustka BMW !!!

Jeśli tak mówisz że środek cięszkości jest wysoko i cienko w zakrętach działa to co powiesz o Mercedesie A 210 Evolution?? Niby tak tragiczny a ja jak nim jechałem to jakoś nic nie czyć było..........

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 7:03 pm 

ENZO napisał(a):

ELEONOR = klasa sama dla siebie

potwierdzam piekne auto i wiekszosc Muscle carów :) z lat 60-70-tych

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 7:45 pm 

Czytając ten temat trochę się usmiałem. Po pierwsze wygląda to troche jak promian vs reszta świata. dwa to nie sądze żeby ojciec jakuba jeździł w poznaniu itp. Tylko tak normalnie po ulicy, a to że polskie drogi są w nie najlepszym stanie, a osiągi i tak ma naprawdę świetnę więc nawet na polskich drogach można szybko pojedździć. Wygląd- kwestia gustu mnie się nie podoba ale bardzo dużo ludzi uważa go za bardzo ładny. Porsche carrera 2 promiana widziałem bodajże sprzedawał t-maxx'a a tmaxx stał na jego masce wię nie mam powodu mu nie wierzyć. Uważam że szybkie suvy to naprawde dobry wybór na polskie drogi :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 8:27 pm 

Ja osobiście nie lubie Marki Porsche I Ferrari bo to że każdemu sie podoba jest zbyt oczywiste moim zdaniem te bryki są szpetne, wiem że sam mam bude Porsche ale głównym zamiarem było kupienie TA03R z budą Mercedesa CLK-GTR który miał mały problem z aerodynamiką (sami wiecie co sie stało :] )

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 8:31 pm 

Olo nie lubisz prosiaków a w podpisie masz żółtego .... hehehe :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 8:40 pm 

No wiem że mam bo nie mogłem znaleźć sensownego GT-1 a GT-1 szukałem tylko dla tego bo mam taką karose :P

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 8:41 pm 

Olo napisał(a):
No wiem że mam bo nie mogłem znaleźć sensownego GT-1 a GT-1 szukałem tylko dla tego bo mam taką karose :P

wchodzimy na google.pl , i w wyszukiwarce grafiki wpisujemy Porsche GT1 :) ....... czekamy chwile i cos zawsze sie znajdzie :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 8:58 pm 

Szukałem i nic ciekawego nie było albo jak już było to za duże

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona